Pepenasi de iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 17
AnnaBaby spune:
Ioanei ii place banana!Uraaaaaaaa! 

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
lcazangiu spune:
Fetelor o intrebarica scurta am si eu: mai exista vreo mamica de pepenas careia sa nu-i vina "musafirii"?
Sunt cam ingrijorata, ma gandeam sa ma duc la un control...
ana_a si David al meu ca si Matei, ziua nu mananca san, iar noaptea vai de mine, are acelasi prg, din 2 in 2 ore, nu stiu ce sa ma mai fac, acum cred ca ne dau si dintisorii pt ca e f marait!
Lori si [b]David-Andrei [/b](24.06.2008)
Mitzi76 spune:
Buna fetele! Noi suntem raciti si morocanosi si nervosi. Toma nu doarme ziua si noaptea abia reusesc sa-l culc. V-am citit, nu am cum sa va scriu, ma duc la morocanei.
Va pup pe toate.
oanasm spune:
icazangiu si eu sunt inca fara vreun CM la activ dar nici nu mi-e dor de el
..eu alaptez inca..exclusiv..si chiar ieri am fost la control la gine si a zis ca nu e nicio problema daca inca nu a venit
vio, serenity wow..da' voi ati inceput deja bine de tot diversificarea, bravo! deci Raul e codasul in ale diversificarii!?
..sau mai e cineva care inca papa doar laptic?
anilansa gelul de care vorbesti ce contine? noua dr din Hu ne-a zis sa nu-l dam cu niciun gel..ca nu-s tocmai bune
anna felicitari Ioanei mancatoare de banana 
flo si restul de pe 27 La multe lunite si sa ne traiasca pepenasii sanatosi!
Oana
de
Raul
Serenity90 spune:
lcazangiumie mi-a venit dupa 5 luni...ma cam speriasem la un moment dat, am crezut k am comis-o iar ![]()
Baaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Trezirea!!!!!!!!!! Ce e cu pustietatea asta? Intr-o zi sa scriem doar 3 pagini?? Hayyy maaa!!!
INTREBARE Cum ii fac dovlecelul lu Raducu?? K habar nu am!!
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
Serenity90 spune:
OanasmSa stii k nu am inceput chiar asa...Mi-a zis doctora sa-i dau suculet de morcov luna trecuta..dar iam dat mai rar..apoi am inceput sa-i dau lapte praf...si e un mancacios..ii dau si san inca, destul de des..dar cum zice maicamea..:Daca ar veni o foamete Radu ar muri primul" asa k iam bagat mar cu biscuite...si de azi i-am dat si piure din mar cu para de la nestle..si iam facut si 150ml de cereale..si acum vreau sa-i fac dovlecel sa vad daca ii place mai mult!
Oricum daca mai ai san si se satura mai asteapta...mie imi cam pare rau k a inceput sa se duca pe pustiu! 
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
iriss27 spune:
nici mie nu mi-a venit ciclul
la sarcina anteroara mi-a venit fix in ziua in care a facut Yvo 6 luni
o data cu reducerea cantitatii de lapte pe care o mananca copilul o sa reapara si ciclul (asa mi s-a parut mie)
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
narcisa.s spune:
Ankule, nu apucai sa citesc tot dar am vazut ca are febra Erika.Sper ca la ora la care scriu eu sunteti bine si nu mai faceti febra
Ana_a, si eu sunt doritoare.Ma inscriu pe lista
Ile, eu sunt habarnista la conturi, examenul de contabilitate la shopping center institute l-a dat Vil in locul meu...
Capri, micutza rockeritza irlandeza e o scumpa si o dulcica
Boti multumesc de retzete.Ai pm si o surpriza pe blog
Fug, incerc sa citesc cand ma intorc
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
kamelya spune:
salut
am reusit si eu sa va ajung din urma;Daria cand ma vede la calc vrea si ea sa scrie la tastatura
e tare haioasa cum incearca ea sa apase pe butoane
aseara am visat paduchi si acum am citit ca vb de ei
Denisa dovlecel ptr placinta sau ala de-l pui in supa?cred ca ala ptr placinta...pai il pui intr-o tava si-l bagi in cuptor sa se coaca si cam intr-o 1h jumate ar trebui sa fie gata;il mai intepi si tu cu furculita sa vezi daca e gata;eu in tava nu pun apa
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iriss27 nici mie nu mi-a venit ciclul la sarcina anteroara mi-a venit fix in ziua in care a facut Yvo 6 luni o data cu reducerea cantitatii de lapte pe care o mananca copilul o sa reapara si ciclul (asa mi s-a parut mie) |
eu am nascut pe 11 august si mi-a venit CM pe 2 oct. si am alaptat exclusiv pana acu vreo 2 sapt.acum papam si fructe.
cred ca pana la urma tine de organism.
Pana la urma ai pus pe mail carticica aceea, sau aitrimis PM uri?. Mi-o trimiti si mie, te rog?
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story