Pepenasi de iulie-august 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ioanei ii place banana!Uraaaaaaaa!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Fetelor o intrebarica scurta am si eu: mai exista vreo mamica de pepenas careia sa nu-i vina "musafirii"?

Sunt cam ingrijorata, ma gandeam sa ma duc la un control...

ana_a si David al meu ca si Matei, ziua nu mananca san, iar noaptea vai de mine, are acelasi prg, din 2 in 2 ore, nu stiu ce sa ma mai fac, acum cred ca ne dau si dintisorii pt ca e f marait!

Lori si [b]David-Andrei [/b](24.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Buna fetele! Noi suntem raciti si morocanosi si nervosi. Toma nu doarme ziua si noaptea abia reusesc sa-l culc. V-am citit, nu am cum sa va scriu, ma duc la morocanei.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

icazangiu si eu sunt inca fara vreun CM la activ dar nici nu mi-e dor de el ..eu alaptez inca..exclusiv..si chiar ieri am fost la control la gine si a zis ca nu e nicio problema daca inca nu a venit
vio, serenity wow..da' voi ati inceput deja bine de tot diversificarea, bravo! deci Raul e codasul in ale diversificarii!?..sau mai e cineva care inca papa doar laptic?
anilansa gelul de care vorbesti ce contine? noua dr din Hu ne-a zis sa nu-l dam cu niciun gel..ca nu-s tocmai bune
anna felicitari Ioanei mancatoare de banana
flo si restul de pe 27 La multe lunite si sa ne traiasca pepenasii sanatosi!

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

lcazangiumie mi-a venit dupa 5 luni...ma cam speriasem la un moment dat, am crezut k am comis-o iar

Baaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Trezirea!!!!!!!!!! Ce e cu pustietatea asta? Intr-o zi sa scriem doar 3 pagini?? Hayyy maaa!!!

INTREBARE Cum ii fac dovlecelul lu Raducu?? K habar nu am!!

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

OanasmSa stii k nu am inceput chiar asa...Mi-a zis doctora sa-i dau suculet de morcov luna trecuta..dar iam dat mai rar..apoi am inceput sa-i dau lapte praf...si e un mancacios..ii dau si san inca, destul de des..dar cum zice maicamea..:Daca ar veni o foamete Radu ar muri primul" asa k iam bagat mar cu biscuite...si de azi i-am dat si piure din mar cu para de la nestle..si iam facut si 150ml de cereale..si acum vreau sa-i fac dovlecel sa vad daca ii place mai mult!
Oricum daca mai ai san si se satura mai asteapta...mie imi cam pare rau k a inceput sa se duca pe pustiu!

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

nici mie nu mi-a venit ciclul
la sarcina anteroara mi-a venit fix in ziua in care a facut Yvo 6 luni
o data cu reducerea cantitatii de lapte pe care o mananca copilul o sa reapara si ciclul (asa mi s-a parut mie)

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ankule, nu apucai sa citesc tot dar am vazut ca are febra Erika.Sper ca la ora la care scriu eu sunteti bine si nu mai faceti febra

Ana_a, si eu sunt doritoare.Ma inscriu pe lista

Ile, eu sunt habarnista la conturi, examenul de contabilitate la shopping center institute l-a dat Vil in locul meu...

Capri, micutza rockeritza irlandeza e o scumpa si o dulcica

Boti multumesc de retzete.Ai pm si o surpriza pe blog

Fug, incerc sa citesc cand ma intorc

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

am reusit si eu sa va ajung din urma;Daria cand ma vede la calc vrea si ea sa scrie la tastatura e tare haioasa cum incearca ea sa apase pe butoane
aseara am visat paduchi si acum am citit ca vb de ei

Denisa dovlecel ptr placinta sau ala de-l pui in supa?cred ca ala ptr placinta...pai il pui intr-o tava si-l bagi in cuptor sa se coaca si cam intr-o 1h jumate ar trebui sa fie gata;il mai intepi si tu cu furculita sa vezi daca e gata;eu in tava nu pun apa

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

nici mie nu mi-a venit ciclul
la sarcina anteroara mi-a venit fix in ziua in care a facut Yvo 6 luni
o data cu reducerea cantitatii de lapte pe care o mananca copilul o sa reapara si ciclul (asa mi s-a parut mie)

eu am nascut pe 11 august si mi-a venit CM pe 2 oct. si am alaptat exclusiv pana acu vreo 2 sapt.acum papam si fructe.

cred ca pana la urma tine de organism.

Pana la urma ai pus pe mail carticica aceea, sau aitrimis PM uri?. Mi-o trimiti si mie, te rog?

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput