Pepenasi de iulie-august 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

azi Sofia a facut SPASMUL HOHOTULUI DE PLANS. daca nu as fi citit despre chestia asta cu ceva timp inainte, cred ca faceam infarct! ii dadeam sa manance si mi s-a parut mie ca nu sta comod. i-am scos bibe din gura sa o ridic. Tragedie! a ramas cu gura cascata, s-a inegrit de tot, s-a facut ca o leguma si nu mai reactiona la nimic. cam vro 20 sec nu a respirat. pur si simplu era blocata. am zdruncinat-o , am intors-o pe toate partile, nimic! dupaia a inceput sa tipe parca era taiata... in alea 20 sec eu am murit de 1000 de ori. cik tre sa fii calm in astfel de situatii. cum naiba sa fii calm nu stiu...ca te kk pe tine cand iti vezi copilul inconstient. brrrrrr sper sa nu se mai repete

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Ptiu tu Marina, prin ce ati trecut azi. Slava Domnului ca e bine si sa nu se mai repete. Doamne da' disperata e dupa mancare fatuca asta a ta..

Sarumana pt lista de manacare lu' pocu meu mango nu i-a placut. In rest in top sunt caisele cu portocale, branza si mere coapte. O torocala.

Pupici la fatuca si sa nu mai planga ca nu-i bea nimeni laptele praf

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

didi, pai io sic de 100 de ori, sa va intre in cap, sa nu chinuit copii cu operatiile

bujo, am deschis sifonierul la mine, concluzia, bine ca nu il vede nimeni (si am inchis la loc) ... regula cu umerasele agatate cu carligul spre perete o am si eu, dar este singura
la curatenie, recunosc ... e jale mare, uneori imi mai bag picioarele, dar a doua zi nu mai rezist

Marina prin ce ai trecut, aproape ca m-am albit cand am citit! Eu nu stiam de asa ceva, habar n-aveam ca exista si nici ce trebuie sa faci, bine ca mi-ai zis, sa studiez problema. Iti doresc sa nu ti se mai intample nici tie, nici altor bbei.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si [b] David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

[b]Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare gagici.
Ca mi-am amintit... sa stiti ca piureul de cartofi nu se face cleios din cauza mixerului, ci din cauza fiertului. Nu stiu daca ati vazut emisiunea aia de pe Discovery, "Kitchen chemistry". Explica tipu acolo cum se face piureul perfect. Principala idee este sa nu depaseasca un anume moment in fierbere si o anumita temperatura (na ca e bun termometru asta la ceva) pentru ca moleculele se transforma si se elibereaza amidonul care face amestecul cleios. Dupa ce ati luat cartofii de pe foc la mom potrivit se strivesc cartofii si se dau printr-o sita. Iese foarte pufos. Dar sa va dau reteta exacta nu stiu
Cu laptele UHT am dat si io gres desi am pus destula lamaie. Imi ramasese lapte nu zer. Am citit un articol cum ca UHT nu se face branza din cauza super sterilizarii, nu are bacterii care sa stimuleze fermentarea. Asa ca am ajuns la concluzia Ankai, fac din lapte siplu de 1,5 care e oricum si ala sterilizat si oricum nu-mi trebuie sa fie valabil cateva luni.
Anko park ma aud pe mine cu umerasele. Inca n-am toate la fel ca nu mi-am permis sa le schimb pe toate, si ma oftic la culme cand vad asta in dulap.Dar incerc sa ma linistesc cu ideea ca le schimb la un mom dat. Si la mine tre sa fie carligu spre perete. Asa e dom'le cu Fecioarele astea, daca nu organizeaza ele tot e bai. Numa ca io-s din aia care organizeaza si face liste pana nu mai are timp sa puna in practica si ramane cu listele
Pica si tu esti Fecioara ca noi? Ca asa pare.
Capri m-am socat ce bine seama piticii tai. Nu mai stiam care unu si care altu.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dia, din pacate are si paracetamolul limitele lui :( (oricum dupa 6 ore ar trebui sa-i pui altu). Si Maya s-a sculat din ora in ora azi-noapte . Sper ca in noaptea asta sa fie mai bine la amandoua .

Azi am fost la doctor. 7.1kg si 65.5cm. Luna asta Maya a luat enorm in greutate (1.1 kg). De maine introducem si noi carnitza (pui, curca, vaca sau vitel), cu galbenusul mai asteptam.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ia priviti un www.youtube.com/watch?v=-r-dBKcVf9o" target="_blank">Filip razaret.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mdaa ... slaba activitatea pe aici astazi.

Narci ntz ntz ntz
Foaaaarte urat ce ai facut. As face si io daca as putea

bujo hai ca m-ai omorat cu listele pe care le faci atat de perfct ca nu mai ai vreme sa le indeplinesti . Cunosc sentimentul. L-am trait si eu si ma intrebam ce naiba nu-i ok in tabloul asta

Marina wowwww, de dracia asta io nu am auzit mai!! Ia sa googalesc un pic. Oricum cred ca muream shi inviam ... Goood!

Femeie nebuna - io. Hai sa va zic de ce era sa intru in butoi. Duminica seara imi tineam io copilu in brate shi ma pocneste o revelatie. Ii zic lu' barbate-meu: "baaaaaaaai!!! Tu stii ca copilul asta dupa care eu sunt terminata si as fi in stare sa mor ... o sa ma paraseasca intr-o zi . Si n-o sa mai fiu cea mai importanta pentru el. Si o sa imi zica din alea "hai mama ca te aberezi", "nu intelegi nimic" ..." La care el (obisnuit cu revelatiile mele ) imi zice "mda. asa e. de aia ar fi bine sa itzi mai aduci aminte ca exist si io. ca cu mine ramai.

Fi-mi-o doarme pe burta. As we speak . Aseara mi s-a culcat la 1 (cu scos afaraaa, cu baitzaaa, cu tot tacamul si tot degeaba) shi am concluzionat ca o fi de vina faptul ca nu doarme la pranz ci numa dimineata de la la 10 la 11 si seara de pe la 6 la 8. Asa ca negociez io azi cu bona - ea cum face sa il culce dupa masa de 1, iar io cum fac sa il impiedic sa doarma seara. Booon. Ea reuseste. Io pe aproape. Adoarme la 6 in leagan ... ma uit resemnata si il iau sa il mut in patut: daca se trezeste la manevra - il scot afara. Daca nu ... asta imi e soarta. Se trezeste. Iesim afara 40j de minute pana ii ingheatza curu' ala mare lu' mami (chiar, care stati mai mult si cum? ca azi nici macar nu a fost frig din ala rau). Venim in casa si la 7 juma papam iaurtzel (scuze irisss ) cu cereale si laptic. La 8 juma terminam. La 9 ma duc io si pregatesc baitza si mai bag o tigare, timp in care el se maraie in leagan. Cand intru in camera ... surpraiz ... gagiu adormise ca baba in targ. Ma uit confuzata shi nu'sh ce decizie sa iau: o fi somnu' ala de noapte, ori ishi face siesta si mai incolo am iar program pana la 1???? Il mut in pat. Doarme. Hm ... Ma duc, imi aprind o tzigare si ma apuc de forum si de vb cu ooka pe mess. Cu emotzii ascult monitorul. Sperand sa nu aud nimic. Ei, dupa o juma de ora ... maraieli. Zic "piua" pe mess si ma duc la el. Inca nu imi pierd speranta si il iau la leganat. O juma de ora. Nici un rezultat. Ma resemnez si ma gandesc ca ata ete, mai pun oleak de apa fierbinte in caditza si o luam de unde am ramas. Da' zic ... mai bag 1 tigare. Asa si fac si il ascult pe monitor cum se maraie (nu plange ca la mine nu se exista asa ceva). Dupa 10 min ma duc sa il inshfac sa il spal. Bai am intrat tiptil in camera si pretz de 15 min m-am kkt pe mine de ras. Era pe burta ... chior de somn: ishi ridica capul ... il scapa pe saltea si adormea 30j de secunde. Se scula iar, ridica capul cu ochii lipiti ... il scapa iar si adormea. Si tot asha de vreo 10 ori, timp in care io am zis ca nu ma bag si il las sa gestioneze singur situatia . Intervin numa daca chiar trebuie (bine ca oricum nu eram precisa ce decizie sa iau: il las asha ... risc sa il apuce spumele si se scoala de tot; ma apuc ca il intorc sa ma vada ... risc sa se scoale). Bai pana la urma copilul meu doarme pe burta as we speak, dar inca nu is precisa ce planuri are pana dimineata . Daca as sti ca poate sa se intoarca singur pe spate ... as avea sperante mai mari. Dar n u stie!! In fine, in juma de ora tre sa manance si is curioasa sa vad cum ma descurc. Daca dupa aia ma culc si io sau trec la enteratainment .

Moamaaa in ce suspans v-am lasat. Nuuu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Marina adica s-a suparat ca i-ai luat bibe din gurita si a inceput sa urle, dar cu respiratia tinuta? Si Ioana face asa des, cand e suparata rau, cand nu o iau cand vrea in brate sua mai stiu eu ce, face grimasa de plans dar nu scoate un sunet si nici nu respira, dar nu dureaza decat vreo 5 secunde cred, si apoi se dezlantuie urletul.Dar nu s-a invinetit niciodata pana acum, si nici nu a fost inerta, doar foarte incordata, dupa cum spuneam avand fata ca si cum ar urla cu toata gura.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

bujo hai ca datorita tie ma culc cu gura pana la urechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

He he Bujo, mi se pare ca Filip seamana cu Aida; si ei ii pace se arunci cu obiecte in ea

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput