Pepenasi de iulie-august 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Botiiii e criminal Ozzy! Doamneee am ras ca proasta in fata calculatorului....doarme exact ca unii oameni cu mainile pe piept

Cartea electronica pe care o am eu, are paginile ca si cea de pe mail-ul comun, cu legumele acelea in coltul din dreapta.
Cred ca v-am stresat,in fine daca nu este si volumul cu retete, cine vrea sa strige.

maitreiy bine ca ai improvizat, nu's daca mi-ar fi dat prin gand! sa treaca!
Bafta la examen!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

citesc si ma gandesc dc v-a placut asha mult cuv "integrat" sau il tot repetatzi ca sa datzi in mine?se pare ca nu s-a inteles ce am vrut sa zic...

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Capri pai fi-ta doarme 4 ore si tu te vaiti?

Moammmmaaa al meu nici cand a avut icter nu a dormit 4 ore

Anaxena tu esti trista, nu-ti sta bine asa! Maii ncanta-ne cu ce face Maria!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Flori scuze ca am vrut sa-ti scriu si m-am luat cu altele (neuronu')
eu as repeta un sumar de urina si o urocultura. daca sumarul e normal NU are cum sa fie infectie, probabil urocultura a fost contaminata pe undeva. sumar normal cu infectie e ff rar si nu cu klebsiella.
tu ai dreptate ca in general copiii cu infectii urinare au ceva semne de boala, macar febra, dar sunt si f putini care apar ca sunt ok. acolo te ajuta aceste analize, evident.
si da, klebsiella e o infectie suficient de serioasa sa se manifeste destul de zgomotos. mai curind E.coli trece neobservata.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ralu, merci frumos , am salvat.

Biri, da mai, e tare greu sa te descurci fara ajutor. Dar la mine e alta situatie. Io stau in aceeasi casa cu ai mei (apartamente diferite) si ei nu stiu cum sa se fofileze ca sa nu ma ajute. Macar tata il ia pe Matei de la scoala (e ceva distanta de mers) si il mai duce la inot si la engleza, dar cu strambaturi. Azi a plouat si mi-a venit cu el ud leoarca (a avut la el doar o umbrela si nu le-a ajuns la amandoi). Pana acum, mama facea asta, dar a ramas sora-mea fara bona (s-a imbolnavit si trebe sa se opereze) si trebe sa stea cu fetita ei de 2 ani. Dupa doo zile i-a zis ca gaseasca mai repede o gradinita , ca ea nu mai poate, ca nu e ascultatoare deloc copila. Asa ca de la 1 februarie merge la gradi privata, program lung probabil. Pe Ilinca nu am curaj sa o las cu ei, si nici atat cu soacra. Asa ca e lipita de mine oriunde merg. Nu le au frate cu copiii, ce sa le fac! Si nu au nici disponibilitate . Nu mai sunt bunicii de altadata .
Cu puiul, am nimerit de data asta piept, dar partea aia mai moale din el, si era fiert bine, se topea in gura . Lui Matei ii dadeam pulpa. La fel vreau sa fac si cu Ilinca, dar de data viitoare.

Denisa, la gradi de stat il duci la 3 ani. La cresa e greeu, ca-s putine si aglomerate si nu stiu cum se ocupa de copilasi. Io nu l-as duce.

Flori, condoleante pentru bunica. Si voua sanatate!

Boti, chiar ca e luuung Ozzy ! Cu cojitele, nu stiu, ca nu am avut.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

IRISS merci frumos pt carticica.

KIMMY fetita mea a avut canalele infundate, am facut si inetrventia, numai ca se sterge ochisorul dinspre exterior spre interior si noi faceam masajul asa: pe arcada sprancenoasa te duci fix pe conturul osos cu aratatorul si vii in jos pe la unghiul intern al ochiului (acolo sunt glande lacrimale si stimulezi secretia lacrimala).

Vazut pe Ilinca baraind (si noi facem la fel) si pe Nancy cu pisoiul.

MITZI76 mai cum ai putut sa fii asa de sadica cu paduchii?

Ce bine ca a-ti deschis subectul de cruste, o sa incerc si eu cate ceva.

LADYMINA77 eu pentru constipatie ii dau para si se rezolva.

DIARUX si eu tot din lapte UHT ii fac branzica, mi-a iesit intotdeauna. Eu pun calciu sau zeama de lamaie.

MAITREYI multa bafta la examene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Din capitolul papat si vomitat dupa. Azi a mancat dimineata lapte cu cereale, la pranz legume cu carne pe care le-a varsat, deci eu ziceam ca varsa fructele, dar ea varsa prima masa solida.
Am sunat pediatra si mi-a zis sa-i dau Debridat cate 3 ml de 3 ori/zi, sa-i dau maxim 150 g (ea mananca chiar si 300 de legume) si sa-i scot fierul. Eu cred ca o sa-i scot fierul mai intai, la Debridat inca nu ma arunc. Si o sa-i dau mai putin dar mai des.

Sa vedem maine ce facem...

Mergi la inceput

Off Gally sa-i dati de cap la problema cu varsatul!

Flory condoleante!

_

Mergi la inceput

Xena, fetele frumoase. Nu da mama nimeni in nimeni, peace ! Sau dau io cu o in tine acuma ca esti scumpa la vedere. Eu am luat-o ca o gluma pe asta cu integrarea, si sper ca si fetele la fel .
Deci, nu mai fi suparata, please. Macar nu de asta... Ca trista stiu ca esti (si eu sunt, in sufletul meu, chiar daca ma straduiesc sa nu o arat aici in postari). Hai sa incercam sa fim senine si sa nu ne mai incarcam de energie negativa.
Ce ispravi mai face Maria? Nu ne mai pui filmuletze cu ea? Ca mie una, mi-e dor de pepenasa noastra fruntasa .

pup you,

poze

Mergi la inceput

Flo, a a dormit ma 4 ore azi , dar ziua, cand io aveam treaba. Si nu asa cursiv, ci cu foiala si maraieli. Asa ca io nu am dormit mai mult de 1-1.5 ore la pranz cu ea.

poze

Mergi la inceput