Pepenasi de iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
ooka spune:
salutare
din ciclul Terapia prin paine azi am facut briose
..
bine si o panica frumusica, nu i-am mai facut poze
Caprioara, multumesc pt parola
, ptiu da mult mananca Ilinca
..lasa ca are toata viata sa haleasca nutrezuri si animale, pupam fata frumoasa
mami de Sofi
Serenity90 spune:
Capri sa stii k nici pe mn nu ma lasa sufletul...dar asa nu mai pot
O sa intru dupa ce il adorm pe bebe sa va pov ce am mai patit...cu fat frumos al meu...
pup
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Eu am citit cuminte tot, dar am fost absorbita cu cititul la rubrica "poznasii in actiune". Este un subiect beton "Dialoguri cu copilul Atomic". E super! Am ras de m-am cracanat! daca aveti timp, aruncati un ochi, mai ales la primele capitole...
Boti ce dulce e Ozzy!! 
Multa sanatate pepenasilor bolnaviori! 
Si multa bafta la examene studentelor noastre!!
In rest noi suntem bine, acum am observat ca gingiile din partea de sus sunt foooarte inflamate, asa, in exterior, nu pe muchie...daca ma intelegeti
. Cred ca ii ies dintii, asa ca i-am bagat 1/2 paracetamol, sa vedem cum doarme la noapte, ca prea m-a capiat cu trezitul asa des...
Maine mergem la vaccin si masurat/cantarit...am emotii din cauza mucisorilor, care momentan aproape au disparut, sper sa fie OK totul!
fetele cu imaginatie si idei de jocuri si jucarii! Mai invatatm si noi una alta...
Noapte buna si linistita sa aveti! 
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Tecky spune:
Anaxena eu am inteles ce ai vrut sa zici cu integrarea.
Imi lipsesc postarile tale si pozele cu nazdravana de Maria.
Serenity astept sa ne povestesti despre fat-frumos.
irolf1 spune:
Biri
ca un pic m-am linistit. maine sper sa reusesc sa-i iau pipilica ca azi a curs tot pe langa si o sa-i duc si-o proba de coprocultura ca am citit io ca sta si pe acolo
Flo, Tecky, Caprioara
Boti foarte frumos cum doarme el 
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
AnnaBaby spune:
Nu stiu, nu inteleg ce poate sa aiba ioana ca se trezeste din sfert in sfert de ora, mai bine zis nu se trezeste ci plange prin somn, iar a venit noaptea, o iau de la capat cu patrularea, nu mai pot! Oare e normal sa faca asa? Vad ca mai sunt si alti copii care se trezesc des, Capri, ladymina am vazut ca si voi va plangeti ca se trezesc des copii, dar fac la fel ca Ioana? Ca ea nu papa san, deci nu de asta plange, si oricum e exclusa varianta cu foamea (pe care a "descoperit-o" dr
) pt ca incepe sa planga imediat cum adoarme, la cel mult jumate de ora, si cand o culc ii dau cereale, deci nu e de foame...dinti nu se vad la orizont, gingia e ok, nu e inflamata...alta suferinta nu pare sa aiba, adica nu se strange de burtica sau ceva de genul asta...nu stiu ce sa mai cred, dar e ingrozitor de greu sa ma trezesc de atatea ori pe moapte ca s-o iau in brate sa taca...Si problema e ca e din ce in ce mai rau, adica daca acum vreo luna se trezea sa zic la o ora, acum e mult mai des

Ce sa fac, dati-mi un sfat, cum sa procedez? Cu mine in pat nu o iau, clar!Macar greseala asta sa n-o fac, ca leganatul in brate ma termina!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
ankalaura spune:
Helau
BIRI - de ce antibiotic? Pai mama, incetez a ma mai intreba, suntem in Romania si e la moda
Cica sa nu coboare spre plamani, ca gatul cica e rosu rosu. Acuma ce sa zic, ca intreba si MINA, nu are muci (ma rog, de azi are putini putini), nu fornaie noaptea, nu tuseste. Ce sa mai zic? Totusi, 3 zile in sir i-am dat Panadol si temperatura era tot mai mare.
Mi-a dat deci Ospamox, si de frica noptilor cu treijnoua juma', am inceput sa i-l dau la 8 ore...
Cat despre faza cu tunsul si cu ce nu creste, habar n-am maica, n-am baieti
Iar fetele mele se pare ca au doua fire, si ca sa le creasca de o codita, tre' sa prestezi rugaminti serioase la sfantul duh al pletelor... Cam asa e la Eliza (si eu am fost la fel) si cre' ca Erika nu va fi altfel...
Cu puiul (zburatoarea) - si eu sunt fan pulpa si dusman declarat al pieptului, mai putin in snitele. Fetei i-am dat prima data piept, a doua oara pulpa.
IROLF - cica Eliza ar fi avut vreo 3 episoade de infectie urinara pana la un an. Cu constiinciozitate am tratat balaurul. In anii ce urmara, toti medicii care auzeau, ridicau usor o spranceana si priveau cu dubiosenie la ce vorbeam eu acolo... Eu zic sa ii faci analiza la vreo 3 laboratoare diferite, pe cuvant de onor. Si mai bine, de vreo doua ori la fiecare.
Cica Maya a Estrellei ar fi avut, dar pana si ea insasi maica-sa are dubii. Eventual trimite-i si ei un PeMeu, sa vezi o parere de om incercat de Klebsiella.
Unii zic ca infectiile urinare la fetite pot fi frecvente (din cauza kk in scutec) altii zic ca la sugar sunt rare si tot asa...
Vezi ce zice Biri? Si ea e desteapta foc. La noi astia zic invers, cica sumarul nu e suficient, dar o fac pentru a-ti lua banu'... Daca nu o pateam si eu cu bitestul de ma chemau la amnio, poate ca vedeam altfel lucrurile...
Pentru urocultura e greu tare sa recoltezi la sugarel. Dar pentru sumar, e floare la ureche ![]()
Ralu - da' ce meseriase animalele alea! Salvez ca sa ma joc si eu cu Eliza ![]()
Xena mama, eu n'am habar care e treaba cu integrarea, da' mi-a placut cuvantul
Ma face sa ma gandesc la NATO, la UE, pe cuvant! Nu mai fi suparici 
Anna - Eliza facea asa tot cam intre 4 si 7 luni... I-am dat niste picaturele, extracte de flori, care au mers de minune. Acum nu stiu daca se mai pot lua din Romania, dar se pot lua din Uk. www.remediiflorale.ro/" target="_blank">AICI gasesti cateva cuvinte despre remediile astea. www.bachshop.co.uk/catalog/index.php?cPath=1" target="_blank">Aici produse 1 si www.naturallythinking.com/catalog/nelsons-bach-remedies-20ml-c-29_53.html" target="_blank">aici produse 2
Pup fetele si pepenimea si doresc noapte buna tuturor!
irolf1 spune:
Anna
ce are nu stiu sa-ti spun eu pot doar sa-ti povestesc cum am procedat eu la Alex si cum fac acum. Alex a dormit cu mine in pat pentru ca se trezea des, plangea si mie mi-a fost mult mai usor sa-i bag titi in gura asa in pat. A dormit cu mine pana ce-am nascut-o pe Andreea apoi i-am explicat cum e treaba cu patul lui si patul Andreei si surpriza, a acceptat imediat. Pana acum nu s-a trezit decat o singura data sa vina peste noi in pat. Nu stiu daca am procedat bine ca am dormit cu el, dar atunci cand era mic pt mine a fost o scapare si puteam sa ma odihnesc mai bine. Acum cu Andreea e altfel, ea doarme in patut, se trezeste de 2,3,4,5 ori depinde, uneori pt a manca, ragai, sau doar sa o iau in brate. Daca o pun cu mine in pat se suceste, orice fosnet o trezeste si prefer sa o las la ea chiar daca ma scol mai des. Spre dimineata pe la 6-7-8 cand se trezeste sa pape o iau in pat, pt ca dupa ce papa mai dormim amandoua![]()
Ioana face la fel si ziua? Poate nu-i place intunericul, nu stiu sa-i lasi o lampita aprinsa? A mea doarme numai pe burta pt ca daca ar sta pe spate s-ar trezi din 10 in 10 minute.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
Caprioara spune:
Anna, nu stiu ca sa-ti zic cu trezitul asa des. O durea-o burtica? Gingiile? Dar zici ca nu-i ies dintzi, ca ai verificat... Nu stiu ce sa zic.
Pentru cine vrea sa se distreze, am pus aici cateva poze cu Matei, cand era mic
. Sa-mi spuneti daca vi se pare ca seamana cu Ilinca. Anka, oberva ce plete avea si cum ii statea cu palmier sau cu ele in vant
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Didi81 spune:
Capri, vazut filmuletul cu Ilinca
. Aida face asa brrr cand e nervoasa, in semn de nemultumire 
Anka, eu am vazut poze cu Cristi cand era mic, cu parul prins ca la fetite si arata bine
. Cat despre suzeta, si noi suntem fan. Eu acuma am reusit sa o obisnuiesc pe Aida cu o suzeta mai mare, ca nu o vroia decat pe cea pe care o are de la inceput si pe care acum o poate baga cu totul in gura
Deci Boti, exact ce spuneam si eu mai sus, nici Aida nu vroia decat suzeta aia prima, de la inceput, dar zilele astea am incercat iar si a inceput sa accepte si una mai mare. Si ea chiar reusea sa tina in mana partea de silicon si sa isi bage in gura capatul mare 
Si daaaa, vreau poze cu Ozzy 
Pfoaaa! acum am vazut pisoiul la metru!
Anna, simpatica foc Ioana
.
Aida inca nu sta in fund nesprijinita
. Se incordeaza toata si isi intinde picioarele de-a lungul corpului... credeti ca e nevoie de vre-un masaj special, ceva?
Kimmy, si Aidei ii lacrameaza un ochisor uneori
, tot incerc sa imi iau inima in dinti sa merg la un oftalmolog, dar nu asi vrea sa se ajunga la interventie chirurgicala...
Pentru cojite si noi am folosit Stelaker, dar nu pot sa zic ca s-a vazut vre-o diferenta.
Anaxena, eu nu stiu povestea cu integrarea, dar uite de la mine o
si un 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg