Pepenasi de iulie-august 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Didi, eu stiu ca bb sta in medie in fund nesprijinit pe la 8 luni, deci nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Capri Moamaaa fataaaaa!! Ce copii pletosi ai...Ilinca stiam ca e pletoasa dar Matei...zici k e o papusica!Seamana mult cu Ilinca! Sati traiasca sunt scumpi rau de tot!

Noi suntem chelbosi rau de tot...daca inainte aveam par mai lungut putin in spate..k basescu..acuma nea cazut si ala...ma tot gandeac ca deja are 5 luni si pana la 1 an nu mai e asa mult...nuj de unde o sai luam motu'!

Tecky

Sunt cam obosita acum si o sa ma bag si eu la nani langa Raducu,va povestesc maine de Barbatelu asta al meu!
Ma jur k as fii mai linistita daca as creste 5 copilasi ca Raducu decat sa stau cu Dan...

Va pup! O noapte frumoasa si linistita va doresc!

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vicky, aha, merci pt raspuns . Prea multe griji nu imi faceam, ca oricum face alte chestii... dupa cum e acuma o sa fie taaare vorbareata

Boti, am uitat sa spun: la noi smecheria cu suzeta noua e sa NU i-o bag eu direct in gura, ca asa nu o vrea. Dar daca i-o las pe piept, si-o baga singura in gura . Defapt in general se cam enerveaza daca i se pun obiecte in mana sau in gura, accepta sa le ia singura nu sa i se dea

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Denisa, . Da, am facut doi cupii pletosi bine . Dar nu au parul des din pacate... Bine, nici nu ar avea cu cine sa semene sa fie des, ca io am trei fire si nici ta-su nu e prea breaz la capitolul asta .

Didi, mai, dar are personaliate Aida, nu gluma .

Incerc sa ma duc la . Sper sa imi iasa. Va doresc o noapte cat mai linistita.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

oka tin-te bine, maine incep si eu terapia, fac paine cu branza si buruieni ... sper sa vin tare din spate, da' la mine nu prea are cine sa o manance (ca io mi-s cat casa), daca o sa iasa profi o vand

dia_filipas, e super tare atomix, l-am citit si eu anul trecut, radeam singura noaptea

xena oare trebuia sa intelegem ceva?

capri seamana extrem de tare piticii tai, la inceput nu mi-am dat seama ca sunt poze diferite (le-am deschis cand am citit si am uitat sa ma uit pe ele), mai si au un parrrr super meseriasi, sa-ti traiasca

maitreyi bafta la examene si succes la amenajari, sa iasa casa din visul vostru!

ladymina77 sigur e constipata de la cereale, incearca sa ii amesteci si niste suc de portocale in ele ... dar eu personal, le-as cam scoate
la fel a fost si fii-mea, pana nu am scos cerealele si pana nu a mancat ea fructe ca lumea a fost cosmar, am fost chiar si la doctori, degeaba

vazut ozzzy, o pozitie mai tare de somn nici ca exista ... catelul meu doarme si pe spate, dar nu intinde labele ca ozzy

referitor la cruste, mie pediatra mi-a zis sa incerc cu ulei de masline fiert si apoi racit, sa fie putin caldut si sa masez pielea capului pana intra in piele si pieptanat cu pieptanul de os
eu nu i-am facut, pt ca am uitat sa fierb uleiul ala, poate ii fac maine

referitor la paduchi, au fost cosmarul copilariei mele, cred ca au fost ani in sir in care am avut paduchi, luam de peste tot, de la gradi, de la copiii de joaca de la bunica-mea ... a fost calvar, ca trebuia sa stau sa imi scoata maica-mea lindinile (si acum ma mananca capul cand imi amintesc )

referitor la suzeta, eu am citit ca cei care nu accepta suzeta, vor fi copii mai inteligenti, pt ca vor invata sa isi controleze emotiile mai bine, nervii, etc; pe cand cei cu suzeta se calmeaza imediat sugand la ea ... acum nu stiu ce sa zic, mie stomatologul mi-a zis ca nici suzeta, nici deget! fii-mea a ales sa isi suga 2 degete, aratatorul si mijlociul ... asa ca fiecare cu damblaua lui
cu ea a fost foarte usor noptile, cand se trezea isi baga singura degetele si nici nu stiam ca s-a sculat, Dav se frichine, se maraia, pana reuseste sa se trezeasca singur ...

azi noapte am stata 2 ore de planton pt ca el avea chef de vorba, si ca sa nu ii scoale si pe restul, m-am dus sa ma joc cu el, desi eram chioara de somn
pe naga asta s-a mai sculat sa suga de 2 ori ... deci distractie nene

in noaptea asta vreau sa ii dau apa daca se scoala, sa vad ce face

anka sa aveti o noapte fara febra si sa ne povestesti maine ce fac cele 2E

va doresc o noapte buna si cu sculari cat mai putine

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Bun am reusit sa citesc capitolul asta.

In mare:

Interare...Eu sunt "e" la puterea "x"... Gluma proasta de inginer...pt cele care e sf ce am scris, integrala din "e" la puterea "x" este tot "e" la "x".

Boti citit rugamintea, dar nu am dat de nici un magazin in zona sa vinda asa ceva. In schimb am gasit un termometru mai ieftin ($4) care are niste leduri care se aprind funtie de intensitatea de prajire a carnii...Daca il vrei "let me know".

Orajel. Fetele care au dorit, orajelul a sosit . Na ca am facut si eu o rima...

Mot la baiat...Din cauza de lipsa de par (deci nu am ce sa prind), la cupilul meu m-am gindit sa il tund...dar pentruca poate reusesc sa il fac sa ii stea in sus .

Suzi cu parere de rau spun ca Sebi s-a certat cu prietena lui buna Suzi si acum prefera degetul sau inelele de care spuneam capitolele trecute de la nuk, iar acum mai nou i-am luat o smecherie faina care il fa ajuta sa isi curete si viitorii dintisori. O sa ii fac o poza si o sa va arat.

In rest eu am avut o calatorie "mirifica" din San Francisco la bucuresti de nu mai tin minte cite zeci de ore, in care nu am reusit sa dorm absolut deloc, iar cind am ajuns ieri acasa m-am apucat sa rearanjez dressingul caci bunicile au vrut sa ma ajute si mi-au pus lucrurile alandala (precizez ca sunt genul de persoana maniaca cu aranjatul...pantalonii se pun pe un anumit fel de umeras, intr-o anumita pozitie si intr-un anumit loc in dressing, din sensul pantalonilor mai lungi inspre cei mai scurti, de la mai grosi la mai subtiri, iar ciorapii pe pun unul peste altul ca si cum i-ai lua de la magazin), iar in bucatarie ... m-am apucat sa fac curata ca tot cele doua bunici ne-au asteptat cu mancare...si m-am dus si la nasi (alaturi) ca sa ii organizez pe prietenii care ii venisera in ajutor sa remobileze sufrageria dupa o ica restaurare...

Ana_a, parca tu ziceai ca vrei sa iti iei pisica la curte...Iti spun ce am patit eu cu motanul meu civilizat, crescut la bloc si invatat sa isi faca nevoiele la trocul lui si nicaieri in alta parte...Dupa o perioada de citeva luni dupa ce ne-am mutat, s-a apucat nen ca se cace prin curte si ia sa ma vezi pe mine cum adunam cacarezele udate proaspat dimineata si seara de aspersoare....Iarna e bine ca nu iese afara si nu se caca decit in trocul lui care este pus in garaj...

Anka a trecut febra? Ia un ca o sa se faca bine mitza mica.

Denisa esti o tipa inteleapta, asta vroiam sa iti spun de mult. De cresa...iti spun ce am patit noi (eu cu sorela) cind Cristina (nepoata, 12 ani acum) avea 1 an am vrut sa o dam la cresa... Am dat-o si am tinut-o acolo fix 1 luna, daca nu ma insel, timp in care s-a imbolnavit de 2 ori (deci trebuie sa fii constienta ca un copil pus intr-un mediu cu mai multi copii se va imbolnavi mai des, ceea ce presupune ca tu sa ai un job care sa iti permita sa poti sta acasa la nevoie), ingrijitoarele nu aveau grija de copii, iar cind am vazut ca i pune oala de noapte in patul in care pune copilul sa doarma, am renuntat subit. De incercat poti sa incerci zic eu chiar daca nu ai pile, depinde acum cit de bagacioasa esti si poate s-au schimbat mai multe de acum 11 ani de cint este povestea mai sus relatata...La gradinita stiu ca sunt gradinita unde il primesc si mai mic de 3 ani daca stie sa zica ca face pipi/caca si daca se poate hrani cit de cit singur...Sfatul meu este insa, daca poti sa rezisti sa suporti sa stai fara job, fa-o, caci sunt cele mai frunoase momente din viata baiatului tau cu care nu te vei mai intalni. Este la varsta la care nu iti spune pe sub barba: "Mama, nu ma mai pupa de fata cu colegii"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Gini saru'mana. Da, este duplex cu livingul sus.

Sursu ce bine ca nu sunt singura care sta la 2 gauri .Bai, da avem aproape 7 luni si nimica ... incredibil, inca s ineaca daca incerc cu 3.

Conta - da mai, asa e, nu tre sa-l invat pe de rost (chiar tot). Numai sa stiu sa ma uit in el.

Prins parul cu cleme / elastice la baietei - categoric NU, dar nu am nimic cu cele care o fac. Imi plac baieteii cu par mai lung, asha ... genul de bagabont romantic, dar nu chiar sa ii impletesc coditze. Daca ii creste sa ii intre in ochi, il tund. Nu am nici o treaba cu respectiva traditie care se cheama taiatul motzului.

Suzeta - o folosesc cu succes abia dupa ce a implinit 6 luni si sunt fericita ca exista divaisu'. Atata vreme cata m-am lamurit ca nu ii face rau ... chiar ma lasa rece ce zic 500 de babe. Nici nu ma obosesc sa le contrazic. Ca si in muuuulte alte probleme. Deja m-am invatat ca nu conteaza daca is io desteapta sau proasta, oricum la copii se pricepe si paznicu' de la bloc. Asa ca pot sa aud orice ... le tai vorba instantaneu sau ma switch io pe stand by si mai ies cand se termina polologhia. Dupa cum va ziceam, am invatzat ca toata lumea stie muuuuuuuuult mai bine decat mamica respectiva ce tre' facut. Si te trezesti cu 10 sfaturi atat de "clare si simple si la mintea cocosului" intr-o problema cu care tu te lupti de cateva luni (ex. nu mananca sau se culca tarziu sau etc) incat stai si te uiti ca bou' si nu-tzi vine a crede ce simplu e totul numa' tu saraca te chinui ca fraiera noapte de noapte .

Boti tu vb serios ca aia i-a smuls suzeta copilului??? Pfff, sper sa nu patzesc EVER asa ceva ca ... nu stiu daca o sa imi aduc aminte in clipa aia ce prevede Codul Penal ...

Fumat - puteti sa ma uratzi, da' stati la coada ca ma urasc singura suficient. Sunt absolut dependenta si sunt in stare sa omor pt o tigara (v-am povestit ca am cersit la drumul mare) ... fumez si pe strada si pe buda, cand nu aveam copil nici nu ma dadeam jos din pat dimineata pana nu imi fumam tigara. Ma trezesc noaptea si fumez. Sunt sub orice critica, nu pot sta la o sedinta la job sau la un film la mall. La job ma stie toata lumea ca o tai la tigara shi nu ma mai crede nimeni ca imi suna telefonul .... chiar daca uneori imi suna. Blestem clipa in care m-am apucat de fumat. Am tigara electronica, nu am reusit nimic cu ea inca. Dar visez ca voi reusi pt ca am o prietena fumatoare la fel de rea ca mine care de 3 luni fumeaza numa d'aia. Sunt constienta ca deranjez, ma prind cand deranjez si ma retrag undeva.

Serenity - m-ai omoraaaaaaaaaat cu "perioada de PMS a forumului". Bai esti cri-mi-na-la!!!

Capri deci mai e cineva al carei copil se culca dupa miezul noptii. Ca al meu asa face de vreo 2 saptamani .
Bai m-ai terminat cu filmuletul. Ma uitam ca proasta si nu intelegeam ce nu e in regula ... mai ca imi venea sa cred ca l-ai salvat cumva .... pe fast forward!!! Mai nene cum poate sa dea din picioruse!!! Iti sugerez sa o pregatesti sa faca parte din echipa de dansatori "Lords of the Dance". Eu sunt MOARTA dupa ei. Incep sa plang cand danseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

PICA - si umerasele trebuie sa fie la fel nu? Daca nu toate, macar pe fiecare categorie nu? Desi intr-un timp le aveam chiar pe toate la fel. Acum am mai multe culori, dar tot pe acelasi principiu. In orice ca, toate camasile mele stau pe umesare albe. Camasile lu' barbatu-miu stau toate pe umerase albastre. Si , DESIGUR, toate au carligul ala in acelasi sens. La mine, carligul este cu "ciocul" spre perete...
Si restul... toate... nu numai sosetele... De la gros la subtire, de la culori inchise spre deschise... Nu merge nene asa, anapoda...
Probleme grele...

BOTI _ sunt termometre pe ebay cate vrei. Acuma m-am uitat. Studiez si te tin la curent, ca as lua si eu (problema e ca nu ma decid sa mai iau ceva din cauza de mutare in viitorul oarecum apropiat...) Asa ca nu mai vreau sa iau nici un scaun, nimica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI - uite TERMOMETRE DE BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

caprioara ce copii identici ai!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput