Pepenasi de iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 12
boticelina spune:
m-ati priiins
uite poza cu Ozzy la metru, ca sa ma iertati. Am obs. dar n-am mai editat...
Ana, si mie de cateva zile imi da Garga ignore cand o momesc cu tzitzi peste zi, cred ca ar trebui s-o intarc dar tare mi-e drag sa alaptez...
Sursu - eu mango i-am dat fetei de pe la 4 luni jumate, am luat unul, l-am gustat, am vazut ca-i destul de morcovos, nu inteapa la limba, e dulce dar nu exagerat si am zis sa incerc... Si a avut un succes nebun, n-a facut nicio reactie si atunci am continuat. Daca te bate gandul sa-l incerci ia unul si da-i putin, vezi daca-i place si daca da si nu aveti nicio reactie naspa, da-i bataie.
Va multumesc pentru sugestiile pentru cruste, o sa intreb si la farmacie de cosmeticele de care ziceati, sper sa nu-mi usuce buzunarele
. Nasol e ca are si parul lungutz si e greu s-o pieptan in raspar, sa nu ranesc pielea capului, mi-e o mila de ea, deja cand vede pieptanul se pune pe tanguiala. Paduchi am avut la greu in copilarie, mama era traumatizata, cred ca de-aia a si pastrat pieptanu' de os...
Anka, da, e fi'mea
, a crescut si s-a grasunit, i-a crescut parul, e de nerecunoscut fata de acum 2 luni, ca sa nu mai zic fata de nastere... Pai cu slabitul, io am descoperit secretu': portion control. Dar asta e pentru cine poate nene, io nu am putut si mi-a trebuit control device... Si da, am slabit o gramada, am 60 de kile nene, dar, na, omul tot nerecunoscator e, ma uit in oglinda si tot vad un colacel 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ana_a spune:
boti, motanul tau este MORTAL!!! moama ce doarme el acolo intins!cu labele in sus! Ar trebui sa povestesti mai mult despre el pentru ca vreau sa-mi iau si eu o matza in curte si am emotii....nu stiu ce sa ma fac, cum sa iau, unulmic sa-l invat eu "igiena" sau unul gata invatat dar cumas putea gasi asa ceva?![]()
In orice caz, la primavara neaparat trebuie sa-mi iau o pisica!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Biribu spune:
Ana tu stii ca ai dreptate? crek am fiert-o cam mult, dar cit trebuie de fapt? sunt f blonda la faza asta.
Anka eu sunt din aia denaturata care am tuns ambii bbi cu masina de tuns de la 4 luni. pe fimiu il paste deja al doilea tuns. acum sa va aud care sunt superstitiile pe tema asta? ce nu-i creste bine
? Sanatate la pui mic. de ce antibiotic pina la urma? vezi sa nu fi fost totusi ceva viral, ca te trezesti cu vreo eruptie in final si apoi zice ca e de la atb 

Gini ne-am mutat in oras din apropierea lui. poveste lunga dar sunt mai aproape de servici. Piticii vor sta dupa caz cu sotul, cu o tanti babysitter si cam atit. am avantajul ca voi lucra numai in spital si voi face garzi, pot alege sa fac numai nopti sau week-enduri, asa ca incercam sa nu ne suprapunem si sa putem fi mai mult noi cu ei. te inteleg perfect cu lipsa de ajutor, si noi ii tragem dupa noi peste tot pe unde mergem ca nu avem cu cine-i lasa. si la cumparaturi si la resto etc. dar eu prefer asa decit sa mor de grija de cum or fi si cum/ce le face cineva strain. nu s-a discutat prea mult subiectul bonelor pe aici dar o sa ajungem sa-l dezbatem in curind. mie sincer mi-e frica. uneori nici eu nu am rabdare, darmite o straina. de asta am ales la anna gradinita, mi s-a parut mult mai sigura solutia. acum vom vedea.
hai sa va zic un pic de bubu al nostru: papa binisor, la aproape 7 luni are 3 mese diversificate. una de fructe dimineata, legume cu carnita/galbenus la prinz, seara cereale cu lapte/brinza+ fruct sa-i dea un pic de culoare. plus lapte. Boti nici al meu nu se omoara sa mai suga in timpul zilei dar recupereaza noaptea
sa vedem ce-i da tasu cind oi fi eu la slujba, crek ii urla ceva pina s-o obisnui.
problema ca nici cu formula nu era prea entuziasmat initial dar am tot insistat. mi-e mila de el ca nu va mai avea parte de supt prea mult timp dar fara program consecvent vad ca si laptaria cam se duce.
apropo de carnita intrebare intrebatoare: de ce le dati voi piept de pui in loc de pulpa? aici carnea rosie e recomandata ca are mai mult fier etc. pieptul e mai anost asa.
va tzuk
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
ana_a spune:
multumesc de raspunsurile cu laptele!m-am mai linistit
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Ralu79 spune:
Buna seara si de la noi
Eu nu am pretentie la integrare la cat de rar scriu, dar recunosc ca ma simt extra-fabulos cand sunt bagata in seama![]()
Capri- uite ce am gasit pt. tema lui Matei- http://nancy-kelpie.deviantart.com/art/Sea-animals-made-out-of-fruit-107668348
Boti- noi am folosit cu succes maxim Mustella Stelaker- a fost vreo 30 de lei anul trecut si nu trebuia folosit pieptanul. Ozzy e demential!
Fetelor, ati fost minunate cand v-ati oferit sa aveti grija de Irinuca.

Ooka- ai rezolvat pana la urma cu parolele de pe e-mailuri? Tin minte ca acu' vreo luna ti-am dat ceva gresit si am zis ca revin...Se pune ca intreb acum, nu?![]()
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
irolf1 spune:
Biri mie dr la Alex mi-a zis carne de pui piept sau pulpa superioara. Am ales pulpa. Si ei o sa-i dau tot pulpita, deja am pachetele puse in congelator.
Acum nu mi-a mai zis nimic ca doar stiu
Trebuia sa-i pun ca daca nu mai stiu ceva am niste fete dragute care ma ajuta mereu
si nu ma uitati si pe mine cu infectia aia macar asa din auzite ca-s speriata rau, cica klebsiella asta e cea mai rea
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
ooka spune:
Ralu![]()
se pune se pune
Da' ca si atunci, nu merge decit cea pe yahoo. Cea pe gmail are ceva gresit, nu stiu ce.
Voi ce mai faceti?
mami de Sofi
maitreyi spune:
buna seara 
si eu neintegrata, si eu 
is busy rau cu sesiunile, cu apartamentul unde am reusit sa montam lustrele, maine tapetul in dormitor si draperie si poate tot maine reusesc satermin pictura din camera lu' baby 
am reusit si mi-am taiat juma de deget intr-o tabla...am ajuns aproape la os...partea tare e ca nu avem la apartament pansamente si mi-am facut pansament dintr-un always prins cu bandaadeziva 
ma duc sa mai invat catecevaca maine am examen si sunt varza.
pepenimea!
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Caprioara spune:
Ana, a mea suge destul si ziua, dar asta probabil pentru ca desi avem 3 mese solide, nu papa mult la ele.
Noi avem programul cam asa, la 6 luni si aproape jumate (orele nu sunt DELOC batute in cuie, pot sa aiba abatere si de peste 1 ora jumate fata de de trec eu acum):
- pe la 11 papam fructe: ii fac la blender o jumatate de banana cu o jumatate de mar sau para (nu prea mari, ba as zice chiar mici) si nu mananca tot niciodata
; sa zic ca papa peste 50 ml, dar sub 100 ml (variaza de la o zi la alta); azi am si cantarit: eu am facut 90 gr, dar a ramas destul nemancat 
- e posibil sa mai bage si un supt intre masa de fructe si cea de legume, dar mai rar (azi a fost
)
- pe la ora 14 papa legumele (de 2 zile si cu zeama aia de carne): nu trecem de 50-60 ml, in cel mai bun caz; pireul asta il fac din diverse (de ex acum am pus in el dovlecel, morcov, radacina de patrunjel, telina si cartof); dupa el si suge si apoi adoarme
- cand se trezeste papa san (azi a dormit de pe la 15 pana la 19, deci 4 ore)
- pe la 20-21 papa cereale de orez puse in 80 ml lapte muls
- apoi iar tzitzi
- si toata noaptea suge de voie: fara numar, fara numar 
De culcat seara, tarziu rauuuu, neica. Aseara am avut noroc: pe la 1 jumate dormea, dupa ce mai prestase o tzitzi sau doua
.
Nu mai tin minte exact, dar cred ca s-a mai trezit noaptea pentru tzitzi de vreo 3 ori -pe la 3, pe la 5 si pe la 8. Pe la 10 si ceva dimineata s-a trezit de tot.
Trimit sa nu pierd mesajul.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ladymina77 spune:
Cam acelasi program avem si noi ca si Ilinca dar eu nu stiu cantitatile.Noaptea si la noi e un fel de zi.Se trezeste din ora-n ora de-am zis ca in noaptea asta il las pe sot sa doarma cu ea si eu dorm cu Bogdan.Am zis dar parca nu ma lasa inima sa nu fiu langa ea desi is chiauna dimineata.
Parul lung la baieti e o chestie faina atata vreme cat sunt mici si au palmier in cap.Eu zic ca-s adorabili.
Maitrey cum ai reusit sa-ti tai degetul?Nasol rau si maica=mea si-i l-a taiat in ajunul Craciunului de a trebuit cusut.
Va las ca maraie,noapte buna!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi