LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Intru si eu repede sa ma laud :

Sara a facut azi , in sfarsit , catziva pasi singurica ...6-7 pasi de la mine la tati , de 2 ori. Deja intrasem la idei , ramasese de caruta printre atati clopotzei care o luasera de mult la picior .

Vad ca si Mateias i-a facut aceeasi surpriza mamicii lui astazi...felicitari Matei ! Imi place tare mult cum ii sta tuns

Ven , insanatosire grabnica iti doresc !

Raluca , Doamne prin ce chinuri mai treceti...se pot scoate polipii la o varsta atat de mica ?

Ramona , multumesc pentru raspunsul cu privire la Oscilococcinum. I-am administrat asta seara Sarei o doza.

Am vazut si eu poze cu Clarita sarbatorita...tare draguta este si nici nu zici ca era bolnava , mititica.

Grati , ai o fetita de exceptie si tu sti asta...Nu uita s-o lauzi pentru traducere si pentru modul in care a rezolvat problemele. Eu una , intotdeauna am fost mai motivata de laude decat de mustrari.

Rugaminte...pentru zuzele sefe : puneti link-ul subiectului despre aniversare pe prima pagina , pliz ! N-am retinut unde sa-l caut si nu reusesc sa mai intru acolo .

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ereena, daca nu pui si maine poze cu Matei ne suparam rau doamne ce par lung avea, dar ii sta tare bine cu bretonel.

Ven, sanatate multa. sper sa nu ia puiutii de la tine, nici cei de acasa, nici cei de la scoala

multa sanatate clopoteilor bolnaviori, le dorim insanatosire grabnica.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Mari , vad ca mi-ai luat-o inainte cu laudele la adresa Sarei !

Noapte buna , ma bag la nani

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ereena, si ai putea pune si un filmulet .

Ma toot uit la pozele cu Matei, nu mi-am inchipuit ca ar putea seamana si mai mult cu mami a lui, dar acum cu bretonel e copie la indigo.

Gatta, felicitari pt primii pasi ai Sarei singurica, ce emotie poti avea cand ii vezi, eu imi aduc aminte ca am tipat de bucurie!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, avem voie sa le dam sare in mancare de acum, nu?
Adica dupa ce au implinit anisorul. Inainte de 1 an nu am vrut sub niciun chip sa-i dau sare, dar acum? Asa cate un pic sau cum? Banuiesc ca nu cum ne facem noi, nu?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gatta felicitari pt primii pasi ai Sarei! De acum sa te tii aventura
Thea mea deja vrea sa se catere peste tot: aseara s-a urcat pe doua valize din acelea cu tacamuri (puse una peste alta) si a inceput sa se bataie (dansa) de pe un piciorus pe altul, cracanata, pana a calcat pe langa si a venit fix in botic, de i-a dat sangele la ambele buze M-a durut sufletul s-o vad asa...si tare a mai plans! De azi a inceput sa faca incerari de cocotare pe masuta de activitati; deocamdata a reusit sa se intinda pe burta pe ea Tre' sa stau cu ochii ca pe butelie!
Am vazut si eu Dariuta dansatoare si vorbitoare la telefon E o scumpaaa, imi vine sa o pap

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaaaaaaaaaaaa

poftiti de serviti .. calda aburinda!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza, zuze buburuze

deci e simpatic pustiul meu tuns?
ange,nemary, nu, nu , multumesc.Mai rarut ca-i mai dragut.sau voi vreti sa-mi gasiti nod in papura?
anandrei, l-a tuns coafeza mea, la care gasesti programare peste 3-4 saptamani.avea baiatul si programare.dar tare ma bucur ca nu a plans, nici nu s-a sinchisit, a stat cuminte cuminte.

MATEI

DESTEPT,FRUMOS SI CU BANI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

bravoooooooo, Saraaaaaaaa !!!! felicitari pt primii pasi

MATEI

DESTEPT,FRUMOS SI CU BANI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nicole foarte frumoasa povestea nasterii. ma regasesc un pic in ea ..

grati ai o fata tare desteapta, sa stii! doar ca trebuie sa ai incredere in ea .. ma bucur ca dudu e mai bine. noi tortul l-am facut la cel de la care cumparam praji ptr pizzerie. a fost demential .. caramel, lapte, ciocolata si krantz invelit in martzipan. uite situl daca vrei sa te uiti elburro.ro. mai imi place tare biscotino de la agapitos .. e tare bun.

raluca off Doamne cat ati patimit si voi in spital .. si eu zic ca e mai bine sa mergeti in ungaria. ma rog sa nu se mai imbolnaveasca piticuta frumoasa.

gabby trebuie sa-i faca un ritual bebelusului .. adica baita, papica si pus la nani. in niciun caz sa nu iasa din camera lui, sa-l plimbe prin casa. lumina trebuie sa fie stinsa, chiar si cand ii da tzitzi sa nu aprinda lumina, eventual sa aiba o veioza slaba la indemana. si mai e f important sa nu inceapa sa vb cu el .. asta in timpul noptii. sper sa o scoata la cap cu bb mic.

ereena felicitari pentru primii pasi singurel ai lui matei tunsul!! gata, nu mai are fata de bb, ci de copil.

ramo eu i-am dat evei osciloccocinum vreo 4 zile la rand atunci cand mi-a facut febra. acum o sa-i dau 1 data pe saptamana.

ven off mai mama dar ce te-ai mai captusit si tu .. imi pare rau de raceala asta puternica. acum cel mai important e sa nu ia si piticii. insanatosire grabnica! cat despre sot .. nu au remediu ..

moni ce frumoasa a fost clarita de ziua ei si ce frumos i-a aranjat mami parul! nu se vede ca era bolnavioara .. mititica mica! am salivat la tortut .. a fost bun?

mari ce dulce e dariuca!!

gatta felicitari pentru primii pasi singurica ai sarei!

laurici pupam theutza sa treaca buba repede! si a mea se catara peste tot .. nu pot sa-i mai las nimic in tarc ca se catara pe ele si mai sa cada peste gard ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput