LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonab spune:
Monicaa ce frumoasa a fost Clara de ziua ei, nici nu se vede pe ea ca ar fi bolnavioara.Aici zici ca e balerina asa paseste cu pantofiorii aceia frumosi.
Ven Doamne ce te-ai aranjat cu raceala aia.Bine ca ai un ajutor cat de cat.
sa te faci bine.Si daca nu dormi, dupa ce vine sotu ia pune-l sa te doftoriceasca un pic.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
grati.ela spune:
Ven eu am sinuzita din primul an de facultate. Am avut doar 3 episoade acute, cu dureri infioratoare timp de 7 zile. de la spitalul studentesc mi-au dat Sinerdol si asa am scapat de chinuri. Asta am luat de fiecare data si a mers bine. Aerosoli sunt buni si picaturi cu hrean daca suporti. De obicei nu faceam febra peste 38.5 asa ca eu am senzatia ca sinuzita ta a fost scormonita de un virus. Doamne ajuta sa scapi de cosmarul asta!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Anandrei spune:
Buna seara,
azi am avut iar examen, l-am facut cam praf, nu-mi pasa daca nu-l iau imi pasa ca daca e restanta, nu mai iau bursa...well, asta e, nu poti sa le ai pe toate.
David abia de juma de ora s-a trezit si iar o sa ne culcam la 12-1 noaptea. Prost program.
Ven imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine. Citind despre tine si domnul sots...of, uite d-asta nu mai vreau sa fac nici un copil, noi sa ne descurcam si cu casa, si cu serviciu, si cu copil si ei, doar daca au chef. Imi bag ceva in ea de viata. Mai vreau un bebe, dar cand mi-aduc aminte de nopti nedormite si de lipsa independentei...nu mai imi trebuie niciunul!!! Pup fata si sper sa-ti treaca repede!!!
Vorbeati de Agapitos mai devreme, yummy yummy, imi place tot ce fac acolo, in afara de cele cu multa ciocolata. Agapitos sunt preferatii mei!!!
Raluca fugi, mami, nu mai sta acolo, du-te unde crezi tu ca o fi mai bine!!! M-am intristat asa de tare de ceea ce patesti...ma rog la Dumnezeu sa fiti bine!!!
Ereena cine l-a tuns pe ex-pletosel? Superb copilul tuns, n-am ce zice, Si al meu arata mai bine tuns, dar n-am pus inca poza. Si seamana tare tare cu tine, mami!!!
In rest mai citesc si mai...scriu![]()
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
aweya spune:
LA MULTI ANI RALUCA!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Si multa, multa sanatate micutei tale! Eu as pleca din spitalul acela, as incerca in alta parte. 
Gatta, LauraIoana si Cris (aurel) va multumim mult pentru urari!
Ven multa sanatate draga mea! Cat de greu trebuie sa-ti fie singura, bolnava si cu copiii... Imi pare rau ca treci prin asa ceva!
Irina e superb Matei tuns... Mie imi place si mai mult de el asa!
Iar Clarita este MINUNATA! Nici nu am cuvinte... Sa va traiasca si multa sanatate! 
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Am citit capitolul trecut si am vazut ca avem iar clopotei bonlaviori le doresc multa sanatate sa se faca bine cat mai repede! Creata asteptam poze cu mica domnisoarica. Errena sa nu tunzi baiatul scurt are un farmec aparte pletosel!Am vazut pozele, ati avut o petrecere f frumoasa. Monica maine incepi munca?Am vazut pozele cretulinei ![]() Nemary daca nu sunt indiscreta ce le-ai luat?A fost si ziua nasei pe 16, nu ne-am vazut atunci asa ca am ramas datoare,chiar nu mai am inspiratie, nu ii pot lua ceva de imbracat ei au magazin de haine, iar "chestii de pus prin casa" le-am tot luat, parfum la ultima aniversare i-am luat,chiar nu stiu.... Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
din pacate...ei i-am luat un hanorac cu maneca scurta de la Kenvelo iar lui o pereche de manusi(tot de acolo) si o carte
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
rlc_sandor spune:
Laura,Dana,Aurel cris,Monicaa,Ancab,Aweya
multumesc fetelor ca sunteti alaturi de noi,nici nu stiti ce bine face la moral sa stii ca atata lume e alaturi de tine,
dana,31+,felicitari,doamne cxum trece timpul,mai e putin
ereena,imi place tunsoarea lui Matei,si
ancab,mersi,probabil merg la unguri,ramane de vazut cu asigurarea,e si mai aproape,oricum data viitoare sigur nu vom mai fi internati aici
am fost la orl,urechea e aproape perfecta, a raspuns foarte greu la tratament,dar dr a zis,ca trebuie sa ii scot polipii ca intretin otitele si bronsitele,acuma nu stiu ce sa fac nici nu as face o asemenea interventie dar nici sa tragem asa....,vreau sa merg la Praid in aprilie,sper sa dea rezultate
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
rlc_sandor spune:
Ven,multa sanatate,stiu ce inseamna sa ai sinuzita,dar capul sus treci si peste asta

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
nemary spune:
Dana felicitari pentru primii pasi ai lui Albert. chiar daca s-a lasat mai greu sa-l vezi de-acum incantare pe el si in curand nu mai poti tine pasul cu el.
si felicitari pentru pasi si Saraticii mici si frumoase de Gatta, care a prins curaj si face ture intre mami si tati.
cam tarziu, dar sper sa primim iertate
Mihaita 
si...pe cine vad eu in poza din stanga ecranului??? pe Ozi, ce-mi place, o prind destul de des in partea stg a paginii 
am incarcat si eu 2 filmu;lete cu Daria, in unul danseaza iar in altul vorbeste la "telefon". daca aveti timp sa le vedeti sunt aici:
http://family.webshots.com/video/3028491490101440186TTBvfx
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
AngeliquedeS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena ... daca vreti sa imi vedeti baietelul (am ramas eu sa tin locul stiti voi cui )http://community.webshots.com/album/569803075oCutFB . si nu dati cu pietre ,cred ca l-a tuns putin cam scurt MATEIDESTEPT,FRUMOS SI CU BANI PITICUL URIAS |
Ce simpatica ai fost, m-ai facut sa rad cu lacrimi, pe bune. E un scump si un frumos Matei si e tuns numai bine. Si felicitari pt mersul singurel!
Cat despre campania pro alaptare ar fi bine, eu una nu m-am jenat deloc si nu am alaptat niciodata ascunsa, unde ii venea foamea, acolo ii dadeam, absolut oriunde in public si probabil aveam o atitudine asa sfidatoare
Ven, iubita mea imi pare tare rau ca esti asa, mare noroc ai avut cu vecina.
Anandrei, sa stii ca acesta e motivul pt care nu cred nici eu ca voi mai face un bb, am zis ca dc e sa mai fac un bb o sa fie numai din greseala si pe urma imi leg trompele sa ma asigur ca nu va mai fi si o a treia greseala
Raluca, La multi ani!!! Iti sunt si eu alatri ca si toate fetele in greauaincercare pe care o ai cu puiul tau, Doamne, asta e cel mai greu lucru sa ai copilul bolnav si sa mai ai parte si de asa probleme.
Laurici, Thea nu mi se pare a fi deloc grasa, sa stii!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
AngeliquedeS spune:
Vai de mine, acum am vazut-o pe Daria, ce scumpa e!! Cum danseaza ea si da din manute si aplauda!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

)http://community.webshots.com/album/569803075oCutFB . si nu dati cu pietre ,cred ca l-a tuns putin cam scurt