Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (261)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai Danuta eu nu-mi fac griji momentan. Cat nu sunt dintii permanenti, nu are rost sa ma agit.
La noi mai nasoala e faza cu ochisorii si sper sa nu ajungem la ochelari. Vad ca nu se regleaza deloc, dar doctorita a zis ca pana in doi ani nu stam de vorba pe subiectul asta. Doamne ajuta sa fie bine si, vorba ta, sa n-aiba ce sa-mi reproseze mai tarziu (nici macar ca nu l-am scos perfect din gaoace)...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Eu ma retrag... Unde sa zic eu ca ma retrag? Ca am vazut ca aia cu vastele apartamente mi-ati furat-o si nu ma mai simt inedita...
Am gasit. Ma retrag pe aripile viselor, in lumea de poveste a lui Mos Ene. Noapte buna mamici!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Sabina si mie imi place patinatoarea finlandeza ! am vazut-o zilele trecute si am stat sa vad cum e fardata :)) si cand colo are niste trasaturi...

Annisia , frumoase poze , cati ti-au spus ca Y seamana cu tatal lui ?

Si daca tot spuneam de poze frumoase ,am vazut si eu pozele Roxanei. As pupaci un pic protagonistii mici dar in special pe cel cu gropite !Am slabiciune ptr toti frumosii cu gropite si raraitii

Valentina , ce zi ai avut ! Nu te-ai plictisit nici o clipa :))!

Gabriela , sanatate multa Sarei si sa-i treaca repede !

Andreea11 , nici al meu nu mananca dupa 10 pana la 9,30dimineata . Apoi reusesc sa-i dau o banana pe la 12-13 si abia pe la 6-7 mananca el de pranz. apoi seara lapte si gata ziua. Astazi insa n-a mancat decat un ou si laptele de dimi si seara.

Moldoveanca , al meu fugea si se uita in spate dupa mine si s-a pocnit cu toata viteza de tocul usii . Ma doare inima de cate ori ma uit la el acum.

Diwana si telefonul nostru are sonorul mic , desi in magazin imi parea mai tare! poate o fi asa ca sa-l duca la ureche caci daca ar fi mai tare nu cred ca l-ar mai duce . Nu stiu , zic si eu..
Cu praji , am fost repede la cofetarie si bineinteles, am luat tiramisu :))Yammi!

greyeras sa stapaniti sanatosi canapeaua

papanash , ce baiat mare ai tu ! deci ai scapat de borcanele!

la noi azi a fost rau cu mancarea , am vazut ca i-a spart gingia .iese primul canin ! nu au fost urlete si nici maraiala pana acum.

mi-am pus geamul la masina , nu a fost nevoie sa merg la politie ;doar casco! n-am alergat prea mult dar sunt franta .
ma bag la somn
noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Andreea- mai da ce baiat mare ai!!! te ajuta si la treaba..... vorbeste...bravos! bine ca ai trecut peste perioada dificila!!!! bb2.... bsucces!
Adimercedes- ei na! nu-m i vine sa cred !!!!! ar tb sa incerc si eu, dar eu si cand ma misc deschide ochii sa vada daca sunt acolo si apoi se culca la loc, cred ca voi avea de furca cu piticu' meu!
Roxana- da desert!!! iti dai seama daca i-ai servi cu mancarea:)))) ar crede altceva!!!!:)))
la idei de cadou: laptop din acela mic are? castel pt papusi barbi?ma mai gandesc!

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Pinacolada, asa facea si Lisa pe o vreme. Si i-am dat o jucarie de plus cu mare fanfara, am si asociat-o cu persanajul principal dintro poveste pe care o citim des si e favorita ei. Si cand se trezea o asiguram ca mami e cu ea si poate dormi linistita si ca ne vedem maine dimineata pt o zi frumoasa si interesanta. Am facut asta cateva nopti la rand. De fiecare data cand se trezea ii zicea exact aceleasi cuvinte. Dupa vreo 2-3 nopti ii ziceam aceeasi chestie, exact la fel, cand o puneam in pat! Si cand se trezea sa ma verifice. Dar treptat, verificatul a incetat si e multumita cand se culca sa ii spunca sunt acolo, sa o pup sa o imbratisez si sa ii urez noapte buna. Bineinteles ca stau langa ea pana adoarme, dar apoi e ok. Uneori ia 5', alteori si 30', daca e cald, daca e agitata etc.

Incearca, s-ar putea sa ai surprize .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Dar cine stie, poate as avea o mare surpriza. Adevarul e ca nu am incercat inca sa o duc la teatru de papusi, mereu gandindu-ma ca nu ar avea rabdare...

Maruntzica, vazut Puppi cea pupacioasa. Cred ca banuiesc din ce parte a familiei i se trag efuziunile de genul asta .

Noi am ajuns ieri intr-o piata din Helsinki unde se sarbatorea trecerea in noul an chinezesc si era si teatru de papusi, scenete scurte cam de 5-10 minute. Spre sirprinderea noastra, Tudor a fost tare interesat de ce se intampla pe scena si nu l-a speriat zgomotul mare al tobelor si muzica...spre deosebire de vecina Iris, de 1,5 ani, care s-a speriat tare! Dar odata ce muzica s-a linistit, a inceput si ea sa danseze, semn ca nu papusile au speriat-o, ci muzica...dar de papusi parea in final interesati amandoi, asa incat cred ca surpiza e bine prezisa...

Vreau sa aflu si eu banuiala ta...ca sunt curioasa...si eu chiar nu ma prind...ca ambele parti ale familiei par pupacioase...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Yaia, nu te mai amari de prietena ta. Sunt sigura ca v-ati simtit super si fara ea/ei... Ma bucur ca v-ati distrat la teatrul de papusi. Musai trebuie sa incerc si eu, mai ales ca la noi s-a stricat vremea si acum ploua :(

Ashhh, cum nu sunt eu acolo sa mergem la schi impreuna!!! Dar las ca vine ea iarna si la noi si mergem in Noua Zeelanda .

Pupici la delfinasul ce doamre super bine ziua!!! Wow, 2-3 ore?!?! Lisa ieri a dormit 2h la amiaz, recordul ei de pana acum!!! Am putut si eu sa ma odihnesc, ca eram franta. Dar apoi am platit, ca am mers in parc si am alergat dupa ea, ca sotul a trebuit sa lucreze (ieri am avut zi libera de Ziua Australiei!).

Inca nu am apucat sa iau cartile SF de care mi-ai zis...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

adimercedes, ma refeream la faptul ca pe masura ce crec sunt tot mai pretentioase si in pas cu moda. Alexandra mea nu pleaca la gradi daca nu se da cu gloss pe buze,cand ajunge la buni da iama in colectia femeii de farduri si nu iese din camera pana nu este aranjata ca la carte. Avem o colectie intreaga de gentute,bentite, bratari si coliere. Cand pleaca afara se asorteaza din cap pana in picioare. Pai daca imi face asa la 5 ani, ma gandesc cu groaza ce ma asteapta cand o fi de liceu... si cine stie cum o fi moda atunci
I-am vazut in actiune pe Yannis de Annisia, Bubu si Alex de Rox si pe Mihnea minunea lui Teodora. Super dragalasi! Am admirat si operele de arta ale Alexandrei. Roxana mi se pare mie sau Andrei are gropite?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Valentina, vai de capul lui taica-sau!!! De fapt, ce ma mir?!? Ca lui nu ii displace. Doar el i-a cumparat bijuteriile de design fara de care acum nu pleaca din casa!!!

Lisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

hello!
noi ne-am plimbat zilele astea, n-am iesit din oras dar nici in casa n-am stat.
Ghighi e bine, s-a ales cu o jucarie noua, un telefon vorbitor de la fisher price, sa invete sa numere cu telefonul, acum stie numai tinti ( 5) si sase ( 6).
si eu de-abia astept sa mai creasca putin sa-l duc la teatru sau la alte activitati educative, desen, sport, etc.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Papanash, telefonul ala e super. Si Lisa l-a primit de Craciun de la niste prieteni si a fost hit instantaneu. Insa parca tot la alea reale trage . Ma bucur ca lui Ghighi ii place, sper ca intereseul sa il tina mai mult decat pe Lisa.

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui urmychance
yaia - eu sunt curioasa, de ce ai ras asa de tare? ca mi te si inchipuiam cum radeai in masina de mama focului.

tudor a alunecat sau nu stiu ce a facut (desi eram langa el) si s-a lovit cu spranceana de cadrul de lemn de la pat.

Acum m-am prins si eu ca ieri Roxana ma intreba acelasi lucru, adica de ce am ras in masina...eu credeam ca pusesem vreun ranjit in vreunul din mesaje si ma intreba de ce am ras 'in mesaj'.
In masina imi tot povestea sotul de prin tineretile noastre diferite chestii si el e mai pontos asa...si m-a facut sa rad. Deci vina e doar a lui!

Sa stii ca de la arcada curge de obicei foarte mult sange, dar nu cred sa fie ceva grav. Dar daca vrei sa te linistesti, poti sa-l duci la medic, ii va palpa locul lovit sa se asigure ca e totul ok...Macar pt. linistea ta.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Annisia , frumoase poze , cati ti-au spus ca Y seamana cu tatal lui ?

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Ceamica, am mai dezbatut subiectul... Hihihihi... Toata lumea imi spune ca seamana cu tati. Numai ca eu sunt un fel de Vaduva Neagra, iar pe B special l-am crutzat ca sa-l tin de prasila. Deci nu-mi doream sa semene cu nimeni altcineva decat cu el.
Eu acum sunt tare curioasa daca fetitele ii ies la fel de reusite? Sa ma risc, sa nu ma risc???? Hihihihihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Ufff, eu sunt rupta de obo ce sunt... Am o gramada de drumuri de facut zilele astea. Sa-mi legalizez niste docomente, pentru cursul bip-ului. Sa reusesc si eu sa intru in posesia diplomei de la master, ca nici acum nu am facut-o. Si, colac peste pupaza, nu-mi gasesc originalul de la diploma de licenta pe Comunicare. O fi in dosar la master? Dar cine pana mea imi lua mie originalul??? Am rascolit prin casa, dar e haos. Ma gandesc ca de cat sa ma apuc sa fac ordine, mai bine ma mut... La marmacie, desigur...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput