Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (261)
Raspunsuri - Pagina 20
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| Ma gandesc ca de cat sa ma apuc sa fac ordine, mai bine ma mut... La marmacie, desigur... Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic |
N-ai toate tziglele pe casa!!!

Dar nu e noutate,doar iti intaresc convingerea!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Si mare grija la ,,de cat '' ala!
In alt context dezlegat!![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Yaia spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Noi am fost ieri la sora mea in vizita si cand am ajuns in fata casei,Vladut incantat ca se intalneste cu verisorul a luat-o la fuga si a cazut urat tare pe ciment s-a julit rau la frunte Asa de vinovata m-am simtit si ma uit la mutrita lui dulce si julita imi vine sa plang![]() |
Pupam fruntea julita...ei, daca tu plangi acum...la cate o sa incaseze in viata lui...vorbeam cu sotul acum ceva timp ca eram mici si nici nu se vindecau juliturile din genunchi ca picai si iti juleai coaja ce abia se prinsese...si genunchii ne erau vara o rana imensa, nevindecabila...abia cand venea toamna se mai vindecau genunchii...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui claudia1178 azi a papat pana acum cam asa: ora 9, 270 ml lapte cu cereale ora 10,30, o banana jumate simpla... ora 12, a papat o jumate de bol cu spanac in care am taiat marunt o felie de piept la gratar, a papat tot la 15 a papat o felie de paine cu branzica plus un crenvursti la 16,30 un paharel de iaurt, si acum o bucatica de pomelo Ce parere aveti, si tot slabanoaga e... |
Mananca foarte bine, bravo!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, cica fata asta e nascuta in Tmapere. kiira korpi. Barbatu-meu cred ca emigreaza...a zis ca asa ceva frumos n-a vazut in viata lui.Recunsc, eu i-am atrs atentiua asupra ei |
Da, e la fel de frumoasa si in realitate! Am vazut-o intr-o zi in centru si nu stiam de unde cunosc fata...o vazusem la tv. Dar sa stii ca nu sunt toate finlandezele frumoase, dar alea care sunt, chiar sunt frumoase, ca papusile de portelan, au un ten de zici ca au 10 ani si cand colo ele pot avea copii de 10 ani acasa! Nu e cazul Kiirei, ea are in jur de 20 de ani si din cate stiu eu, e inca single...
Poze
Roxana_G spune:
Neata. Nu am o zi stralucita, mici nimicuri care ma preocupa. Probabil va trebui sa iau si o decizie importanta in curand, sunt un pic mai agitata.
Am fost si la masaj, dar parca nu prea mai da rezultate. Nici la sport nu am zel si nu am deloc vointa sa tin putina dieta sa slabesc. Am un ditamai burtoiul si e pacat ca m-am ingrasat, cred ca ma inscriu la grupurile de suport pentru slabit, poate asa ma mobilizez.
Annisia, ai dreptate cu retrieverul, dar as fi mers pe labrador pentru ca are parul scurt. Nu sunt foarte pretentioasa cu rasa, tu imi vorbesti de lucruri sofisticate. Eu voiam un catel companion pentru copii, afectuos si bucuros sa primeasca iubire. Si nu prea sensibil. Stiu ca ai sa zici ca asa puteam lua si un maidanez, ceea ce nu ar fi o problema, insa visul meu a fost sa imi iau un retriever si sa il cheme Yellow. Cu numele nu o sa am sanse, ca va decide probabil Alex. Dar macar rasa sa fie ca in planurile mele.
Oricum am decis sa amanam pana in primavara, Alex nu a parut prea incantata aseara, iar restul adultilor au optat toti pentru a-l lua cand e vreme mai frumoasa. Asa ca am aderat si eu la parerea lor.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, nu te mai amari de prietena ta. Sunt sigura ca v-ati simtit super si fara ea/ei... Ma bucur ca v-ati distrat la teatrul de papusi. Musai trebuie sa incerc si eu, mai ales ca la noi s-a stricat vremea si acum ploua :( Ashhh, cum nu sunt eu acolo sa mergem la schi impreuna!!! Dar las ca vine ea iarna si la noi si mergem in Noua Zeelanda Pupici la delfinasul ce doamre super bine ziua!!! Wow, 2-3 ore?!?! Lisa ieri a dormit 2h la amiaz, recordul ei de pana acum!!! Am putut si eu sa ma odihnesc, ca eram franta. Dar apoi am platit, ca am mers in parc si am alergat dupa ea, ca sotul a trebuit sa lucreze (ieri am avut zi libera de Ziua Australiei!). Inca nu am apucat sa iau cartile SF de care mi-ai zis... |
Nu ma amarasc eu cu una, cu doua. De obicei ignor ce ma supara si imi vad de treaba mea.
Cat priveste schiatul, da, asa e, ar fi frumos sa schiem impreuna...mai ales daca e Noua Zeelanda! E pe lista mea de 'unde as vrea sa merg', dar sper sa alatur si Fiji langa, sa le vizitam in acelasi an, ca tare departe mai sunt de noi!
La Tudor recordul de somn la pranz e de 4,5 ore...sau chiar spre 5 ore...stiu ca ne-am dus noi sus sa vedem daca e ok si atunci s-a trezit, de ne minunam ce s-a intamplat cu el...cred ca era dupa inot.
Tu macar nu ai apucat sa cumperi cartile, eu am cartile si inca nu m-am apucat de citit, dar abia am timp sa dorm!
Poze
Yaia spune:
Imi merge forumul tare prost...hai ca incerc sa fac un capitol nou, poate reusesc...pauza 5 minute, daaa?
Poze
Pinacolada spune:
Roxana- da, se pare ca vei amana alegerea catelusului pt primavara!!!te-ai mai gandit la cadou pt alex?
Teodora- ce mai faci? piticu' ce noutati are?
Roxana_G spune:
Gata capitolu nou? Ca intru in teleconferinta acum?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Asa de vinovata m-am simtit si ma uit la mutrita lui dulce si julita imi vine sa plang