Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (261)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valentina, imi pare rau ca ai avut asa intamplare. Poate esti mai obosita. Bine ca nu erai cu copiii, sau erai cu Alexandra? Apropos, de ce mergeti la logoped? Ziceai de activitati, la noi la gradi nu prea se face mare lucru, sunt multi si fac maxim jumatate de ora. Face si acolo un pic de balet si modelaj. La modelaj se vede progresul, dar face de 3 ani. Si mai face Mind Lab, un fel de modul de jocuri. E greu intr-adevar cu 2, noi am facut cu randul in weekend, o zi am stat cu eu Bubu, o zi a stat tati. Iar in cursul saptamanii recunosc ca il neglijez pe Andrei in favoarea Alexandrei, asta pentru ca tot avem bona. Probabil va fi mai dificil la anul. Sa vedem.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Valentina, sunt zile si zile, nici al meu nu prea a dormit azi.

Greyeras, nu iti mai alimenta temerile, o sa fie bine.

Claudia, dar mananca foarte bine. Unii chiar sunt asa mai slabuti de felul lor, asa era si fie-mea.

Sabina, multumesc mult. Trebuie sa vin eu pana acolo sa vad. Cred ca tot la obiecte raman.

Trebuie sa ma retrag, e cam agitatie. Il hranesc, spal si culc pe Bubu si revin. E asa de baietel ...de cand cu tunsoarea. Si cam bazdagos. Ma rog, e cam agitatie la noi. Macar ma asteptam sa fie Alex obosita, azi la sport a facut aerobic, step, s-a descurcat mai bine ca mine. Fug ca s-au lovit.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Cecilia, voi ce mai faceti ?

Andreea, toti au zile bune sau rele, in prima parte a zilei nici Ghighi nu mananca prea mult.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Mare agitatie la noi, Andrei e marait de cateva zile. In plus azi a tot incercat sa se joace cu Alex si ea l-a ignorat. E asa haios, trage de ea, o mangaie, o ia in brate, o strange. Dar fara succes in seara asta. L-am pus la somn, acum urmeaza si pitica si sper ca si mami a ei cat de curand.

Noapte buna si linistita!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela imi pare rau de Sara,ca-i bolnavioara..tinem pumnii sa scape cat mai repede

Annisia tare faine pozele de la munte,se vede ca v-ati distrat bine.Ce mananca Yannis de e asa rotunjor?iti vine sa-l papi..Si vroiam sa te intreb daca are strungareata..sau seamana cu tine?

Andreea exact asta-i ziceam la al meu sot...ca Miru a noastra parca-i din Somalia,slabuta cu burtica...dar are 10 kg,totusi,deci e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor cand aveti timp si chef sa va amintiti de vremurile trecute cautati pe U-Tube COPILARIA NOASTRA. M-a emotionat teribil,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Rox, goldenul costa in jur de 300 de euro cu acte. Daca nu vrei rasa de rasa, gasesti si mai ieftin. Nu te lua dupa fetele care se dau cu parerea. Goldenul si labradorul sunt rase diferite, din aceeasi familie, e drept. Goldenul este mult mai frumos si foarte usor de dresat (fiind, alaturi de labrador, una dintre cele mai destepte rase). Ca sa rezum, labradorul arata cam ca un golden mai ieftin (ca o rasa nepura). Deci mergi pe mana mea. Tati o sa fie incantat. Ai putea de Sf. Valentin sa-i faci un cadou. Cand sunt pui, arata adorabil; cu siguranta ca nu va comenta si impusti doi iepuri dintr-un foc...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Urmy, eu i-am mai dat de la Aldis, dar Meda sunt mult mai buni. Lui Y i-au placut mai mult astia de la Meda...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Danuta, Y al meu manaca orice si in cantitati industriale. Nu sta o secunda fara sa rontaie. Si nu i-am interzis nimic (in afara de carne porc, varza, mazare). In rest, a balotat orice am avut noi pe masa. Ba uneori, cand nu eram atenti, a mai tras si o gurita de bere si doar ce-l auzeam: ahhhhh. Semn ca i-a placut foarte tare.
Daca tati avea vreo indoiala, cand i-au dat dintii s-au spulberatara cu toatele: Y are strungareata... Deci e al lui! Ideea e ca tati are o strungareata exagerat de mare, pentru ca parintii lui sunt din aia: cum te-a lasat Dumnezeu... Eu am sa astept dintii permanenti si daca va fi tot mare, ii voi pune aparat dentar...
Bine, adevarul e ca strungareata e sexy, dar nu prea mare, totusi... Daca as avea o fetita, chiar mi-as dori sa aiba strungareata...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La aparat dentar ma gandeam si eu pentru Miru,ca si ea are o strungareata uriasa... nu vreau ca mai tarziu sa-mi reproseze ceva in privinta asta Dar poate n-o fi nevoie,daca la schimbarea dintilor,dispare...

Mergi la inceput