Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
alra spune:
mav, da tu nu ii dai lapte praf daca nu mai ai in sani? eu ii dau seara - o sticla intre 2 supturi. bea cam 80ml. cand termin cutia de aptamil iau una de aptamil extra, ca are multe calorii.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Alra lasa ca e mai bine sa nu fi asa "sensibiloasa"
Noi tot sarim cu incurajarile..
Ai o matza mica si supla, e si ea mai delicata!
Se face ea mare! Ma bucur ca-i place baby-gim-ul!
Bine ar fi sa avem parte de aceleasi experiente la ambii copii...am stii la ce sa ne asteptam.![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra mamiseli, asta-i drama vietii mele diana, super draguta ca imi zici de ianca, eu am exact experianta pe dos cu laura aia manca frate! pe hartie era nasoala si ea, da manca de nu avea aer. io nu stiu cum ie cu copii care nu mananca ma intelegi? de aia disper.mavu, fii antena. vorbi cu prietena mea cu baiatu cu malformatia pe inima ieri - am fost la ei in vizita. cica ea ii dadea lapte de mama muls da punea in el niste mazgrantzuri - niscaiva ulei si o pudra ca sa il calorizeze. ca eu emisesem ideea ca aptamil extra de ex care are mai multe calorii ar fi mai bun pt fimea ca laptele meu. cica ar fi solutii si pt laptele de mama, da acuma nu stiu ce varsta avea copilu ca asa as putea sa ii pun si eu cereale in laptele meu insa a mea nu prea ia bib daca nu moare de foame si la mine mulsu nu prea merge. baaa, a inceput si fi-mea sa fie activa azi! (a se citi nu mai doarme toata ziua) se uita la jucarii si rade. i-am montat baby gym-u de la fisher price si ii place sub el si la fel rade la jucaria cu luminite atarnata de bouncer. PS. eli felicitari in lupta cu tzatzele. ale mele sunt mai bine - smecheria a fost sa nu mai dau cu crema si sa pun compresa ca tineam pielea prea moale. cica ideea e sa se tabaceasca pielea. babyzapi, cu kilele sunt ok: 7+ si scad. mi-am facut un tabel cu kg si niste masuri si scriu in el in fiecare saptamana. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
criss703 spune:
Ceau fetele 
Tocmai am venit si noi de la vaccin
Infarix hexa in piciorus , of ce am mai plans cu lacrimi maari , ne-am si masurat /cantarit si inca nu avem 4 kg
iar lungime 55 cm
...in rest e ok vioaie se tine bine , vesela . Acum doarme micuta , i-am dat doar supozitor paracetamol ..care a stat cam 5 min. ca a facut kk
.
Elilov
colegul de suferinta , las' ca ne tece si noua
Alra , Otilia Paula mea e cu aproape 3 saptamani mai mare ca ale voastre si tot n-are 4 kg
, na eu ce sa mai zic....decat ca poate seamana cu mine ![]()
Mav te consolam noi la kg.
, vezi ce bine ca Anto s-a nascut grasut !
Babyzapi bravo tie pt. starea de azi 
Azi dupa vaccin am cumparat si hainute de botez pt. fetita si mamica
...decat ca pentru fetita vor fi ceva mai mari iar pt. mamica cava cam stramte (offf
inca nu m-am obijnuit sa cumpar alta masura ...asa ma determin sa mai slabesc putin
)
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
mav spune:
| citat din mesajul lui lorellay Codrin e mai bine..abea acum. Toata noaptea a avut febra...abea i-am scazut-o la 38..sub 38 nicicum..a ajuns si la 39.5.Am facut 13-14 intre el si Diana toata noaptea. Nu a mers nimic novocalmin supozitoare, paracetamol, nurofen, comprese cu otet..nimic nu ii scadea.LA 39.5 la 2 noaptea l-am bagat in cada cu apa caldutza.Nici asa nu a mers...Groaznica noapte. Azi la 14 am ajuns la urgentza la Pitesti.Tot cu febra 38 ca nu mai stiam ce sa-i fac.Da cica nu e nimic grav...da nu am scapat de antibiotic si...injectabil. Mi se rupe sufletul de el.Si nici nu are cine sa i le faca acasa.Se duce tati cu el la spital.La 23 la 7 si la 14. Of..fetele care au copii mai mari cred ca stiu prin ce trec. Gradinitza nici gand saptamana ce vine, apoi tot acasa ca e vacanta o saptamana.Norocul meu ca vine mama duminica viitoare la noi si sta panala botez, doua saptamani.Si mai vine si socara-mea si sta cu Diana...mititica, parca stie ca fratiorul ei e bolnavior..e asa cuminte. Nu am citit deloc din urma...acum am intrat 10 minute...sa-mi plang de mila. ![]() ![]() ![]() Va pup... Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
insanatosire grabnica!
desigur ca stim cum e...... multa putere si tie!
presupun ca i-ati pus branula, da?
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
oti
, nu greutatea actuala ma ingrijoreaza, caci e 'in grafic', ci faptul ca de 3 sapt. n-a mai luat nimic si nu e normal pt a 3a luna....
iar 200g cat a luat luna asta... stii si tu ca atat ia un bb de 9 luni-1 an........
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
mav spune:
| citat din mesajul lui monicabo Mav, uite ca vad ca se apropie si ziua voastra, a lui Seb... 5 ani? AI baiat mare ![]() Iar cu Anto, trebuie sa o scoateti voi la capat cumva,...totusi vad ca doar cu titi, a luat in primele 2 luni ff bine...de aia ma intreb, asta sa fie cauza, ca nu suge bine/suficient? in primele 2 luni cum de a putut...? Vorba Otiliei, bine ca s-a nscut mai voinic, a stiut el de ce ![]() Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
nu stiu ce sa mai cred, monica.... sincer, ma depaseste...

si imi vine sa plang de neputinta... ca sebi dormea/manca/etc f bine... se linistea imediat la tzsss si era oricand fericit sa suga, sa-l tin in brate.... si nu inteleg de ce e altfel acum.... pe anto tre' sa-l linistesc cu suzeta, cu cantatul si plimbatul... si abia apoi prinde tzatza, daca vrea el... si nu prea vrea.......
n-am mai vazut asa bb 'domn'......
deci, cum sa creasca bine, cu aer?!

Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
lauramiron spune:
Eli, io-s in barca cu tine, doar ca nu indraznesc sa ma plang prea tare cand vad fetele ca se lupta cu bebelusi care nu iau in greutate
Dar si a mea are cu cine semana, ca tat-su are 1.93m si vreo 113kg
, si nici io nu-s micuta
....oricum pentru nici 2 luni, 6.5kg e multisor
, abia astept medicul saptamana viitoare la vaccin si atunci vedem exact cat a luat si ce facem.
| citat din mesajul lui elilov3 mahhh cine ne mai impaca eu nu stiu unele ne plangem ca au luat bb prea putin si altele eu ne vaitam ca au luat prea mult...zau de nu ma sperie chit ca papa la 4-5 ore tot pune pe el papa numai san nu tu ceai, nu tu lapte praf..offf zic ca nu o mai lua asa de mult de acum inainte zic,,,acuma na are si cu cine samana cu tasu ala un lunga si jumatate 1.90 cu 89-90 si ceva de kg...deci aschie, neaschie nu am ce ii face...gras nenica ![]() ![]() Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() ***************************************************** Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui alra mamiseli, asta-i drama vietii mele diana, super draguta ca imi zici de ianca, eu am exact experianta pe dos cu laura aia manca frate! pe hartie era nasoala si ea, da manca de nu avea aer. io nu stiu cum ie cu copii care nu mananca ma intelegi? de aia disper.ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
ie-te calcul la alex... 2800 (nastere)-200+500+800+800=4700 la 3 luni
la cristian 2800 la nastere pe 15 ian la doua luni jumate avea 5350... si sunt fratzi.....
la mine e bine ca fu invers.. primu' somalez, al doilea haleste si se umfla...
alex hranit cu completare, cris doar tzizti
amu urmeaza partea naspa, e bine sa fii pregatita psihic... am plans ore in sir (daca stau sa adunse fac zile), langa alex sa manance..
nu vrea, frate, neam..
daca il las, manaca doar 2 bibe de lapte pe zi si atat.. nu fructe, nu legume, nu iaurt, nu mancare
ce sa ii cer? io manac ce si cand imi aduc aminte.. micul dejun la ora 4, ca sa am chef; nu pt ca nu am timp, pt ca nu mi-e foame
MAv, iubita, ma bag si io.. ca nea Caisa, de ce zici ca nu suge bine?
cris are un interval.. cam intre 12 ziua si 6 ..cand suge 5 minute si atat.. ai alea 5 , asa, in sila....
de fapt, io nu stiu cum d e are atatea kile, ca mie nu mi se pare prea mancacios.
ce stiu este ca trebuie urmarit cat a luat in greutat intr-o luna, adik cel putin 4 saptamani, pt ca e posibil sa stagneze sau sa ia putin in 2 sapt si apoi sa isi revina... zic si io
stau cu ochii pe voi, sa ne zici cum evoluatzi
si azi am un gand bun pentru Ginye
mav spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Nu stiu ce sa mai fac cu Stefanut! Are somnul foarte agitat, nu doarme nici macar 2 ore legate, profund! ![]() ![]() Nici macar noaptea nu doarme profund! Cum sa-i fac somnul mai linistit?ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
am mai pus linkul; in cartea www.libertaspublishing.ro/carti/5488/cum-sa-facem-fericit-un-copil-in-primul-sau-an-de-viata" target="_blank">asta este explicat destul de frumos cum e cu somnul la bebei. cica 'dormitul se invata'. practic sunt 3 stadii care se succed: somn agitat, usor sau profund.
bine-nteles ca n-am timp acum sa-ti fac un rezumat (poate incerc intr-o zi.... mai buna
)... si iti recomand sa citesti cartea, cred ca te-ar ajuta... 
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
mav spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Mav e super ca Antonio poate sa-ti tina caputzul atunci cand il ridici usor in sezut ...noi mai avem, dar nu-i bai.Otilia ma bucur ca te simti mai bine si ai avut si o noapte mai linistita ![]() Ramo sper sa va dea vesti bune dr si sa-i treaca repede raceala bebelinei. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
isa, sigur ca nu-i bai. nici antonio nu sta cu capul ridicat cand e pe burtica+coate.... cum sta luca al amaliei, de ex... si cum statea sebi de la 2 luni inca...
adik, capul si-l ridica si si-l intoarce, dar nu sta ghezuroi... si nu-i place deloc sa-l pun pe burta cand e treaz... urla
asa ca, fiecare cu ce poate...
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si

Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
...noi mai avem, dar nu-i bai.