Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 22
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas Ma uit mereu la Daid si ma intreb ce m-as face fara el. Are doar 11 saptamani si viata mea este mult mai plina. Ma intreb cum am putut sa traiesc pana acum fara el. Dar, daca l-as fi avut mai devreme, el nu ar fi fost el, eu nu as fi fost cea de azi si nu stiu daca sentimentele mele ar fi fost aceleasi. Cand ma duc seara in camera si il vad cu doarme la el in patut, cu mainile ridicate pe langa cap imi vine sa il iau de acolo si sa strang in brate, sa-l pup, sa-l dragalesc asa cum doar o mama stie sa faca. Mi se pare asa de mic si de pierdut, in patutul ala mare, ca ma abtin cu greu sa nu-l iau cu mine in pat.Cand il pun seara in patut sa doarma nu protesteaza niciodata, dar parca vad o urma de tristete in ochisorii lui si asta ma macina pana ma duc si eu la culcare. Doarme bine acolo singurel, dar eu nu sunt cu inima impacata. Nu vreau sa se simta singur, abandonat. Zilele astea 2 cand nu s-a simtit bine, cand a plans cat nu a plans de cand s-a nascut, am simtit ce simt, probabil, mamicile copiilor cu probleme. La David nu a fost mare lucru, stiam ca se rezolva cu un supozitor, dar nu am putut sa ma abtin sa nu-mi fac griji, sa nu ma stresez si eu, si sa nu stresez pe toata familia cu telefoane si intrebari. Sotul meu, din cauza stresului provocat de faptul ca i-am zis ca David este constipat, s-a constipat si el, si nu a reusit sa mai iasa afara decat dupa ce a iesit si David. Am vazut ce inseamna iubirea, am vazut ce inseamna sa te uiti la puiul tau si vrei sa dai totul de la tine ca el sa fie bine. Si m-am tot gandit, zilele astea, la babyzapi si la problemele pe care le-a avut Raphael si ce puternica a fost ea in toata perioada asta, ca avut timp sa intre pe forum, sa raspunda la intrebari si sa mai faca si cate o gluma. Ma gandesc la ginye si la Stefanut, ma gandesc la mav care este ingrijorata cu greutatea lui Antonio. tare as vrea sa pot sa le dau fiecareia cate un gram de putere de la mine ca sa treaca mai usor prin toate aceste incercari, fiindca, zilele astea, am vazut ce inseamna sa suferi pentru puiutul tau, si nu mai vreau sa mai trec niciodata prin asa ceva (stiu ca e imposibil, dar...), si nu vreau sa mai treaca nici o mamica prin asa ceva. Va pup si va doresc o saptamana minunata, cu bebelusi si copilasi sanatosi si fara probleme _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
multumesc frumos!
cele mai bune ganduri si din partea mea pentru voi!Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
elilov3 spune:
mahhh cine ne mai impaca eu nu stiu unele ne plangem ca au luat bb prea putin si altele eu ne vaitam ca au luat prea mult...zau de nu ma sperie chit ca papa la 4-5 ore tot pune pe el papa numai san nu tu ceai, nu tu lapte praf..offf
zic ca nu o mai lua asa de mult de acum inainte zic,,,acuma na are si cu cine samana cu tasu ala un lunga si jumatate 1.90 cu 89-90 si ceva de kg...deci aschie, neaschie nu am ce ii face...gras nenica 

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Sper sa fie bine bubulina mea dupa ce o aspira dr., sa respire bine, dar cred ca o s-o cam chinuie ![]() Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Ramo, macar ii elibereaza caile respiratorii si va putea respira fara probleme.
pt bubulina sa nu o doara prea tare!ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
elilov3 spune:
noduli / duluri am si eu de aia si inca de la prima cezariana...acuma mai am unii noi de la cea dea 2-a...acuma na ce sa le fac vb lui mamiseli poligon de tragere....s-or duce in timp sper...acum na ce sa le fac convietuiesc cu ei 
![]()
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
mav spune:
| citat din mesajul lui aleinad.g Mav, in cartea Dr Spock scrie ca stridorul laringian dispare atunci cand copilul creste, nu este nevoie de tratament care nu e de nici un ajutor. Recomanda, de asemenea sa pui copilul pe burtica. Oricum daca observi ca la biberon maninca mai bine nu sta pe ganduri. Lapte de-al tau sau praf hraneste-l asa. Cat despre diversificare eu zic sa nu te grabesti. Cu lapte matern sau praf las-o dupa 5-6 luni. Eu am mers la baiatul cel mare pe o schema de diversificare de la varsta mica (asa era moda pe atunci) si pot sa spun ca am avut probleme de digestie cu el si, bineinteles, ca n-a mai luat nici in greutate. Mamica Teodorei (1.12.2008) |
Merci!

Stiu ce scrie in carti despre stridor; acelasi lucru mi l-au spus si pediatri (2) si ORL-istul....
...Of, ma dispera cu mancatul... Nici azi n-a supt bine.... Ma credeti ca de la pranz e nemancat??? Si urla. Presupun ca de foame..... dar refuza tzatza.... Ce naiba sa mai fac?!
I-am dat apa, sa nu se deshidrateze.... si .... astept
nici nu stiu ce... poate sa revina la sentimente mai bune... ooooffffffff...Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Otiliav spune:
Mamiseli, chiar nu stiu cum de au trecut nodluii, am constatat intr-o zi ca nu-i mai am. Antibiotic faceam si ultimele 2 zile le-am zis sa mi-l faca in vena direct, si a fost mai bine.
Asa-i la cezariana injectii si inhectii.
Acum am avut o branula la mana, la epiziotomie nu mi-a facut injectie, a uitat sa ma anesteziese, noroc cu epidurala.
Si mi-a mai facut o injectie sa iasa placenta si atat.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
mariana28 spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Nu stiu ce sa mai fac cu Stefanut! Are somnul foarte agitat, nu doarme nici macar 2 ore legate, profund! ![]() ![]() Nici macar noaptea nu doarme profund! Cum sa-i fac somnul mai linistit?ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut gyney si bebelusul meu geme, se misca foarte mult, isi freaca ochisorii, se zgarie in somn, rade, suspina.....e foarte agitat in somn, dar cu toate aste doarme noaptea, mai nou de la 24 la 4, apoi pana pe la 6. mai nou daca plange in intervalul 4-6 ii dau putin ceiut si adoarme. Pur si simplu asa cred ca e somnul lui, el si adorme greu seara si dupa o partida de plans, ..... adoarme-leganat- di dupa 5 minute deschide ochii, de zici ca nici nu a adormit, parca a uitat o treaba neterminata si...ia-o de la inceput...si tot asa de cateva ori........ ![]() Povestea nasterii |
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
dandusa spune:
Eli,
novocalminul este pt copii de la 4 ani parca...,stie dr ce stie.lui bb balacila ii poti da paracetamol de 125.
Mirtha,
eu ii fac masaj zilnic si-i placeeee
uite aici ceva f interesant,despre masaj si nu numai
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
Alra,
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
alra spune:
mamiseli, asta-i drama vietii mele
daca de fel nu sunt sensibiloasa si plangacioasa nu ma ia nimeni in serios nici cand sunt in cacao complet. zici ca miruna ta are 5kg si 58cm
iti dai seama cum arata matza mea la 57cm si 3800g?
diana, super draguta ca imi zici de ianca, eu am exact experianta pe dos cu laura
aia manca frate! pe hartie era nasoala si ea, da manca de nu avea aer. io nu stiu cum ie cu copii care nu mananca ma intelegi? de aia disper.
mavu, fii antena. vorbi cu prietena mea cu baiatu cu malformatia pe inima ieri - am fost la ei in vizita. cica ea ii dadea lapte de mama muls da punea in el niste mazgrantzuri - niscaiva ulei si o pudra ca sa il calorizeze. ca eu emisesem ideea ca aptamil extra de ex care are mai multe calorii ar fi mai bun pt fimea ca laptele meu. cica ar fi solutii si pt laptele de mama, da acuma nu stiu ce varsta avea copilu ca asa as putea sa ii pun si eu cereale in laptele meu insa a mea nu prea ia bib daca nu moare de foame si la mine mulsu nu prea merge.
baaa, a inceput si fi-mea sa fie activa azi! (a se citi nu mai doarme toata ziua) se uita la jucarii si rade. i-am montat baby gym-u de la fisher price si ii place sub el si la fel rade la jucaria cu luminite atarnata de bouncer.
PS. eli felicitari in lupta cu tzatzele. ale mele sunt mai bine - smecheria a fost sa nu mai dau cu crema si sa pun compresa ca tineam pielea prea moale. cica ideea e sa se tabaceasca pielea.
babyzapi, cu kilele sunt ok: 7+ si scad. mi-am facut un tabel cu kg si niste masuri si scriu in el in fiecare saptamana.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania