Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
elilov3 spune:
ginye am patit si eu cu balacila la fel..a trecut de la sine...o fi fost lipsa de calciu, ce o fi fost nush...dar de cand papa exclusiv san numai trosneste neam de os ...zic eu 

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
anca_27 spune:
Eli, esti totala.
Felicitari cu desfundatu`. Si lui Ion pt grad, vb aia, stiu cum e.
Marysa, super ideea cu apa calduta in `balon`, o s-o folosesc pt burtica. Bertha sau Mav, nu mai stiu, nu-i puteti explica copilului ca e un fel de balon
, dar pt oameni mari? Na, ca poate-s stupida, dar mi-am adus aminte ca printr-a VI-a cred erau de vanzare la magazin, de alea nasoale, rusesti cred? si noi stiam ca-s `baloane` si cumparam de zor se le umflam
, ce mai, am luat contact cu ele de mica... Ce incuiati eram, spune-i acu unuia de-a VI-a ![]()
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamiseli_11
Fata, calmantul se face intramuscular nu intravenos, de aia te-a muscat de buk. Asta nu e scuza ca a facut injectia prost. S-a facut nodul? Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele |
Sa-ti spun sa nu-ti spun
Eu la nasterea Anei am facut 5 zile antibiotic ca a inghitit fata meconiu.
Si am ramas cu 2 noduli putin peste 2 ani de zile, bine ca erau uniform distribuiti, unul in stanga unul in dreapta
Flore26, sa fii sanatoasa, sa iti aduca fetele numai bucurii in viata!Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
mamiseli_11 spune:
Alra mamica dragutza, nu-ti mai face probleme, se va rezolva totul. Poate ca a luat totusi ceva in greutate pana acum. Miruna nu zic ca n-a luat, dar cand aud 6 si 7 kg, ma crucesc. BB balacila are 7 kg si 65 cm. Miruna la aceeasi varsta are 5 kg si 58 cm. Asa si papusa ta, cand va scapa de gaurele va lua bine in greutate. Plange-te in continuare pe forum ca sarim si la tine. Atitudinea e de vina, sa stii. Esti stapana pe tine mereu si inspiri fermitate. Pupici multi multi, te albesc si pe tine ca pe Diamisha![]()
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
bertha spune:
Ioana are la 2 luni jumate 4900g, in ultimele 15 zile a crescut 200g. A! Si e nascuta in aceeasi zi cu Balacila
Sunt hotarata sa nu ma stresez, sa vad cat ma tine.![]()
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Ramo2007 spune:
Sper sa fie bine bubulina mea dupa ce o aspira dr., sa respire bine, dar cred ca o s-o cam chinuie
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Amalia, deci si-al tau un domn |
De voie, de nevoie, mai mult de curiozitate sa vedem cum este dupa nascutul natural.
Dar dupa cezariana a fost parfum, la 12 zile
Asta mi-aduce aminte ca imediat dupa nastere ma lua moasa sa mergem la baie. Eu nu ca nu-mi vine. Ea ba da, ca trebuie sa vina. Ei, n-am avut ce face si-am zis `acu-i acu`, am strans din dinti, am inchis ochii si m-am asteptat la tot ce e mai crunt. Si...surpriza ne/simtita de mine, n-am simtit absolut nimic, neplacut. Era aceeasi senzatie dintotdeauna. Ar fi prea frumos sa fie si-aici la fel. |
Si pe mine m-a surprins moasa cu aceeasi doleanta. Si spre mirarea mea am reusit sa produc ceva la baie ca a avut grija sa ma puna sa beau 3 pahare de apa/ceai/lapte. Ca eu cum am terminat cu nascut si cusut mi-au adus mancare la pat si un stegulet norvegian
La cezariana a fost simplu, eram cu sonda dupa mine, dormeam cu ea in pat, o tineam sub patura sa nu-si arunce vreu musafir privirele la ea
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
lauramiron spune:
Aleinad, a fost infundat nasucul 2 zile, timp in care a respirat mai greu, apoi muci (verzi, nu dintr-aia albi de lapte), usoara moleseala si tuse. Totul a trecut cam in 10 zile, tot ce am facut a fost sa curat bine nasul ca sa poata respira, si i-am facut ceaiuri de tei cu cimbrisor si soc si-i dadeam cateva inghitituri inainte de masa, ca s-o hidratez si sa ia o pauzam mucozitatile.
| citat din mesajul lui aleinad.g Eli, babyzapy, Laura multumesc ![]() Laura bebica ta avea si alte manifestari cand a fost racita? Ca de asta mi-e teama. Sa nu fie semnul unei raceli. Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
mamiseli_11 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Otiliav
Sa-ti spun sa nu-ti spun Eu la nasterea Anei am facut 5 zile antibiotic ca a inghitit fata meconiu. Si am ramas cu 2 noduli putin peste 2 ani de zile, bine ca erau uniform distribuiti, unul in stanga unul in dreapta Flore26, sa fii sanatoasa, sa iti aduca fetele numai bucurii in viata!Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Nasol ca au ramas noduli, nu stiu cum se trec astia. Din cate stiu se fac de la injectii prost facute gen prea repede bagat serul. Acum se baga antibioticul pe branula. Dar stiu ca algocalminul se face intramuscular sau se pune in cantitate mare de ser fiziologic ca sa fie bagat direct in vena. Cat am stat in spital am facut injectii in toate partile posibile: anticoagulant in mana, antibiotic in vena (primele zile in branula apoi s-a rupt prostia si am facut in vena) si antiinflamator si calmant in fund. Eram poligon de tragere. Si am nimerit o asistenta intr-o tura care ma kilarit. Era nemaipomenit de brutala cand facea injectii.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui bertha Ioana are la 2 luni jumate 4900g, in ultimele 15 zile a crescut 200g. A! Si e nascuta in aceeasi zi cu Balacila Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Si io, si io la fel.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele

ne/simtita de mine, n-am simtit absolut nimic, neplacut. Era aceeasi senzatie dintotdeauna. Ar fi prea frumos sa fie si-aici la fel.