Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
malinas spune:
flore, la multi ani!Sa-ti traiasca fetele.
Ramo, felicitari pentru bebelina sanatoasa, sa o tina DD tot asa.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
lauramiron spune:
Eli, ce ma bucur pentru canalele tale desfundate
Bravo, iubita, sa speram ca nu se mai infunda!!
Flore, La multi ani si sa-ti traiasca fetele, sunt tare dulci amandoua
Ramo, bine ca a trecut raceala bubulinei. Sunt curioasa cum va fi aspiratul ala la Medlife, sa ne spui si noua. A mea are zilnic mucozitati, dar atata timp cat regurgiteaza si vomita lapticul, sunt normale si mucozitatile din nasuc.
Otilia, si bebe a mea vomita cateodata cu jet... Sau vomita dupa cate o masa cate 2 ore tot cate putin
Sunt obisnuita de la Rebeca, am mai spus-o....ajunsesem sa-mi pun o folie pe mine in timp ce o hraneam, ca o lua cu jet inca din timp ce papa
, si ma facea praf
.....a tinut pana pe la 6 luni, dupa care n-a mai vomitat. Deci, nu-ti fa probleme atata timp cat creste in greutate
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
anca_27 spune:
Ihotu, eu sunt pe invers
Prefer s-o stiu pe burta decat pe spate, ca daca cumva regurgiteaza si se-nneaca... De multe ori, noaptea, sau chiar si ziua, daca nu reusesc s-o ragai, la cateva minute dupa pus pe burta scoate cate-un ragait calumea.
Amalia, deci si-al tau un domn
. Eu mai bat apropos-uri cum ca-s pregatita, mai las scene la TV poate-poate, ma mai langurez pe langa el, si ... nimic. Bag seama ca tre sa iau taurul de coarne cum spui tu, ca desi eu sunt zero chef, noptile ma mai ia cate-un vis cu nabadai si te miri ce personaje
, deci subconstientul meu e ready, mai greu cu constientul... Oti, ma speriasi cand am citit ca te-mpiedicasi la 3 sau 4 sapt parca? Iaca eu la 7 si tot cu frica...
Asta mi-aduce aminte ca imediat dupa nastere ma lua moasa sa mergem la baie. Eu nu ca nu-mi vine. Ea ba da, ca trebuie sa vina. Ei, n-am avut ce face si-am zis `acu-i acu`, am strans din dinti, am inchis ochii si m-am asteptat la tot ce e mai crunt. Si...surpriza
ne/simtita de mine, n-am simtit absolut nimic, neplacut. Era aceeasi senzatie dintotdeauna. Ar fi prea frumos sa fie si-aici la fel.![]()
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
Otiliav spune:
Eli, ai reusit mami, credeam ca ai ceva cu mine. Azi a venit mailul ca m-ai acceptat, cele din datile trecute erau invitatii, asta a fost baiul
.
Bai dar voi cresteti ca din apa, merita o medalie ombilicatele tale.
Amalia si cine se mai plange de neimpiedicat. Cica exista explicatie. Cat timp alaptati prolactina este la cote maxime si estrogenul care genereaza pofte e in umbra. Dar nah acum depinde si de partener
.
Babyzapi, tu nici nu zici ca ai nascut, ma mir ca nu va impiedicati de cateva ori pe zi
daca tot sunteti acasa amandoi.
Fetelor, am bagat-o pe maneca. Trebuie sa fac bagajele si am inceput sa triez ce iau cu mine. Nici un sacou/scurta/haina nu ma mai incape, nu stiu cu ce merg la botez ca nici nu-mi vine sa investesc pentru cat dureaza perioada Milka. Eu din haina de iarna nu am iesit pana acum, of, realitatea este dura, am 70 de kilograme 
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
aleinad.g spune:
Eli, babyzapy, Laura multumesc 
Laura bebica ta avea si alte manifestari cand a fost racita? Ca de asta mi-e teama. Sa nu fie semnul unei raceli.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
aleinad.g spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui flore26![]() poftiti de serviti, fiecare ce poftiti, azi fac cinste ...Va pup ...![]() ![]() Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006) " Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman) |
La multi ani! sanatate, fericire si bucurii alaturi de printesucele tale.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
elilov3 spune:
amalia, lauramiron multumesc...sa nu le vina idei ca stau ci bciul pe ele...glumesc tzitzi nu va suparati ![]()
![]()

oti
auzi sa am ceva cu tine esti de belea ![]()
..cat priveste kg realitatea mea indica 62.5 kg
peste tzitzi nu ma incape nici o haina asta e milka lufle 
![]()
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui spiridusul aaa. ps... la nastere mi-a facut o vaca un calmant, in buk stanga.. ma doare si acu.. si aveam branula in vena.... d-aia a facut incaltata atatia ani de scoala, sa ma nenoroceasca pe mine si azi am un gand bun pentru Ginye |
Fata, calmantul se face intramuscular nu intravenos, de aia te-a muscat de buk. Asta nu e scuza ca a facut injectia prost. S-a facut nodul?
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
ginye55 spune:
Lui Stefanut ii cam trosnesc articulatiile!

Ai vostri patesc la fel?
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Eli ce bine cva ai rezolvat problema canalelor infundate!
Anca 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii

poftiti de serviti, fiecare ce poftiti, azi fac cinste
Alessia Liane (16-12-2006)