Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
elilov3 spune:
ihotu multumim 
![]()
amalia multumesc...a cat priveste cuoarea sunt la fel de palida ca tine....suntem bune e mers in egipt batem in ten cu ei 
![]()

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 am uitat avem 7 kg si 65 de cm..tinem capul stam tinuti de manute in fundulet zicem..ma...ma, ba,au,ieu,ai..e tare simpatic zis si eu bun venit noilor fete, poftiti la discutii ![]() ![]() Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() ***************************************************** Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero |
Ce mare ne-am facut! Sa cresti mare si frumos, bb Dimitrie!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
citat din mesajul lui flore26![]() poftiti de serviti, fiecare ce poftiti, azi fac cinste ...Va pup ...![]() ![]() Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006) " Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman) |
La multi ani! Multa sanatate si putere ca sa-ti cresti fetele!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
LA MULTI ANI!!! Multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Multumim pentru tratatie!
M-am uitat la pozici si ai doua papusele taaare scumpe!
citat din mesajul lui flore26![]() poftiti de serviti, fiecare ce poftiti, azi fac cinste ...Va pup ...![]() ![]() Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006) " Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman) |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
elilov3 spune:
flore sa iti traiasca fetele
sa va bucurati de ele 

ginye multumim, multumim.
.buna vacutza mami
ca ma gandesc ca de acolo creste asa praf numai papa deloc cred ca avem 2 sapt..si nici ceiut..buna tzitzi ptiu ptiu sa nu le deochi ![]()
![]()
am uitat sa va zic ca mi-am desfundat sanii ptiu sa nu ma deochi...daca va zic ce am scos din ei nu va vine sa credeti...numai laptic inchegat se tine asa ca firul de par..nu mi-a venit sa cred...bine ca s-au desfundat ca disperasem...e e vedeti ca nu a fost in zadar mulsoarea mea.....

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
Ramo2007 spune:
A plecat doctorita.
Cica nu mai e racita, sa nu-i mai dau siropurile.
Mergem diseara la Medlife s-o aspire, se pare ca are mucisori din cauza ca n-a fost aspirata bine la nastere.Cred ca o s-o cam chinuie un pic...dar atsa e...macar sa respire bine dupa.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
lauramiron spune:
Noi stim ca la bebe, temperatura e ok pana la 38 masurata rectal. Asa ne-a spus noua medicul cand a fost racita, si avea 37.4/37.5, a zis ca aia nu e febra, mai ales masurata seara.
| citat din mesajul lui aleinad.g Ziua buna! Voi de la ce temperatura considerati ca e febra? Ca bebelina mea a avut aseara 37.4, iar acum are 37.3 iar doca mea considera ca nu e nici o problema pana la 37.5. Voi ce stiti? Mamica Teodorei (1.12.2008) |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
Amalia spune:
Ramo bine ca i-a trecut raceala! Multa sanatate!
| citat din mesajul lui Ramo2007 A plecat doctorita. Cica nu mai e racita, sa nu-i mai dau siropurile. Mergem diseara la Medlife s-o aspire, se pare ca are mucisori din cauza ca n-a fost aspirata bine la nastere.Cred ca o s-o cam chinuie un pic...dar atsa e...macar sa respire bine dupa. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Ami, mamica lui
diana21 spune:
Alra, am intrat sa te consolez putin
! M-am uitat acu' in caietelul lui Nasturica si...a avut 6 kg la 5 luni!!!! Era cea mai mica de la odisee, stai calma ca nu e asa grava chestia asta! Tudor are acum, la trei luni, greutatea pe care a avut-o sora-sa la cinci si s-au nascut cu aprox. aceeasi greutate, ea a avut 2.600 si el 2.700g.
Amalia spune:
Eli multa rabdare ai avut si incredere in tine ca poti!
Te admir pentru cat te-ai straduit si ma bucur din suflet ca ar reusit sa scapi de problema si sa desfunzi canalele!
Se vede ce laptic bun ai, a crescut bebe super!
Sa fiti sanatosi!
| citat din mesajul lui elilov3 am uitat sa va zic ca mi-am desfundat sanii ptiu sa nu ma deochi...daca va zic ce am scos din ei nu va vine sa credeti...numai laptic inchegat se tine asa ca firul de par..nu mi-a venit sa cred...bine ca s-au desfundat ca disperasem...e e vedeti ca nu a fost in zadar mulsoarea mea..... ![]() ![]() Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() ***************************************************** Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero |
Ami, mamica lui

Alessia Liane (16-12-2006)