Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Alex avea cand am fost la vaccin(pe 21 ian) 6300g si 61 cm.S-a nascut cu 3350 g si aproape si-a dublat greutatea.Cand il trag usor de manute se ridica singur in fundulet.Capul il tine de la o luna.Il pun pe burta de la o luna la sfatul dr si isi ridica capul sus.La inceput nu ii placea si maraia,dar s-a invatat.Facem asta dupa fiecare baie.

pozele mele
Nasterea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mav draga mea asa cum ai scris si tu rabdare multa..si curaj treceti voi si de 6 kg...ai sa vezi bine ca ai depistat problema
iza soro pai na ma vai ca vreu a slabi pai si cu alaptatul nu bate cura de slabire...ehehe fusei neica lele ...zi asa cu fugareala buei da voi tare impiedicati mai sunteti
ah si na amalia mama draga ai voce tare sexoasa si calda la tel...cum e cu impiedecatul fu de ajutor galeria, ha? ..multumim de carte da da-ti si voi parola...ca, creier greu tinut minte la je lahhuzzaaa uitatoare scorpioni2008...si....

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ginye, Ihotu, o prietena mamica mi-a spus cand o pun pe-o parte, cam la o ora jumate sa-i schimb pozitia ca amorteste si de aia se trezeste, asta pana o sa se poata intoarce singura.
Sincer, n-am experimentat ca Zibe doarme cel mai bine pe burta (pe parti doarme cate-o juma de ora) ziua cate 2-3 ore legate, noaptea 3-4, azi noapte si-a depasit recordul, de la 12 la 5, dar sigur e o exceptie ca ieri a avut o zi full - cu masina 200 de km, drum rau, scuturaturi, plans, ziua lui tata, chef, voci, fete noi, purtata prin bratele tuturor, azi noapte la 11 am ajuns acasa cu ea urland prin scara blocului, va imaginati ecou, ma gandeam ca iese vreun vecin sa ne spuna de bine cateva. Dar Slava Domnului a papacit aseara si-a adormit relativ repede, mi-era frica dupa atata agitatie c-o sa avem noapte alba....
O sa spuneti ca sunt inconstienta sa pun copilu sa doarma pe burta si noaptea dar nu doarme bine altfel, si eu ma mai gandesc aiurea, doarme cu noi in pat si deschid ochii si la cel mai mic oftat, ma consoleaza faptul ca-si intoarce singura capsorul de pe-o parte pe alta...
O fi bine, o fi rau, asa facem noi, patutul sta de decor in camera cealalta, inca n-am curaj s-o pun acolo singura, si-n camera cu noi nu mai am loc sa-l aduc.

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

am uitat avem 7 kg si 65 de cm..tinem capul stam tinuti de manute in fundulet zicem..ma...ma, ba,au,ieu,ai..e tare simpatic ne-a speriat de vorbaret ce e...Mirtha ai avut dreptate ca e vorbaret..am mai si ras cu ion 'bah cred ca vb cand l-am facut '
zis si eu bun venit noilor fete, poftiti la discutii
mar-ysa doamne ce fetita frumoasa ai ptiu ptiu...cat priveste rochita e superba..cat priveste prob papei nush..vb lui ginye o avea si ea zile si zile
bravegirl multumesc frumos de raspuns

si de

Mergi la inceput

Anca27 Alex doarme singur in patut,dar imi e frica sa-l pun sa doarma pe burta.Il pun pe o parte si il gasesc cu fata in sus.

pozele mele
Nasterea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

poftiti de serviti, fiecare ce poftiti, azi fac cinste ...am mai intinerit 1 an...in total, 28...

din pacate nu prea am timp sa va citesc, dar sunt cu gandul la voi...
POZE cu printesucele mele...
Emma e foarte bine, cuminte, doarme , papa, gangureste, si toata ziua cu gura pana la urechi. Acus avem 3 luni ...
Va pup ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am ceva timp acum cand dorm strumfii - nu prea se intampla des sa doarma in acelasi timp -

Noi suntem bine - avem 5 kg in cap cantrita pe nemancate, goala si cu kk facut ...am scapat de raceala si alte cele - si ea si grasanu
Ne pregatim pt botezul de sambata - am mari emotii si nu neaparat pt ea sau cum va fi, ci pt grasan cum va rezista atata timp pe langa noi

Am reusit si eu sa mai citesc cate ceva din urma - sanatate multa bebeilor raciti

Babyzapi - imi place starea si atitudinea
Otilia, Eli, Alra - rabdrae si putere mamicilor

Bun venit noilor mamici

Spiridusule - m-ai emotionat teribil cu peozioara La multi ani!!!! strumfului mai mare!!!! sa fie sanatos si sa va bucurati el!

Incerc in fiecare zi macar sa citesc ce scrieti - desi mi-e ff greu - mai ales ca 2 sapt am fost efectiv singura cu ei, sotul fiind plecat in delegatie....

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

am uitat avem 7 kg si 65 de cm..tinem capul stam tinuti de manute in fundulet zicem..ma...ma, ba,au,ieu,ai..e tare simpatic ne-a speriat de vorbaret ce e...Mirtha ai avut dreptate ca e vorbaret..am mai si ras cu ion 'bah cred ca vb cand l-am facut '
zis si eu bun venit noilor fete, poftiti la discutii
mar-ysa doamne ce fetita frumoasa ai ptiu ptiu...cat priveste rochita e superba..cat priveste prob papei nush..vb lui ginye o avea si ea zile si zile
bravegirl multumesc frumos de raspuns

si de

Felicitari lui Dimitrie Gabriel.E mare si voinic.

pozele mele
Nasterea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Eli ai PM cu parola. Mai, ma faci sa rosesc.. si nu ca n-ar fi bine, la cat de palida sunt de fel.. Saru mana de compliment! Cat priveste intrebarea.....cred ca pe noi ne-a lovit ceva in moalele capului, ca nici unul nu zice sau nu face nimic... Si cum eu am cheful pe minus, nici macar pe zero..n-am zis nimic . Dar cred ca trebuie sa iau eu pana la urma taurul de coarne, ca al meu sot e prea domn..

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui flore26

poftiti de serviti, fiecare ce poftiti, azi fac cinste ...am mai intinerit 1 an...in total, 28...

din pacate nu prea am timp sa va citesc, dar sunt cu gandul la voi...
POZE cu printesucele mele...
Emma e foarte bine, cuminte, doarme , papa, gangureste, si toata ziua cu gura pana la urechi. Acus avem 3 luni ...
Va pup ...

Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

[/quo

Multi inainte,sa ai parte numai de bucurii.La multi ani!

pozele mele
Nasterea lui Alex

Mergi la inceput