Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

aleinad asa am facut acum e la mami in brate
iza soro ce ai mama draga fugaresti omu prin casa ... vleau si eu neste buna dispozitie si neste haine sa intru la botez in ele ca eu bani pe altele nu dau na ca ma suparai dau cu caciula de pamant ...bv, bv asa mai da mamica sexi cu baiat mare si frumos

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

neata fetele
numai ce ne-am intors de la vaccin...a plans rau saracutu si i s-au inrosit piciorusele in zona respectiva...off cred ca am imbatranit cativa anisori azi

si de

Pune-i comprese cu apa rece pe picioruse si da-i preventiv ceva contra febrei.Si noi am facut vaccinul saptamana trecuta si i-am dat eferalgan.

pozele mele
Nasterea lui Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Dr. nu se simte nici ea bine...a zis ca nu stie daca vine s-o vada pe micuta.Ne-am conversat prin mesaje...daca nu vine pana la 15 o sun poate trebuie sa-i schimb tratamenttul sau sa ma duc cu ea la alt dr.
Avem poze noi la semnatura.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Scumpa foc Sara ta.Sa traiasca si sa fie sanatoasa.

pozele mele
Nasterea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Otiliav, nu am vrut sa va induc in eroare. Am mai vorbit de vreo 2 ori de baiatul meu, care e mare, mare in mai va avea buletin. O sa-l trec si la semnatura. Ah, si cateva completari pentru lista: am nascut prin cezariana in saptamana 41.

Ihotu, multumesc pentru raspuns.

Mamica Teodorei (1.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

aleinad eu stiu ca pana in 38 de la 38 e buba sau cel putin eu asa am citit pe dc
ihotu sa iti traiasca fata talentata bv mami frumoasa cu fata desteapta si talentata
oti ti-am dat iar ivite ai mesaj
ginye numai pupici si strangeri in brate de la tg-jiu

si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ihotu72, ms mult si ai tai sa fie sanatosi!
Am vorbit cu doctorita si vine...abia astept.Doamne ajuta sa se faca bubulina bine!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui mav

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

brave girl ce sa zic...a dormit de la 2 la 9...asa nemancata...acum vad ca suge un pic

Lauramiron am controlat-o in guritza nu are nimic...ufff iar incepe sa se joace cu tatzi...

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

poate n-a facut cacuta si are burtica plina.... nu mai intra laptic... se mai intampla. si sa stii ca nu e singurul bebelus care doarme 7 ore fara sa pape....
o sa citesc mai departe, sa vad ce ati facut de ieri si pana azi, dar cred ca dupa pauza asta, va recupera Leyre papica la mesele urmatoare....

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

io deja ma simt in plus pe aici pe forum
a mea doarme 7 ore de obicei, nu sare de 500ml pe zi niciodata, acu cand fu racita daca a luat 300ml a fost excelent, are sub 4 kile si in ultimele 2 saptamani de cand cu boala nu cred ca a luat vreun gram.

si toata lumea care are cel putin una din problemele mai sus mentionate se sperie si restul o consoleaza

io ce naiba sa mai zic???
ma duc sa ma cantaresc, poate oi mai fi scazut vreun kil de draci

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

of, am ramas cu cititul pe la pagina 5, am sarit la pagina 13.... sper sa nu se supere nimeni daca mi-a scris ceva si n-am vazut... de fapt, nici capitolul trecut nu sunt sigura ca l-am citit...
deci, alra, nu stiu ce sa-ti spun, macar sa te consolez. iti trimit o imbratisare, desi stiu ca nu te incalzeste deloc.
te inteleg atat de bine..... desi anto are 5,9kg si sta mai bine fata de pitica ta... totusi, e stresant ca naiba sa nu ia in greutate NIMIC 3 sapt. de zile.... in a3a luna de viata.....
si nu inteleg de ce nu suge bine... ieri de ex, nu a 'golit' nici macar un san la o masa, toata ziua... si eu am niste sanisori....
ah... si ma supara atat de tare ca tre' sa-l calmez cu suzeta, cu plimbatu' si cantatu'... si abia apoi, cu greu, daca prinde tzatza....
...stiu ca nimic nu e intamplator.... inca mai caut sursa problemei.... mi-e teama sa nu fie altceva... daca n-ai fi avut probleme cu laura, ti-ar fi consultat-o cardiologul pe cea mica?

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Eliza multumesc pt aprecieri.
Ale oricand cu placere.

pozele mele
Nasterea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Fetelor, am trimis in mailul comun un "ABC al vaccinarii".
Acest ghid este informativ! Cartea este aparuta in 2003, deci unele informatii nu mai sunt de actualitate, dar ne poate folosi ca punct de plecare.
In plus, sunt informatii privitoare la bolile contagioase.
Sper sa va foloseasca!

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Aleinad eu stiu ca e febra incepand cu 38.
Otilia mersi o sa caut pe youtube
Eliza da soro, am vrut sa-l fugaresc asa bolnavior cum e, dar ce crezi? cand m-a vazut asa sexosata m-a alergat el pe mine...si restul e cancan se stie. Inainte sa mananci bea un pahar plin cu apa asa o sa ai stomacul pe jumate plin si o sa mananci mau putin si slabesti si o s aintri si in hainele de botez. Mami asa face si are rezultate bune fara sa se abtina de la nimic.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput