Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

babyzapi o sa mergem la dr. Basca dar dupa botez. duminica avem botezul. am vazut si eu pozele cu bebe Raphael. e tare dulce!!
eli
mirtha multumesc pentru articol. Da, despre acea poza e vorba.

fetelor eu sunt toata ziua legata de bebe. papa, adoarme la san si cand il pun jos, sa mai fac si eu cate ceva prin casa, se trezeste si plange. uuuffff nu prea reusesc sa tin pasul cu voi.

Minunea din viata noastra!!! Criss
Cristina fericita mamica de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

am uitat avem 7 kg si 65 de cm..tinem capul stam tinuti de manute in fundulet zicem..ma...ma, ba,au,ieu,ai..e tare simpatic ne-a speriat de vorbaret ce e...Mirtha ai avut dreptate ca e vorbaret..am mai si ras cu ion 'bah cred ca vb cand l-am facut '
zis si eu bun venit noilor fete, poftiti la discutii
mar-ysa doamne ce fetita frumoasa ai ptiu ptiu...cat priveste rochita e superba..cat priveste prob papei nush..vb lui ginye o avea si ea zile si zile
bravegirl multumesc frumos de raspuns

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Brovoooo mamico! Nu te-ai chinuit degeaba cu tzatzele...... Ce grasan e!!!!!
Ma bucur pt voi!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mav multumesc! O sa achizitionez cartea.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

mamiseli, asta-i drama vietii mele daca de fel nu sunt sensibiloasa si plangacioasa nu ma ia nimeni in serios nici cand sunt in cacao complet. zici ca miruna ta are 5kg si 58cm iti dai seama cum arata matza mea la 57cm si 3800g?

diana, super draguta ca imi zici de ianca, eu am exact experianta pe dos cu laura aia manca frate! pe hartie era nasoala si ea, da manca de nu avea aer. io nu stiu cum ie cu copii care nu mananca ma intelegi? de aia disper.

mavu, fii antena. vorbi cu prietena mea cu baiatu cu malformatia pe inima ieri - am fost la ei in vizita. cica ea ii dadea lapte de mama muls da punea in el niste mazgrantzuri - niscaiva ulei si o pudra ca sa il calorizeze. ca eu emisesem ideea ca aptamil extra de ex care are mai multe calorii ar fi mai bun pt fimea ca laptele meu. cica ar fi solutii si pt laptele de mama, da acuma nu stiu ce varsta avea copilu ca asa as putea sa ii pun si eu cereale in laptele meu insa a mea nu prea ia bib daca nu moare de foame si la mine mulsu nu prea merge.

baaa, a inceput si fi-mea sa fie activa azi! (a se citi nu mai doarme toata ziua) se uita la jucarii si rade. i-am montat baby gym-u de la fisher price si ii place sub el si la fel rade la jucaria cu luminite atarnata de bouncer.

PS. eli felicitari in lupta cu tzatzele. ale mele sunt mai bine - smecheria a fost sa nu mai dau cu crema si sa pun compresa ca tineam pielea prea moale. cica ideea e sa se tabaceasca pielea.

babyzapi, cu kilele sunt ok: 7+ si scad. mi-am facut un tabel cu kg si niste masuri si scriu in el in fiecare saptamana.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

astept pana miercuri, ca mergem iar la pediatru, sa-l cantarim pe acelasi cantar (desi raspunsul il stiu, ca e bun si cantarul nostru de-acasa) si poate ne zice ceva in sensul asta... sau poate nu...? oare exista si la noi pudra d-aia, ca n-am mai auzit pana acum?
oricum, pe langa voi, eu n-ar trebui sa ma vait.... mai bine tac, zau...
o sa va povestesc cand se schimba situatia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo ma bucur ca nu mai e bebelina racita. Aspirare usoara la clinica
Flore LA MULTI ANI FERICITI

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

mav, da tu nu ii dai lapte praf daca nu mai ai in sani? eu ii dau seara - o sticla intre 2 supturi. bea cam 80ml. cand termin cutia de aptamil iau una de aptamil extra, ca are multe calorii.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

doar la sebi mi s-a intamplat raaaar sa simt ca nu mai am lapte, ca era mancau mare......
dar antonio nu-mi goleste sanisorii si chiar dupa ce ii moaie, daca mai suge, simt ca se produce lapte instantaneu....
chestia este ca renunta f repede la san.... uneori in 2 minute e gata... cat poa' sa traga in 2 minute si sa nu mai pape 5 ore dupa, dar sa urle??? ...urla si totusi nu apuca tzatza....
iar cand i-a dat ta-su completare.... repet, cu seringa, n-am rezistat psihic sa ma mulg.... si nici sa stau in camera cu ei... ca-mi venea sa plang.... ce gaina sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eliza fatooo ce grasunel ai tu acolooooo, vleau si eu asa...dar mai bine tac din gura ca ne vine si noua randul sa fim asa marisori...si felicitari pt canalele desfundate
Otilia daca ar fi dupa iubi ne-am impiedica zilnic...dar e dupa cum vreau eu , deci mai la 2-3 zile asa, mai rar sa fie zilnic ca sunt obosita. Si asa cu nodulii aia ha?vreau si yo domne asa injectii in fund sa-mi faca noduli, asa o sa para ca am si eu posterior apetisant

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

ie-te calcul la alex... 2800 (nastere)-200+500+800+800=4700 la 3 luni
la cristian 2800 la nastere pe 15 ian la doua luni jumate avea 5350... si sunt fratzi.....

la mine e bine ca fu invers.. primu' somalez, al doilea haleste si se umfla...

alex hranit cu completare, cris doar tzizti

amu urmeaza partea naspa, e bine sa fii pregatita psihic... am plans ore in sir (daca stau sa adunse fac zile), langa alex sa manance..
nu vrea, frate, neam..

daca il las, manaca doar 2 bibe de lapte pe zi si atat.. nu fructe, nu legume, nu iaurt, nu mancare

ce sa ii cer? io manac ce si cand imi aduc aminte.. micul dejun la ora 4, ca sa am chef; nu pt ca nu am timp, pt ca nu mi-e foame

MAv,
iubita, ma bag si io.. ca nea Caisa, de ce zici ca nu suge bine?
cris are un interval.. cam intre 12 ziua si 6 ..cand suge 5 minute si atat.. ai alea 5 , asa, in sila....

de fapt, io nu stiu cum d e are atatea kile, ca mie nu mi se pare prea mancacios.

ce stiu este ca trebuie urmarit cat a luat in greutat intr-o luna, adik cel putin 4 saptamani, pt ca e posibil sa stagneze sau sa ia putin in 2 sapt si apoi sa isi revina... zic si io
stau cu ochii pe voi, sa ne zici cum evoluatzi

si azi am un gand bun pentru Ginye

...nu stiu ce sa mai spun in plus....
poate ca imi fac degeaba griji.... si va stresez si pe voi.

Mergi la inceput

ar trebui sa deschid capitolul nou.... si s-o trec si pe ihotu in lista.... da' tre sa merg sa-mi spal copiii.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Poftiti la Cozonacei calziiiiiii, capitolul 13

(mav)

Mergi la inceput