Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Ruga
de Elena Farago

Daca-mi aplec smerit genunchii,
Si mâinile mi le-mpreun
Nu ma gandesc sa fie, Doamne,
Nici cel mai drept, nici cel mai bun…

Si nu te rog sa-i dai nici haruri,
Nici minte cine stie cât…
Mi-ar fi destul sa-l vad ca-mi creste
Nici prea frumos, nici prea urat;

Si nu l-as vrea nici prea cuminte,
Si nici din cale-afar-nebun;
Nici prea de tot supus s-asculte,
Dar nici sa rada de ce-i spun.

Si mai ales, as vrea sa simta
În orice pas din trai, mereu,
Ca cel mai credincios prieten
I-oi fi de-a pururi numai eu…

io-s cu melancolia
face alex 2 ani

de cce tre' sa creasca?io ii vreau mici, pui dulci, la mine in brate

m-ati suparat, m-ati necajit rau; am zis ca fug, ca nu mai vin;
am multe pe suflet...
aci mai intru si io, mai rad, mai arunc o vorba, mai uit.
imi venea sa va bat pe toate
am plans ca proasta
am scris mesaje, am sters, am scris iara si apoi am sters din nou
v-am bombanit..... apoi v-am dat dreptate, la fiecare in parte
asa e viata:te pupi, te scuipi, te certi si la final te imbratisezi
eu cred ca fiecare lucru are un sens pe lume; nimic nu e intamplator.
haidetzi sa dam un sens "prieteniei" noastre
Eu stiu acum de ce deschid forumul cu indaratnicie in fiecare zi, dincolo de sscutece, colici, sani, si gangureli
.....................................................................

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Sa-ti traiasca puii si a fie sanatosi! Sa ti se-mplineasca toate gandurile bune!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ma uit mereu la Daid si ma intreb ce m-as face fara el. Are doar 11 saptamani si viata mea este mult mai plina. Ma intreb cum am putut
sa traiesc pana acum fara el. Dar, daca l-as fi avut mai devreme, el nu ar fi fost el, eu nu as fi fost cea de azi si nu stiu daca sentimentele mele ar fi fost aceleasi. Cand ma duc seara in camera si il vad cu doarme la el in patut, cu mainile ridicate pe langa cap imi vine sa il iau de acolo si sa strang in brate, sa-l pup, sa-l dragalesc asa cum doar o mama stie sa faca. Mi se pare asa de mic si de pierdut, in patutul ala mare, ca ma abtin cu greu sa nu-l iau cu mine in pat.Cand il pun seara in patut sa doarma nu protesteaza niciodata, dar parca vad o urma de tristete in ochisorii lui si asta ma macina pana ma duc si eu la culcare. Doarme bine acolo singurel, dar eu nu sunt cu inima impacata. Nu vreau sa se simta singur, abandonat. Zilele astea 2 cand nu s-a simtit bine, cand a plans cat nu a plans de cand s-a nascut, am simtit ce simt, probabil, mamicile copiilor cu probleme. La David nu a fost mare lucru, stiam ca se rezolva cu un supozitor, dar nu am putut sa ma abtin sa nu-mi fac griji, sa nu ma stresez si eu, si sa nu stresez pe toata familia cu telefoane si intrebari. Sotul meu, din cauza stresului provocat de faptul ca i-am zis ca David este constipat, s-a constipat si el, si nu a reusit sa mai iasa afara decat dupa ce a iesit si David. Am vazut ce inseamna iubirea, am vazut ce inseamna sa te uiti la puiul tau si vrei sa dai totul de la tine ca el sa fie bine.

Si m-am tot gandit, zilele astea, la babyzapi si la problemele pe care le-a avut Raphael si ce puternica a fost ea in toata perioada asta, ca avut timp sa intre pe forum, sa raspunda la intrebari si sa mai faca si cate o gluma. Ma gandesc la ginye si la Stefanut, ma gandesc la mav care este ingrijorata cu greutatea lui Antonio. tare as vrea sa pot sa le dau fiecareia cate un gram de putere de la mine ca sa treaca mai usor prin toate aceste incercari, fiindca, zilele astea, am vazut ce inseamna sa suferi pentru puiutul tau, si nu mai vreau sa mai trec niciodata prin asa ceva (stiu ca e imposibil, dar...), si nu vreau sa mai treaca nici o mamica prin asa ceva.

Va pup si va doresc o saptamana minunata, cu bebelusi si copilasi sanatosi si fara probleme

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mav, uite ca vad ca se apropie si ziua voastra, a lui Seb... 5 ani? AI baiat mare
Iar cu Anto, trebuie sa o scoateti voi la capat cumva,...totusi vad ca doar cu titi, a luat in primele 2 luni ff bine...de aia ma intreb, asta sa fie cauza, ca nu suge bine/suficient? in primele 2 luni cum de a putut...? Vorba Otiliei, bine ca s-a nscut mai voinic, a stiut el de ce

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Nu-i mai spun soricel, ii spun ursulet ca prea s-a ingrasat, a trecut de 5 kg.

pe bune?? a mea nu are inca 4 kile

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

brave girl ce sa zic...a dormit de la 2 la 9...asa nemancata...acum vad ca suge un pic

Lauramiron am controlat-o in guritza nu are nimic...ufff iar incepe sa se joace cu tatzi...

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

poate n-a facut cacuta si are burtica plina.... nu mai intra laptic... se mai intampla. si sa stii ca nu e singurul bebelus care doarme 7 ore fara sa pape....
o sa citesc mai departe, sa vad ce ati facut de ieri si pana azi, dar cred ca dupa pauza asta, va recupera Leyre papica la mesele urmatoare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

brave girl ce sa zic...a dormit de la 2 la 9...asa nemancata...acum vad ca suge un pic

Lauramiron am controlat-o in guritza nu are nimic...ufff iar incepe sa se joace cu tatzi...

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

poate n-a facut cacuta si are burtica plina.... nu mai intra laptic... se mai intampla. si sa stii ca nu e singurul bebelus care doarme 7 ore fara sa pape....
o sa citesc mai departe, sa vad ce ati facut de ieri si pana azi, dar cred ca dupa pauza asta, va recupera Leyre papica la mesele urmatoare....

io deja ma simt in plus pe aici pe forum
a mea doarme 7 ore de obicei, nu sare de 500ml pe zi niciodata, acu cand fu racita daca a luat 300ml a fost excelent, are sub 4 kile si in ultimele 2 saptamani de cand cu boala nu cred ca a luat vreun gram.

si toata lumea care are cel putin una din problemele mai sus mentionate se sperie si restul o consoleaza

io ce naiba sa mai zic???
ma duc sa ma cantaresc, poate oi mai fi scazut vreun kil de draci

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Malinas toate problemele puilor nostri ne fac mai puternice.Ei nu ne au decat pe noi asa ca noi trebuie sa mergem mai departe si sa la oferim siguranta si iubire copilasilor nostri.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa mai fac cu Stefanut! Are somnul foarte agitat, nu doarme nici macar 2 ore legate, profund! Nici macar noaptea nu doarme profund! Cum sa-i fac somnul mai linistit?

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

ginye, poate nu papa suficient sau poate e bine sa-i lasi o lampa de veghe aprinsa.David doarme mai bine cand are lumina aprinsa.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Malinas de mancat mananca pana se satura. Stiu asta pt ca nu mai ia bibe cand s-a saturat. Lampa de vaghe am!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput