Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Lorellay bafta cu Diana...si nu te enerva cu doctori ca sa sunt ei, sa nu zic cum...gresec mereu cate ceva...au prea multi pacienti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Sorry Lore ca am gresit copilul...cum ziceam sunt nauca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Lorellay, sanatate multa lui Codrin
Bubulina mea era mai bine, dar de aseara vad ca iar se infunda rau...n-a iesit afara, n-am avut musafiri...azi vine dr. sa vedem ce zice.Trebuie sa se faca bine pana pe 7 cand e botezul si ma rog la Dumnezeu sa nu raceasca dupa, pe 10 sau 11 facem vaccinul.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Amalia , sunt vai de mine, ma gandeam ca nici la nastere nu am suferit atatea ore in continuu . Nu pot sa deschid gura sa-i citesc o poveste Anei, de abia am mancat, adica am luat calmantul si cand am vazut ca-s mai bine am ingurgitat repede. Inca nu se vad efectele antibioticului si desi nu as vrea, nu pot sta fara calmante, maxim 6 ore si mai iau ba un Paracteamol, ba un Antinevralgic.
Sper sa am maine o zi mai buna!

Lorellay si eu ma gandesc la prostii. De exemplu ca daca botez fata nevaccinata sa nu ia ceva de la biserica, de la rude.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Otilia, sper ca azi te simti mai bine! Multa sanatate!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

BraveGirl, saru'mana. Am gasit glucoza la farmacie.

lauramiron, multumesc mult. Deci ii dau ceiutz cand vad ca nu iese afara si incepe sa planga si sa se screama, cam asta ar fi idee, corect?

babyzapi,

ihotu, multumesc.

monicabo, eu sunt terminata, cum ai fost tu probabil cu Andreea.Cand l-am vazut cum se chinuie as fi dat orice ca sa-l ajut.De ieri, cum a iesit cu supozitorul, vad ca iar nu a facut nimic, asa ca incep deja sa ma stresez.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lucie

Salutari,

Multe multumiri forumistelor pentru primirea calda, sunteti tare dragute!

AMALIA - Multumesc de urare, toate cele bune si pentru tine .
MAV - Multumesc pentru ajutor .
BABYZAPI - Mersi de primire.
MONICUS - Multumesc pentru urare. Am sa incerc sa fiu mai activa pe forum si nu doar cu cititul.
OTILIAV - Multumesc mult pentru raspuns. Am sa te mai deranjez pe PM pentru mai multe informatii. Apropo de intrebarea ta, noi stam in Ulsteinvik, langa Alesund.

Si cate ceva despre mine si Matei, baietelul meu (scuze pentru Offtopic):
Desi trebuia sa ne "cunoastem" pe 19 dec, Matei a fost mai grabit si a aparut in peisaj intr-o zi de vineri (12 dec) pe la 8 seara, absolut natural daca nu tinem cont de epidurala si acupunctura administrata de moasa care a avut acelasi efect (acupunctura , nu moasa :) ca un unguent antireumatic la un picior de lemn.
Matei nu a sosit insa asa brusc cum as fi dorit eu, ci dupa un travaliu de 12 ore, timp in care ii comunicasem solemn sotului ca prezentul bebe va fi singurul nostru copil , insa odata ce l-am vazut pe micul Hasanel(si-a castigat acest nikname din cauza ca ne cam terorizeaza cu plansul ), mi-am intrebat brusc jumatatea, oarecum socata de cele petrecute pana atunci "Cand il facem pe urmatorul?".
Sotul mi-a adresat doar un zambet larg si niste silabe indescifrabile, semn ca emotiile ii coplesisera psihicul dar si fizicul- asa cum s-a dovedit mai tarziu, pentru ca in cele patru zile cat am stat la maternitate a slabit 3.5 kg, aproape cat a avut Matei la nastere (3660g/51cm).

Gogoneatza (celalalt nikname al lui cand e dulce si cuminte :) a obtinut prima lui nota de zece la scorul Apgar.

Nasterea a fost considerata dificila pentru ca bebele a venit cu mana stanga langa ureche (voia sa ne salute cred ) si din aceasta cauza am avut ceva probleme. (dupa nastere am stat 2 ore la chirurgie).
Cam asta ar fi pe scurt....(sper ca nu v-am plictisit prea tare )

O seara buna tuturor!

Pt putin, n-a fost mare lucru!
Sa ne dai datele sa va trecem in lista de la inceputul fiecarui capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! Sa aveti o saptamana placuta!

Am avut o noapte usoara, nu mai am dureri si am si dormit bine. Elisa a supt pe la 11, a adomrmit pe la 11.30 si s-a mai trezit la 4, si la 6.30, boierie cu primul somn. La 11 nu mi-a vomitat, insa la 4 a dat afara putin desi pozitia de supt a fost buna. Cred ca papa prea mult pentru ca si-a marit perioada intre supturi si se umfla sanii bine bine. Si ea ca o fata cuminte vrea sa golesca un san complet la o masa.
Nu-mi vine sa cred ce cuminte este in ultima vreme, doarme, mananca, stam la gangurit pana oboseste si adoarme. Si ea sigur e copilul meu, am vazut-o eu la iesire .
Incepe singurica sa-si faca un program, eu insa tot ma trezesc la 2 ore sa vad ce face.

Ihotu, multam de dedicatie, tocmai ce a adormit fata pe ea.
Criss, si zici ca-i manechina Paula. Eu tot o gogosica am produs. Nu-i mai spun soricel, ii spun ursulet ca prea s-a ingrasat, a trecut de 5 kg.
Alra, nu cred ca a fost ceva viral, eu am tusit de la vantul rece, am scapat de tuse si am facut otita ca am iesit pe frig si ploaie sa o iau pe Ana si am mai si fost la bazin. Iar infectia din ureche a difuzat inspre obraz, frunte, dantura. Ana are ceva muci dar e normal la cat timp a stat afara pe vremea asta nasoala.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Otilia imi era teama ca asta imi vei spune... Sper ca de maine sa te simti mai bine si sa-si faca antibioticul ala efectul.
Alra lasa ca e bine ca papa, incet, da' sigur! Se face ea mare!
Mav puiutul tau ce mai face?
Alra, Mav cate o de la mine ..sa stii ca ma gandesc la voi sa treceti cu bine peste perioada asta in care stati cu ochii la cantar si cu gandul la mesele micutilor! Va trece ea cu bine si perioada asta!

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Ami, esti o dulce, ca de obicei. Cantarul nostru se incapataneaza sa ramana la 5900g. Dar Antonio ne bucura cu 'altele'. De ex, cand il prindem de manute, incordeaza bine bine si manutele si gatutul si il ridicam usurel in sezut (fara sa-i 'cada' capatana)... e asa bucuros, chiuie de fiecare data. Sau... ceea ce pe mine ma topeste: cand ne apropiem de fatzuca lui, ne atinge obrajii cu manutele, de parca vrea sa ne prinda, sa ne mangaie, sa ne cerceteze fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Otilia
Lorelay, sa scapati cu bine...
Malinas, iti inteleg stresul, asa eram si eu la Andreea, dupa cum ziceam... insa si ea si Ana Maria nu pareau deranjate ca nu facusera kk...la Andreea eu ma tot stresam.
Nasol daca David e deranjat, il doare etc... daca pare linistit, lasa-l, zic eu...daca da semne de deranj, tot supozitor, ceva..
Lucie, zic si eu Bine ai venit!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mav, gand la gand cu bucurie. Stii ce ma gandeam aseara, ce bine ca l-ai nascut pe Antonio asa voinicel, ca daca era micut erai si mai suparata cu greutatea lui.

Pozele noastre

Mergi la inceput