Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
malinas spune:
giney, in timpul zilei cat papa Stefanut si la ce interval?Poate la 2 ore i se face din nou foame si de aia se trezeste sau poate are gaze.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Ale13 spune:
Buna diminetza!
PT.copilasii bolnaviori si insanatosire grabnica
Monicabo eu am pereche,sa-ti traiasca copilasii sa cresteti mari,de ajutat ma ajuta mama doar cand ies cu ei afara ca singura nu pot
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas giney, in timpul zilei cat papa Stefanut si la ce interval?Poate la 2 ore i se face din nou foame si de aia se trezeste sau poate are gaze. _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
El si acum mananca la 2 ore pt ca mai mult de 90 ml nu poate manca la o masa. Dar noaptea nu se trezeste de foame pt ca nu mananca. Colici inca avem, dar se manifesta dupa 4 dimineata. Si totusi pana la 4 nu doarme profund. Se trezeste mai mereu, la o ora, o ora jumate.

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Holla mamici scumpici!
It's raining day...aliluia!
ca in melodia lui gery hali...cum o cheama k nu mai stiu
. Eu sunt intr-o dispozitie de zile mari, mi-am tras o bluzo-rochie pe mine cu ciorapei negri si papucei cu toc si mai tre sa ma machiez...am chef sa arat bine azi si sa ma impiedic diseara
cred ca o sa-l fugaresc pe iubi ca e racit ![]()
Ma pun pe citit acum sunt pe la pagina 10 si revin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
lauramiron spune:
In ce dispozitie buna esti, mamico
Bravo!! Carui fapt se datoreaza buna dispozitie de luni dimineata??!![]()
| citat din mesajul lui babyzapi Holla mamici scumpici! It's raining day...aliluia! ca in melodia lui gery hali...cum o cheama k nu mai stiu cred ca o sa-l fugaresc pe iubi ca e racit Ma pun pe citit acum sunt pe la pagina 10 si revin ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
ihotu72 spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Lorellay, sanatate multa lui Codrin ![]() Bubulina mea era mai bine, dar de aseara vad ca iar se infunda rau...n-a iesit afara, n-am avut musafiri...azi vine dr. sa vedem ce zice.Trebuie sa se faca bine pana pe 7 cand e botezul si ma rog la Dumnezeu sa nu raceasca dupa, pe 10 sau 11 facem vaccinul. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Pe Alex l-am botezat pe 3 ian si era sub tratament cu zinnat(ne-a dat voie dr).Era frig si apa se racise in timpul slujbei,dar nu s-a agravat raceala.Se zice ca nu racesc la botez.
pozele mele
Nasterea lui Alex
bertha spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Holla mamici scumpici! It's raining day...aliluia! ca in melodia lui gery hali...cum o cheama k nu mai stiu cred ca o sa-l fugaresc pe iubi ca e racit Ma pun pe citit acum sunt pe la pagina 10 si revin ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Bravoooooo, mami!
Da' de ce mai astepti pana deseara?Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
spiridusul spune:
daaaaa
| citat din mesajul lui lorellay Geaninasaru-mana... Lauraam ajuns la urgenta..se plangea si de burtica si mi-a fost frica de o hernie sau apendicita.I-au facut eco, radiografie.Eu am vazut totul ok si la raze si la eco.Si radiologul la fel.Da pediatra a zis ca e "un pic de pneumonie"..oare se poate "un pic de pneumonie"?Oricum pe reteta scrie ceva laringofaringo...blabla..ca nu inteleg.Si a zis ca nu i-ar fi prea bine cu antibiotic oral mai bine injectabil.Am zis hai ca e ok.Eu cam fug de antibiotic..anul trecut a scapat si i-am tratat racelile si rosu in gat fara anti. Acu mi-au dat si un antibiotic de care nu am auzit Axitene si se face cu apa distilata..care e mai scumpa decat antibioticul O gramada de bani..ca nimic nu e moca.Si plus ca mi-a dat unul din medicamente cu reteta gratuit ca a zis ca doar unul imi da..da e cel mai ieftin 9 lei..ca oricum nu am putut sa-l iau cu reteta ca a gresit-o si nu imi da la nici o farmacie...![]() Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
mai pe romaneste.. nesimtiti
pe cuvant de shoim ca .. atunci cand ma intorc la serv io cer minimul pe economie pe cartea de munca... numai ca sa dau putin la cas... din pacate majoritatea spitalelor, medicilor sunt bataie de joc
fatah, io nu intzep gupil decat daca imi zic 3 doftori ca ie cazul.. intzepaia-s io pe ei, sa ii doara buk 5 ani
pup baietzel febril,
aaa. ps... la nastere mi-a facut o vaca un calmant, in buk stanga.. ma doare si acu.. si aveam branula in vena.... d-aia a facut incaltata atatia ani de scoala, sa ma nenoroceasca pe mine
si azi am un gand bun pentru Ginye
Ramo2007 spune:
Ihotu72, pt. ce a facut tratament bebelul tau?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
babyzapi spune:
Mav e super ca Antonio poate sa-ti tina caputzul atunci cand il ridici usor in sezut
...noi mai avem, dar nu-i bai.
Otilia ma bucur ca te simti mai bine si ai avut si o noapte mai linistita 
Ramo sper sa va dea vesti bune dr si sa-i treaca repede raceala bebelinei.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii

Codrin (15.02.2005)