Pepenasi de iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 7
Serenity90 spune:
Anaxena Trist dar adevarat...
Ille Vazut poze! sunteti misto mai fata...k sa nu mai zic ce criminala esti...daca as fii baiat mas cam da la tine ![]()
Te pup si te admir...si nu fii suparata! 

Noapte buna tuturor...poate maine va fii o zi mai buna ![]()
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
ooka spune:
salut
acu' am recuperat
pai bine mai Ileanna, cupilu mananca. Relax
. Sa nu manance inseamna sa il apuce damblalele alea rele dupa primi 5 ml si sa nu mai vrea si pace. Lasa tu baietu in pace ca mananca.
Ce mai functioneaza la noi, in legatura cu diversificarea, sa ii dea altcineva. Acu' io nu stiu daca la tine ii da bona sau ii dai tu. Io de exemplu am lasat-o azi pe buni si a indesat buni usor usor 190ml fructe si 170 ml legume, asta dupa ce ieri, mie mi-a facut scandal dupa prima lingurita, urlete dupa a doua, a plans cu sughituri si a baut in sila cu toata inima 40ml lapte. Io cred ca astia micii, simt ca vor sa le dai haleala si fac taman invers de divertisment
, sa te creada lumea nebuna cind povestesti. Sa ma mai plang io la buni ca nu mananca cupilu.
Dupa cum ti-am mai spus, mai variaza meniul, da-i mai gros, mai subtire, mai cremos, diverse gusturi (asta a mea prefera acriturile cu gust de iarba), gretzosheniile. Lasa-l sa i se faca bine foame, nu ii da ca atunci crezi tu ca ii e foame, tre sa il aduci cumva sa ii fie foarte foame dar sa nu se enerveze ca nu mai mananca deloc.
Io nu sunt adepta cu jucariile la masa si cintat, dar o fac, pt ca vreau sa haleasca. Dar ii bag repertoriul cind clar nu mai am alta solutie. In plus de asta, din cate am inteles tu ii dai la borcanel. Am inteles ca ai si bona, poate incerci sa ii dai, adica sa ii faca ea, cite o leguma pe rand, la fel cu fructele. Afinitatea cu morcovii o dezvolta si a mea, da se constipa, drept care ii plac si cartofii dulci si dovleacul. Iar eu ii fac amestecuri cu ce ii place. Capraru spune pe de alta parte ca bebelusilor le place monotonia. Fii inventiva si calma si s-o trezi si flacaul asta al tau cu apetit de lup
mami de Sofi
iriss27 spune:
maitreyi, fain dispozitivul, dar am si eu o intrebare, dupa ce il folosesti ... cat de tare se mozoleste cu ala? eu ma gandeam ca ar fi fost mai bine saaiba doar un mot de plasa 
cautand dispozitivul tau, am gasit termosul asta www. vanstore .ro/termos-colors-pentru-mancare-solida-750ml-p-2126.html?osCsid=1a3dfad564b57e74f91031bb76dd27a8 (scoateti spatiile), care vad ca are ca timp 10 ore, ceea ce mi se pare excelent; eu in calatoriile cu Yvo am simtit nevoia de asa ceva si nu prea existau, chiar si cand am mers la bunici, pana pe la 1 an mergeam cu mancarea la noi
pentru ile si celelalte fete care isi fac probleme referiotoare la mancatul copiilor: dupa cum stiti eu am o fetita de 2 ani, specimen RAAAR, la mine diversificare copilului a fost COSMAR, pana cand efectiv mi-am bagat picioarele, de atunci copilul mananca destul de bine (sau poate mi se pare mie)
- nascuta 3,7 kg
- la 1 an 7,650
- la 2 ani 10,5kg
pediatra mea sustine ca la varsta gradinitei toti copii arata aprox la fel, cei care in primul an iau mai putin in greutate, mai tarziu recupereaza (intre 1 si 2 ani trebuie sa ia 1-2 kg, a mea a luat aproape 3)
referitor la circul facut la masa, voua nu vi se pare ca se amuza de cum facem noi, credeti ca ei mananca de foame? eu am refuzat sa fac ca toate nebuniile la masa, asa ca masa pt mine e doar pt hrana, daca vrea joc, ne jucam dupa cu drag, nu vrea sa manance, incerc de 3 ori, il mai las 5 min si mai incerc iar, daca nici atunci nu vrea, sa-i fie de mine, trecem la urmatoarea masa (copilului trebuie sa ii fie foame, sa constientizeze aceasta necesitate)
Cand mi-a zis prima data Yvo "papam", am zis ca lesin, nu mi-am imaginat ca voi trai clipa in care ea sa imi ceara de mancare
eu zic ca ei nu raman morti de foame, asa ca nu va mai stresati inutil, mananca cat pot si ce vor (voi ati manca orice prostie si oricand li se nazare mamicilor voastre adulte?!)
aa ... inca o chestie, dati-le si lor in mana o lingurita sau furculita ca cea cu care le dati de mancare (fii-miu e incantat si tot incearca sa si-o bage in gura si uneori mai strecor si eu niste mancare)
laremi nu ne trimiti si noua niste mango, d-ala care zici tu ca e super bun 

spanacul eu il vad combinat cu morcov, dovlecel ... daca pui f putin in combinatia lui favorita, oare e vreo problema? eu tin minte ca i-am dat lui Yvo, pe la 6 luni, dar nu stiam ca ar avea multi nitriti
mai, acum sa va zic ca ma enerveaza ceva de mor, daca ma lamureste si pe mine cineva: [b]de ce cand vorbiti despre copil folositi pluralul??? "ne iese un dintisor, am mancat fructe, ne ridicam pe patut" ... in unele cazuri ar putea fi corect plurarul, dar in altele ... ce atata empatie? ca sa nu mai zic ca ma calca pe nervi diminutivutele pe care unele le folosesc 

is dusa eu cu capul?? cu asta cred ca imi va sari in cap jumate din forum 

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
iriss27 spune:
si am uitat ce era mai important:
Vin si eu la intalneala cu voi
de multe ori am senzatia ca citesc pe diagonala, asa ca ma trezesc ca voi povestiti ca ar fi f bine sa va intalniti la Liberty si io ma minunez cand naiba s-a propus asta ... clar imi lipseste o doaga, oare pot trai fara ea (nu stiu cu ce naiba se ocupa doaga aia ... dar sper sa supravietuiesc)
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
maitreyi spune:
iriss cu pluralul na...o fi de la cordonul ombilical energetic care se desprinde la 7 ani ai copilului?
mie personal nu imi place sintagma "mi-a dormit azi-noapte, mi-a mancat, etc" da' na...fiecare cum e obisnuit 
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena ma uit asha la forum...si nu mai vad mai deloc user cunoscuti,cele care au luptat pt acest sb ,cu care am dus 9 luni de vaitaturi..ma uit si ma intristez..e bine ca ne-am mai inmultzit...dar ....si cand vad asha cum sunt oamenii,ok vb de kk si papa pe forum,iar pe mess vb cum nu o suport pe x si ca nu-mi convine ce face y...la odisee nu exista asha ceva la odisee abia ashteptam sa mai citesc,acum nici ca-mi vine...sincer nu mai vad stralucirea subiectului,nu mai vad unitatea..nu-mi mai vad prietenele mele dragi..nici nu atzi observat ca muulte din cele cu care am crescut bb-eii in burtica nu mai scriu totul era asha calm,toata lumea era bagata in seama...si aici vad ca deja e concurs care e mai po****ra Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
eu nu sunt sensibila sau mai stiu eu cum...imi place sa mi se spuna in fata daca are cineva ceva cu mine...insa mesajul tau din seara astarecunosc ca nu imi pica bine...e un fel de "voi cele noi care nu ati participat la odisee - gud bai, ca ati stricat atmosfera"...poate doar mi se pare si ai vrut sa spui altceva...
noapte buna

-------
Ana-Maria
de iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
flo1980 spune:
Eteee ca se facu' miezul noptii de cand citesc 
Ileana ma bucur ca te-ai descarcat, un exemplu bun!
Daca ai ceva de zis, zi, daca vrei sa mai scrii, scrie, daca nu, nu....(asta e pentru toata lumea)
Azi m-am chinuit cu David sa manance, am stat o ora la cateva linguri de cereale, asta dupa ce refuzase piureul de legume cu carne ca atare, apoi amestecat cu cereale...
Mcoca eu acum 3 ani am gasit la Hipp spanac cu cartof. Dar lui Alex nu i-a placut, ii amestecam in bibe cu laptele...
Cu preparatul spanacului ....am auzit ca dupa un anumit timp de la recoltare, sa zic asa, nu ar mai fi bun, cred ca din cauza nitritilor...asa ca traiasca borcanelul!
Maitreiy baga linkul inca odata cu spatii, sau fa o poza si pune-o pe picasa, ca eu am gasit un set din plastic roz cu cana, casron, linguritze...mai facut curioasa, vad ca vorbiti de ceva cu plasa...
Anaxena ai dreptate intr-un fel.....ne intelegeam bine, era alta atmosfera, eram ocupate cu serviciul, 1-2 copii de acasa, asta pana cand s-a inceput cu afinitatile, schimbul de adrese de YM....si eu am mai vorbit cu tine pe mess, dar nu am facut asta public, nu?
Nu's ce sa mai zic.....e o rana deschisa inca, doare....
Ariadna multam de filmuletze, ce faini bebeii gemeni, ei nu se plictisesc niciodata 
Aviz amatoarelor la okaidi (cora) sunt reduceri de 50% si sunt haine pentru toate varstele cuprinse intre 0-14 ani. Nu de alta... dar mi-am luat un costum de casa pt. 14 ani tocmai bun de mine
de a 86 roni la 43....
Ma retrag, maine e we, deci slaba miscare pe forum...
Noapte linistita!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
maitreyi spune:
flo am pus pe picassa ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
violeta29 spune:
Bunaseara, am intrat sa va salut, ca in ultimul timp am fost cam prinsa cu examenele astea, dar m-am intristat cand am vazut ca atmosfera devine din ce in ce mai incordata.Haideti sa facem o data pace si sa ne rezolvam problemele pe privat, sau la subiectul facut de Anaxena, special pentru asta.
Totusi,suntem pe un forum despre copii, si ce exemplu dam copiilor nostri? E normal sa nu fim intotdeauna pe aceeasi lungime de unda, suntem caractere diferite, provenim din medii diferite...Asta nu inseamna ca trebuie sa incepem sa ne scoatem ochii una celeilalte.
Eu intotdeauna am fost genul care evita certurile,am preferat sa tac si sa-mi vad de treaba mea, dar acum mi se pare ca deja s-a ajuns prea departe. E prea trist ce se intampla aici.
Haideti sa ne dam mana si sa fim acea familie virtuala , care am vrut sa cred ca suntem.Haideti sa invatam sa iertam si sa fim mai buni.Le datoram asta copiilor nostri caci ei sunt cei ce ne-au unit aici.Am fost unite la bine si la greu, am trecut impreuna prin cele mai frumoase clipe:primele emotii ale celor doua liniute, primul ecograf, nasterea, primul zambet, prima intoarcere, primul gangurit; dar am trecut si prin momente dificile; sarcini cu probleme, probleme la nastere, puiuti bolnaviori.Si toate astea ar trebui sa ne uneasca si mai tare nu sa ne dezbine.
Ma gandesc acum la Camy, cea care a fost cea mai greu incercata dintre noi toate, si spun cu inima pe inima ca mi-e rusine de ea ca s-a ajuns aici.In loc sa ne balacarim una pe cealalta in public, mai bine i-am multumi lui dumnezeu ca ne-a daruit aceasta minune a vietii,aceea de a fi mame.
Personal am pus mult suflet in acest forum, chiar daca nu am fost chiar atat de activa pe cat as fi vrut, si mie imi sunteti dragi toate, si fetele care au fost de la inceput si cele nou venite.Ma doare ca au plecat atatea fete, mi-e dor de postarile lor, dar e alegerea lor si o respect.
Acest mesaj se vrea a fi un mesaj de pace, asa ca hai sa ne dam mana virtual si sa facem o hora a prieteniei,
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Caprioara spune:
Violeta,
.
Anaxena,
.
Maitreyi,
. Sigur ti s-a parut...
Fetele noi, luati cate o
. Xena e doar trista, nu a vrut sa va faca pe voi sa va simtiti prost, sunt sigura. Dar ii lipsesc colegele de la odisee (si mie dealtfel
) si o doare ca nu sunt si ele aici cu noi...
Va imbratisez pe toate fetele, noi sau vechi
. Nu asta conteaza, ci sa ne intelegem bine intre noi. Iar daca una nu o place pe alta, macar sa existe decenta si respect.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
sursula spune:
VREAU SI EU LA INTILNIREA CU TURTU!!!Eu pot doar duminica,pen' ca in timpul saptamanii am repetitii.Daca ramane pe duminica ,vin SIGUR!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)