Pepenasi de iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
gallyb spune:
Noi de vreo doua zile am trecut la doua somnicuri pe zi si seara adormim fara suzeta, ceea ce pana acum nu reauseam. Speram s-o tinem tot asa.
Multumim fetelor care ne-ati admirat pozele.
TECKY, da Xenia are par, dar ai vazut cum sta? Zici ca e un arici, bine fara pozele alea unde i-am facut eu freza pt poze.![]()
Xenia (9.07.2008)
ariadnabr spune:
Pentru destinderea atmosferei 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Si pentru ce va asteapta ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Maitreyi, pica multumesc pentru raspunsuri. 
Acuma cum ii explic io fiica-mii ca destele bagate pe gat provoaca voma???
Io o inteleg ca are aspiratii de fotomodel da' chiar in halul asta?
Din aceeasi serie: cum ii explic io fiica-mii ca piure-ul in gura si grrr, gaaaa, guuu duce la innecat?? 
Se pare ca ne imbolnavim cu totii iar...
Sper sa fie usor de data asta.
O seara buna la toata lumea 
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
maitreyi spune:
pica da, e de ala cu plasa. maine facem proba ![]()
ile chiardaca la carte zice ca tre sa pape spre 800 ml lapte pe zi a mea nu a trecut de 700. abia acu trece de 800 da nu de lapte ci de cu totul ptca ea are mese de 150-200-220 g si adunat cu tot cu lapte ajungem la 800. da gandeste-te ca matei de nati, din cate retin, nu papa mai mult de 400 ml lapte pe zi si iaca e ditamai flacaul. fiecare cu nevoile lui.
mococa merci de info. cand trec granita am sa ma aprovizionez cu borcanase
da' pana trec posibil safaca bebe 8 luni ca nu se intrevede vreo iesire luna asta. la noi astia oare de ce nu aduc borcanele decatcateva sortimente?
ariadna is prea tari filmuletele
sanatate si noapte buna si linistita si voua 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Tecky spune:
Fetelor eu am retinut ca Turturica nu va sta mult in Romania decat un weekend,mie imi convine sa ne intalnim oricand ca doar veniti la mine in cartier.![]()
Pica ce ma bucur ca vii si tu cu Sebi.
Va pup,noapte buna
bujo spune:
Io-s cam varza asa ca ma culc mai devreme azi. Fi-mio s-a foit toata noaptea incepea sa cante in somn. De fapt sa mormaie da numa bine sa ne trezeasca. Crek l-am invatat prost sa-l intorc pe-o parte si nu doarme cand ajunge pe spate. Dimineata a facut ochi la 8, el care dormea pana la 10. Si l-am luat cu mine in pat, doar doar o mai adormi. Da de unde, mi-a tras la pumni in cap si m-a ciupit de fata de numa.
Ile unde ai pus tu pozele alea ca la pepenasi nu le-am vazut.
bujo mami de Filip
anaxena spune:
ma uit asha la forum...si nu mai vad mai deloc user cunoscuti,cele care au luptat pt acest sb ,cu care am dus 9 luni de vaitaturi..ma uit si ma intristez..e bine ca ne-am mai inmultzit...dar ....si cand vad asha cum sunt oamenii,ok vb de kk si papa pe forum,iar pe mess vb cum nu o suport pe x si ca nu-mi convine ce face y...la odisee nu exista asha ceva
la odisee abia ashteptam sa mai citesc,acum nici ca-mi vine...sincer nu mai vad stralucirea subiectului,nu mai vad unitatea..nu-mi mai vad prietenele mele dragi..nici nu atzi observat ca muulte din cele cu care am crescut bb-eii in burtica nu mai scriu
totul era asha calm,toata lumea era bagata in seama...si aici vad ca deja e concurs care e mai po****ra
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
pica1 spune:
Bujo daca il la si in pat singur dupa ce se trezeste face scandal? La mine Sebi daca se scoala mai devreme il las la el acolo si se uita pe pereti si trage de o singura steluta acre e agatata de patul de la mine din camera si il iua de acolo abia pe la ora 10:00...dar nu il bag in seama si sta linistit.
Mada cu siguranta nu ai cum sa ii explici copilului ca daca isi baga mina in gura isi provoaca voma, dar incearca sa ii dai o lingurita in mina si instinctul ei o va face sa o duca la gura si in acelasi timp ii bagi si tu mincarica in gura si speri sa mestece mincarea si nu lingurita, iar guuu, gaaa, guuu-ul poate merge daca ii iai putin in lingurita sau te joci cu densitatea mincarii. Astea sunt singurele idei care ini vin in cap acum. La mie masa se perece intr-o atmosfera foarte austera, ca la armata: nu vorbesc, nu zimbesc, iau mincare in lingurita o introduc in gura inculpatului si uite asa se repeta treaba cu citeva pauze, fie de a bea apa fie de a spala fata sau de a schimba babeta de unica folosinta. Asta o fac nu ca imi place, caci mie imi place sa vorbesc la masa, ma ridic de nu stiu cite ori ca nu stiu ce mai vreau si etc...dar am vazut ca asa functioneaza Sebi...pe modul rapid...altfel dureaza o vesnicie si imi fac o multime de nervi.
boticelina spune:
Pica ti-am trimis si io un pemeu' 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"