Pepenasi de iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza si de la noi (iriss..merge asa!? )
vio ma bag si io la hora
maitrey xena e doar suparici ca nu mai scriu unele fete
xenooo si mie imi pare rau ca unele fete nu mai scriu ...fete pretioase rau la casa omului..dar na, daca asa au decis asta e...le respectam decizia si gata (speram sa revina la un moment dat)..si cum adica?? io nu-s user cunsocut!? ca ne stim de la aspirante (ia uite cum plang..trage-mi rapid un pupic sexoaso)

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimi
noi azi avem program de : cam multe dar impart la 2 si sotul ma ajuta.... sa stea cu Darius

deci va urez o zi buna.... pt cele care au vrut carticica la diversificare sper ca ati primit-o....

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

anilansa merci frumos de carte spor la treburi
turtu sa va fie de bine increstinarea
na..we fain la toata lumea
aa..cuscra cum adic va imbolnaviti toti? ceva raceala..sau n-am prins io ceva!?

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

oanasm mareeee
caprioara
cuscra pai cum sa nu vb pe mess ca doar imi esti cusrca!!!

eu vb pe mess cu multe fete si ma foarte bucur,ca vb despre alte lucruri si nu pot sa umplu forumul de problemele mele,poate pe voi nu va intereseaza,cu una vb ca a crescut euro,pe alta o stresez cu intrebari stupide,cu alta vb despre sex,si tot asha..acum cum ar fi sa vb cu toate??va intereseaza problemele astea??sa le fac publice??iar eu faza cu PM o folosesc cand nu shiu id-ul de mess

nu am vrut sa supar pe cineva cu mesajul meu,dar sincer eu cred ca unele persoane nu se integreaza desi ele au impresia ca da...e doar parerea mea si nu ma mai stresez sa o ascund ca prea m-am abtzinut la dat sfaturi la dat cu parerea si dc am zis un lucru tot am deranjat,avand in vedere ca al meu comitet care a tzinut sb in picioare luni de zile nu mai este,permiteti-mi sa fac tot posibilul sa-mi apar saracia si nevoile si neamul

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

ankalaura, saru-mana suna bine reteta ta, am salvat-o. Deocamdata nu i-am dat unt, faina sau orez. Noi am inceput diversificarea de 2 saptamani si deocamdata ii adaug doar un pic de ulei de masline in legume. Dar mai tarziu am sa fac spanacul asa
Pentru noi eu fac spanacul cu ceapa si usturoi sau cu branza.

anaxena, imi pare rau ca simti asa Dar totusi nu cred ca e necesara impartirea asta in "noi" si "vechi". Si nu vreau sa cred ca fetele vechi au plecat din cauza celor noi. Pana la urma, daca ati legat prietenii stranse, cred ca exista si alte mijloace decat forumul de a tine legatura cu fetele. Forumul este public si oricine are dreptul sa decida cat, ce si cand sa scrie sau sa nu mai scrie. Si orice decizie in acest sens trebuie respectata si luata ca atare. Insa iti inteleg tristetea, si eu am nostalgii cand ma gandesc cu cat drag citeam unele persoane si ce stare de bine imi dadeau anumite postari...

iriss, cu mare drag trimit dar nu cred ca aveti sanse sa-l primiti comestibil intr-o luna cat face prin posta ... de fapt nici nu stiu daca accepta alimente. Saru-mana de idei pentru spanac.

Program de masa la noi e cam asa:
7-8 lapte 180-210 ml
10-11 fructe (pana acum banana, mar, papaya simple sau combinate) + lapte 100-120 ml
13-14 legume (pana acum cartof, cartof dulce, morcov, fasole pastai verzi si galbene, mazare, sfecla rosie, ardei gras) + lapte 100-120 ml
16-17 lapte 120-150 ml
18-19 lapte 180-210 ml
El mananca destul de bine lapte (intre 700-800 ml pe zi) si in rest la solide nu masor, ii dau exact cat vrea, uneori 2-3 lingurte, uneori ar manca si castronul.
Am incercat sa ii introduc a treia masa solida la 16-17, dar cred ca nu e inca momentul, ca nu a vrut nimic solid la ora aia, nici nu deschidea gura la lingurita. Am renuntat dupa 3 zile, mai incerc peste vreo saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Salut fetele!
Stiu ca printre noi avem niste doctorite si as avea nevoie de ajutor pt. ca i-am facut niste analize Sarei si au iesit aiurea dar nu stiu ce inseamna si nu mai am rabdare pana luni asa ca o sa postez aici analizele care nu au iesit in parametrii in speranta ca ma va lumina cineva pls .
%Limfocite 76.9% iar valoarea de referinta este de la 20%-70%
%Plasmocite absent
Nr. limfocite 11240.0/ul valoarea de referinta este de la 1100/ul-10500/ul
Descriere frotiu Leucocitoza cu limfocitoza.
Frecvente limfocite cu aspect reactiv.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

eu vb pe mess cu multe fete si ma foarte bucur,ca vb despre alte lucruri si nu pot sa umplu forumul de problemele mele,poate pe voi nu va intereseaza,cu una vb ca a crescut euro,pe alta o stresez cu intrebari stupide,cu alta vb despre sex,si tot asha..acum cum ar fi sa vb cu toate??va intereseaza problemele astea??sa le fac publice??iar eu faza cu PM o folosesc cand nu shiu id-ul de mess

eu nu vad nicio problema in a discuta despre orice, la urma urmei fiecare are si alte preocupari si griji decat copilul, din punctul meu de vedere se poate aborda orice gen de subiect atat timp cat discutia e fara certuri si suparari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankuta_1982

Salut fetele!
Stiu ca printre noi avem niste doctorite si as avea nevoie de ajutor pt. ca i-am facut niste analize Sarei si au iesit aiurea dar nu stiu ce inseamna si nu mai am rabdare pana luni asa ca o sa postez aici analizele care nu au iesit in parametrii in speranta ca ma va lumina cineva pls .
%Limfocite 76.9% iar valoarea de referinta este de la 20%-70%
%Plasmocite absent
Nr. limfocite 11240.0/ul valoarea de referinta este de la 1100/ul-10500/ul
Descriere frotiu Leucocitoza cu limfocitoza.
Frecvente limfocite cu aspect reactiv.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!

ankuta

e vorba de o infectie. are semne de infectie? e racita, face febra?

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ankutza ia uite ce-am gasit:

Leucocitoza poate defini cresterea temporara in sange sau intr-o serozitate, a numarului de leucocite, peste limita de 10000/mm3 (milimetru cub). Poate fi fiziologica (dupa pranz, in sarcina etc.) sau patologica (indeosebi in infectii).

Limfocitoza: Crestere a numarului de limfocite sangvine cu morfologie normala deasupra cifrei de 4.500 unitati pe milimetrul cub. O limfocitoza este opusul unei limfopenii (micsorarea numarului de limfocite). Ea poate fi acuta sau cronica. In primul caz, ea se intalneste in cursul infectiilor virale (oreion, varicela, hepatita, rubeola, infectie cu virusul HIV, boala lui Carl Smith etc.) si al unei infectii bacteriene, tusea convulsiva. In cel de al doilea caz (durata mai mare de doua luni), ea constituie, in general, unul dintre semnele unei boli primitive a maduvei osoase, leucemia limfoida cronica.

Deci eu cred ca e o usoara infectie. sper sa fiti bine!

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

intalnire:

Ankalaura ,Flo,Tecky ,ooka,ileanna,pica,iriss,sursula,eu din cate stiu eu turturica zice ceva de 28/29 ianuarie

ariadna sanatate multa

vio ai mare dreptate

si mie imi pare rau ca fetele vechi nu mai scriu si ca sunt dispute la odisee
edit:scuze in loc sa scriu scutece am scris odisee
buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput