Pepenasi de iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

pt anaxena

ai aruncat cam in vant ceea ce ai spus, nu ai nominalizat pe nimeni si oricare dintre cele "noi" ne putem simti cu musca pe caciula, desi poate ca noua ne place sa discutam virtual cu voi, cele mai "vechi" si care v-ati plans una alteia de sarcina
eu m-am intristat putin cand am citit ce ai scris si am simtit ca nu sutn binevenita aici

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Aventurile strengaritei Yvonne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna dimineata si de la noi!

Oanasm mi-au vomat amandoua ieri, pe mine ma cam incearca gatul iara...se intampla exact ceea ce imi era teama. Mick pleaca pt toata saptamana viitoare in USA si io roman cu fetili bolnave. Azi vad ca Julia e ok, Sonia asa si-asa...poate n-o fi drq chiar atat de negru

Anaxena mai mult nu am sa mai zic. Si eu ma usuc de dorul lor, si asta o fac chiar daca eu la odisee am venit la urma.

Laremi si noi am incercat introducerea celei de a treia mese, tot asa esec total. Am ajuns si eu la concluzia ca nu e inca vremea. Julia are 2 mese stabilite de solide deja si eu cred ca pana pe la 7 luni si jumatate nici nu am sa mai incerc sa introduc a treia masa.

Pica si la noi masa se desfasoara in genul celei descrise de tine. Pe la jumatate insa se plictiseste si incepe sa maraie, asa ca ii mai dau o jucarie, mai cant ceva sau in cel mai fericit caz intra Sonia in bucatarie si incepe sa sara ca o caprita si asta mica e lipita cu ochii de ea si uite-asa terminam masa. Multumesc de sfaturile date Faza cu lingurita am incercat-o, si-a bagat pe dos rezultatul a fost acelasi!!

Violeta

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Anaxena scuze..dar parerea mea e ca fetele noi nu se integreaza (asa cum zici tu desi eu nu vad asta) tocmai pt ca cele mai vechi le ignora! Nu mii se pare corect...forumul este pt toata lumea, vechi sau noi...nu e proprietatea nimanui...asa ca atunci cand cineva doreste sa afle unele lucruri sau pur si simplu sa stea de vb cu cineva sunt binevenite aici..cel putin din partea mea!
Eu una zilele astea mam simtit ignorata....toata saptamana am scris...si nici un raspuns...pun pariu ca daca as pleca eu de aici sau altcineva nu ati mai fii asa de suparate ca acum, ca a plecat mada si sun! Nu am nimic cu ele , doamne fereste, dar asta e adevarul!
As zice mai multe dar stiu k imi bat gura degeaba aici pt k nu citeste nimeni si nici nu vreau sa fac parte din scandalurile si rautatile voastre!

Oricum..una peste alta..imi placea aici..cel putin la odisee era super! Dar nah..lupta pt po****ritate continua..desi nu stiu ce ati avea de castigat...o medalie sau vro statuie?

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

In alta ordine de idei, eu zilele astea mi-am luat una bucata de lectie de viata extra pretioasa! ceea ce e mai important in viata e chiar aici sub nasul meu, si-mi pare tare rau ca am pierdut asta din vedere fie chiar si pentru o secunda. Asa ca, daca se simte nevoie sa se dea vina pe mine pentru tot ceea ce s-a intamplat, so be it! Pana la urma, atata timp cat voi avea minunile mele sa-mi zambeasca dimineata, viata mea va fi frumoasa. Aici, la odisee si la scutece, am castigat prietene deosebite, oameni pe care am sa ii apar pana in panzele albe si am sa ii iubesc mereu, pentru ei nu pot decat fi iar, recunoscatoare si fericita! Am invatat in sfarsit sa privesc jumatatea plina a paharului!!

Iertati-ma ca aberez si iertati-ma pentru tot ceea ce am facut rau sau spus gresit.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

pepenime!

dupa o luuunga pauza...nu am mai scris taree de mult, am mai citit cate un pic asa pe fuga...din pacate e trist ca s-au ajuns la asemenea discutii, dar ata ete, no comment...daca m-am abtinut pana acum... intr-un fel avea Anaxena perfecta dreptate cu dorul pentru atmosfera de la odisee...si asta sunt sigura ca nu a spus-o cu rautate sau cu intentia de a jigni, doar ca era...altfel...asta este adevarul...va rog a nu se interpreta in nici intr-un fel aceste randuri, ca mai avem un pic si intrecem moderatorii de la Realitatea cu interpretarile, ceea ce cred eu ca e si sursa care alimenteaza acesta haraiala interminabila
Trebuie sa fim tolerante intre noi, si nu e nici un concurs de rupere in figuri si ambitii inutile. Sa ne aducem aminte de ce suntem aici, si cum spunea o prietena draga de aici " copilul m-a invatat sa fiu mai buna" ...pacat ca nu mai e cu noi, am fi avut multe sa mai invatam de la ea

cu mult drag pe toate mamicutele si toti pepenashii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Buna dimineata fetelor,
De aseara citesc si incerc sa ma uimesc, de fapt , ma asteptam la asa discutii de aia am si iesit din comunitatea asa zisa familiala si ma bucur ca am facut -o . Va dau cuvantul meu , iar pt cele care nu cred putin imi pasa, ca nu v am mai citit cred de 2 luni dar ieri am avut un timp mort si am zis hai sa intru sa vad ce se mai scrie.
Si eu fac parte din vechii dar nu m am apropiat de nimeni pentru ca nu mi place sa stau intr un viespar, pai bine mai fetelor sau mai bine zis, xeno, cu ce sb ati intretinut voi forumul: ceva de genul i am facut fetii baie in prunix si aiesit pruna, pai Df de asa ceva, sau am avut impresia ca cunosc pe cineva si mi se trimite pm altceva decat se scrie aici...fetelor, si ca sa stiti nu era nevoie sa fim urmarite cu interpolul eu una am dat toate datele in direct nu am ascuns nimik chiar si adresa mea si nr de tel, oricum e de kko ce se intampla pe aici, daca aveti ceva de ascuns nu va expuneti si apoi dati vina pe colegele dupa forum.

Oricum, vroiam sa va spun ca subiectele de acum sunt mult mai la sbiect si mai placute, oricum, puteti aborda orice subiect ca pe mine nu ma deranjeaza ca nu intru decat o data pe luna , poate!

Si cu biata monalac ce ati avut ?! nu o cunosc, nu vb dar pe mine daca m ar fi jignit ca mi ar fi dat bani...cred ca explodam!

Asa cum v am spus si anterior plecarii mele, familia mea sunt cei de acasa, si stiti de ce? pentru ca noi, femeile , suntem mai barfitoare, asa ne pupam vai ce familie suntem si incepem pe mess sau pm cu alte prostioare, nu m am adresat unei persoane anume , eu , personal, nu prea vb cu persoane dupa forum, deact poate un simplu salut si schimbat pareri bbii dar si asta rar.
Bucurati va de momentele astea ca nu se mai intorc, uitati va la bbii vostri non stop si nu va indispuneti pentru ce a zis una si alta nu aveti nevoie de aprecierile nimanui pentru ca fiecare dintre noi e UNICAT!
Sincer, eu mai am 2 surori, 4 verisoare, 4 cumnate si 1 sau 2 prietene si stiti de ce: prietenul la nevoie se cunoaste nu aici !

Si cu astea fiind spuse, sper ca m am facut inteleasa ca eu de obicei ma exprim incoerent si pe fuga, face to face sunt mai explicita , asa nu mi place sa scriu eu ma retrag va pup pe cele cateva nu dau nume iar pe celorlalte care vor exploda de nervi va spun doar ca viata e prea frumoasa sa va enervati! trebuie sa traiti fiecare zi ca si cand ar fi ultima ! oricum, nu va uit cat m ati jignit si cat am plans dar asta pentru ca am fost eu o proasta sau am avut o zi mai sensibila atunci.
Nu continuati sa mi scrieti ca nu mai intru, nu citesc pm decand cu interpolul , asa ca daca vreti injurati in minte care vreti !

O zi buna celor care merita si sa fiti frumoase si nu uitati ca toate suntem egale ce Dumnezeului suntem in anul 2009 , fetelor ! in fata lui Dzeu nimeni nu e mai superior celuilat !

Mergi la inceput

Tiberica

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

cuscra!
noruka!

...iar despre cele scrise

Mult, mult bine va dorim...din suflet!

Mergi la inceput

Revenind la cele scutecesti...

Noi avem un dintisor...se vede deja si al doilea

Cu mancatul si la noi e dezastru in ultimele zile, dar eu cred ca e din cauza dintisorului, sau cel putin sper
Bogdan mananca de 3, max 4 ori lapte/zi cate 150 ml, deci in cel mai bun caz 600 ml/zi. Dimineata la 10-11 ii fac legume, pe care le detesta, iar cu muuulte cascadorii cred ca mananca vreo 80ml din 150, restul sfasind pe babetica si in freza mea, iar dupa masa pe la 15-16 ii dau un borcanel cu fructe de la Hipp, care-l adora in orice combinatie.
De dormit peste zi doarme ffff putin, de 2 sau 3 ori cate 20-30 minute, in schimb seara pe la 21-22 i-a somn pana dimineata la 8-9.
In rest e hiper activ, tre sa-l bag in seama continuuu, vb continuuuuuuuuuuu, si zice ta, nu, ba, da, si mama (cand are chef, dar atunci nu se mai opreste juma de ora)

Intrebare: puiul meu cand mananca laptic, ii ies niste pete rosii pe fata si uneori pe gat, nu tot timpul in acelas loc, iar imediat dupa ce termina in 1-2 min ii dispar. A mai patit cineva asa?
L-am sunat pe medic si mi-a spus ca de alergie nu poate fi vorba, ca petele ar persista...ok, dar atunci ce poate fi? Oare vine prea greu laptele din sticla si se inroseste din cauza efortului? Eu am sticle avent cu tetine nr.3. Dar si cu astea uneori se ineaca ca se agita continuu si pana mananca Voi ce tetine aveti???

Mergi la inceput

Struluta Si Radu se inroseste pe fata cand papa laptic si curge mai greu sau manaca repede...dar se mai inroseste i cand incearca sa vorbesca...sa se ridice in funduletz...stranuta sau tuseste...mai ales la sprancene..

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput