Pepenasi de iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
struluta spune:
Eu am cuparat borcanele Hipp cu spanac si cartofi...cineva spunea parca ca nu au...dar nu i-am dat inca deoarece scrie pe borcanel ca e recomandat de la 6 luni, asa ca mai astept un pic!
struluta spune:
Serenity se inroseste sub forma de pete? Eu disper cand il vad asa

El se mai inroseste cand se agita prea tare dar altfel, nu asa cu pete ca si cand mananca laptic...of, nici nu stiu cum sa explic

struluta spune:
Oanace mai faceti voi? Nu veniti in Hu, ati fost la innot???
Raul...frumos copchil![]()
Nah bun, merg si eu la curatenie, dupa care ma apuc de invatat ca de sapt viitoare incep examenele - 8 la numar
Atb: la ce faculta esti? Ca si eu am ex. la econometrie dar pe 8 feb...si sunt varza![]()
Serenity90 spune:
Poi...petele alea sunt mai maricele...nu ca bubitele si din cate am vazut lui Radu ii apar cand face efort...dar ii trec aproape imediat...acum nuj ce sa zic ca nu stiu cum sunt a lui Victoras...dar dr are dreptate...daca ar fii alergic ar persista...asa ca eu cred k pateste la fel k al meu
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui struluta Intrebare: puiul meu cand mananca laptic, ii ies niste pete rosii pe fata si uneori pe gat, nu tot timpul in acelas loc, iar imediat dupa ce termina in 1-2 min ii dispar. A mai patit cineva asa? L-am sunat pe medic si mi-a spus ca de alergie nu poate fi vorba, ca petele ar persista...ok, dar atunci ce poate fi? Oare vine prea greu laptele din sticla si se inroseste din cauza efortului? Eu am sticle avent cu tetine nr.3. Dar si cu astea uneori se ineaca ca se agita continuu si pana mananca Voi ce tetine aveti???Simona, mamica de Bogdan Viktor (03.08.2008) |
Eu am alergie la iaurt si branza de vaci si ma inrosesc pe fata tare si simt ca imi iau foc obrajii. Imi trece dupa 10-15 min. Deci si asta cred ca e o forma de alergie.
in alta ordine de idei, ca tot m-am enervat si ma simt ca naiba si ma gandesc daca mai merita sa mai scriu aici, xena cum se masoara doamna gradul de integrare?
stiti de ce nu scriam inainte (carmenela mi-a propus mereu sa scriu), pt ca mi se parea ca sunteti un clan si cu greu poate patrunde cineva
poate am gresit, poate nu ... dar totusi nu cred ca sunt departe de adevar, drept dovata lucrurile care s-au intamplat in ultima perioada
are dreptate ariadna, copiii mei sunt mai importanti decat toate neintelegerile de aici

m-am cam intristat pt tot week-endul
, sper ca voi sa aveti un we mai placut 
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
Serenity90 spune:
Cu placere 
Banuiesc ca daca ar arde cum patesteIriss ar plange...acum...nuj
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
Violeta_m_tm spune:
Este urat ceea ce se intampla aici, eu tot sper sa se termine acest conflict care nu duce la nimic bun.Si mie imi pare rau ca nu mai scriu Mada, Sun,Danangie... dar este alegerea lor, nimeni nu le-a obligat sa plece.
In alta ordine de idei, am avut inca o noapte grea, Miruna s-a trezit foarte des, cred ca din jumatate in jumatate de ora,a trebuit sa o culc cu mine in pat pt ca se trezea plangand cand scapa suzeta din gura si nu se linistea pana nu i-o dadeam din nou. Of sper sa nu se obisnuiasca cu mine in pat, ca pana nu ii ies dintisorii nu pot sa o las singura in patut.
Ieri am avut primul succes la mancare solida
, i-am dat banana dupa si a mancat vre-o trei lingurite, si azi la fel, of sper ca aceasta noua tentativa de diversificare sa reuseasca si sa accepte si alte pructe si legume 
flo1980 spune:
Hello
Maitreiy multam, vazut dispozitivul, chiar interesant!
Vio
ai scris foarte frumos!
Anilansa spor la trebi!
Turtu se pare ca ai vrme frumoasa! Distractie placuta!
Cuscra un mare
Din partea mea putem vorbi orice, nu ma deranjeaza, poate mai culeg cate ceva ![]()
Ariadna multa sanatate!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Violeta_m_tm spune:
Haideti fetelor nu va prostiti ca nu sunteti copii, Iriss , The_andreea nu mai luati totul atat de personal, cu siguranta nimeni nu a plecat din cauza voastra, si nimeni nu se va intoarce daca voi plecati pentru ca nu deranjati pe nimeni, este o prostie cu fetele vechi si fetele noi. Eu fac parte din "fetele vechi" daca pot sa zic asa pt ca sunt aici de la inceputul odiseei, dar nu "m-am integrat in totalitate in grup" daca pot sa zic asa pt ca nu scriu zilnic, dar nici nu cred ca deranjez.
Forumul este pt toti cei care vor sa scrie, si sa citeasca, asta este parera mea, cele care nu suporta o persoana sau mai multe nu au decat sa le ignore mesajele.