Pepenasi de iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
flo1980 spune:
La multi ani de 24 ianuarie!

Struluta felicitari pentru 
Si al meu are pete pe la gatuletz, eu am zis ca de la caldura, transpiratie, atunci cand suge transpira ...sunt micute, si rare...
Fetelor ce aveti? Fruntea sus!
Violeta m tm felicitari pentru prima masa solida! 
Eiiii ma retrag...toate buneee!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
dia_filipas spune:
Salut!
Afara e tare mohorat...ca si atmosfera de aici...
Eu personal nu cred ca fetele "noi", daca le putem spune asa, au stricat atmosfera...Eu gasesc foooarte utile si simpatice postarile lui Iriss, maitreyi, irolf, ooka si moni_or (cand scria). Nu stiu care e cauza pt. care s-a ajuns aici, si mie imi lipsesc fetele care au decis sa plece, dar ele au decis asta, tocmai din cauza atmosferei...daca le vrem inapoi, in nici un caz asta nu e modul de a le readuce...Vor veni, sunt sigura cand vom sti sa fim din nou prietene, unite, daca se mai poate.
In legatura cu discutiile pe mess sau PM, eu sunt pentru! Adica ma bucur ca s-au creat prietenii, etc., dar nu e cazul ca aceste discutii sa fie aduse si pe forum doar pe sfert, sau codificat. Daca e ceva de care putem beneficia toate (un sfat, o gluma, o descarcare de frustrari/probleme) atunci, da, se poate mentiona, daca e prea personal, atunci mai bine nu... Si pe forum se poate vorbi despre orice, de ce nu? Inainte, la odisee, chiar am vorbit despre
si o gramada de alte subiecte, acum nu vad de ce nu am putea!
Serenity
esti tare inteleapta!
the_andreea eu sunt sigura ca nu ai deranjat pe nimeni, mie chiar imi placi!
Iriss
sa nu fii suparici!
ariadna muulta sanatate tie si la puiutze!!
Vio
Se pare ca Mirunicile au aceeasi problema! Si a mea doarme fooarte prost...si ea nu vrea de loc suzeta! Ea vrea lapte,dar tot cate putin...asa ca se scoala des...
Acu eu am o nelamurire: daca dintii is iesiti deja, pe sfert, ii mai doare? Ii doare pana ies de tot?
Struluta bine ai revenit!! Te-ai mai mutat in Ucraina, sau cand trebuia? Bafta la examene si spor la invatat!! Felicitari pt. 
Ile in sfarsit am vazut si eu pozele!
Vladutz e un dulce! Iar tu, frumoasa de-a dreptul!
Ma bucur ca ai elucidat the last mistery! Asa si trebuia!
Gata, fug la treburi!
o zi buna, si La multi ani de 24 ianuarie! 
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Serenity90 spune:
Dia eu stiu ca ii doare decat pana plezneste gingia..si in rest poate ii mai gadila putin...
te pup 
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
Serenity90 spune:
Imi spune si mie cineva prola de la pepenasi? Vad k iar sa schimbat...
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
diarux spune:
deci pentru asta o sa imi iau avertisment, dar...
mai dati-o dracului de treaba! cand aveti de gand sa terminat cu prostiile astea de femei hormonate???s-a deschis un subiect la ZZ pentru descarcat. tot ce NU are legatura cu discutiile de pana acum, sa le descarcati acolo: certuri, ofuscari, framantari, frustrari.Da chiar m-am saturat.un nebun arunca o piatra intr-o balta si zece deshtepti se chinuie sa o scoata. da chiar suntem de rasul DC-ului!!!!Ajunge.cine mai are de scris desopre recentele evenimente, comitetul neibii, plecari, veniri, suparari, iar plecari, sa se duca la ZZ si gata. scrieti mama acolo.
XENA te rog mai pune o data linkul ala. sau fetele care se pricep. va rog.
intru si io aici rar sa mai citesc sda ma mai delectez si vb de o mie de ani despre aceleasi tampenii. ma opresc ca o dau in jigniri. am o durere de stomac cumplita si nu ma mai pot controla (ma refer la nervi ca altele mi le controlez io cumva.)
STRULU ai PM ca nu am putut scrie aici, m-am prea enervat.
si inca ceva. cine vrea sa plece sa plece cine vrea sa ramana,l sa ramana. nu mai tot anuntati atata c aplec si adio si hai pa. punct.
io una nu plec. punct. oi fi antipatica multora, asta e, da poate nu sunt si atunci ma bucur.Gata. de acum mai scriu despre asta la linku de la ZZ.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Serenity90 spune:
Asta am zis si eu..dar nu poti sa le obligi ![]()
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
Tecky spune:
Mie chiar nu-mi mai place ce se intampla pe forum.Am sa scriu mai rar dar nu am sa parasesc forumul,inca sper ca se vor calma spiritele.
Diarux imi place ca ai pus piciorul in prag.
Cum ramane cu intalnirea?
Va pup
ankalaura spune:
IRISS da' ce ai mama cu diminutivele si cu pluralul??
Eu imi expun acuma propriu punct de vedere... Cand era Eliza mica, mi se parea aiurea cand o vedeam pe maica-mea maimutarindu-se sau cantandu-i Elizei un cantecel.
Acum imi dau seama ca eram o idioata notorie.
Am citit in carti scrise de oameni mult mai destepti ca noi... Copilul raspunde pozitiv atunci cand vede la tine maimutarelile lui.
Asta nu inseamna ca e corect sa ii vorbesti copilului pocit, asa cum vorbeste el. Dar asta e cam singurul lucru interzis, sa spun asa....
Nu mi se pare cu nimic aiurea ca fiecare sa se exprime aici, despre copil, asa cum o face si acasa.
Desigur, putem sa adoptam si atitudines "business", dar e un forum de scutece ce naiba! [] Mi-e de ajuns de business... pana in gat!
Cat despre "bineveneala"... sa n-ai tupeu sa bagi capu' ca strutu de acuma, ca te prind in parc! Dupa ce ca tot timpul le-am invidiat pe astea cu IOR_ul lor, nu le nominalizez ca se stiu ele singure, dupa ce ca nici macar pe la Circ nu am gasit pe nimeni si nici macar pe la Plumbuita... sa n-ai cumva tupeu sa dispari acuma ca te caut si te gasesc ![]()
TURTU a lasat vreun nr de contact ceva?
Daca e vreme frumoasa, prefer sa ne vedem in parc
Si eu vreau duminica, pentru ca noi venim cu toata trupa, altfel nu se poa'
SPANAC - nu mai cumpar verde de mult timp.... Iei ditamai sacosa si dupa curatat ramai cu o mana. Iau congelat
BORCANELE - am folosit acum, dar si prepar. Mai tarzior o sa renunt de tot la borcanele. La noi sunt scumpe in draci. Cand o sa aiba un an sper sa fie integral pe mancarea noastra.
Nepoata-mea a halit borcanele pana la 3 ani, iar acum are 6 si nu mananca nimic, dar NIMIC! V-am mai zis eu de ea. Poate e doar un "mit", dar eu cre' ca o data obisnuit cu borcanase, copilul va accepta cu greu altceva...
MESSENGER - nu stiu daca e chiar asa cu afinitatile si cu schimbul de adrese. Eu personal nu am amestecat niciodata forumul cu messengerul (poate cu niste exceptii acuma, de cand cu valurile astea...) si nici de acum inainte nu o voi face. Si sunt bucuroasa ca macar pe mess gasesc unele fete care altfel apar mai rar pe forum, si v-am dat si exemple care sunt ele...
La fel cum cu Baby_rox vorbesc la telefon de cand nu mai are net acasa...
XENA - asa... asa.... Si eu la fel, cu EURO, cu secsu
LAREMI - da, e cam devreme ca dupa 2 saptamani sa ii dai unt. Elizei i-am dat cam la 2 luni dupa diversificare, dupa pui.
KAM - asa e, zicea 28/29, dar parca si de duminica... Vedem. Eu nu mai am habar... a ajuns deja in Ro?
DENISA - da' ce am zis eu de tine ai citit? ![]()
Terminati o data cu integrarea si cu ignoratul!
ARIADNA
Finally ai priceput!

TETINE.... apai daca va zic ca eu le folosesc pe aceleasi de la inceput... Am mai luat unele de 3-6 luni si nu le vrea, curge cam mult din ele...
VIOletele amadoua 
ANDREEA mama lu' Theo si Casian - nu mai vorbesc cu tine ![]()
Pup blonzii lu' mama frumosi!
Are dreptate TIMISOREANCA!
Eu nu le am cu "noul" si cu "vechiul"... Habar n-am care si cand a intrat, si nu mi se pare ca e vreo diferenta intre unele si altele... De exemplu, ma intrebam ce o fi cu Anilasa, ca a facut o pauza la un moment dat, acuma vad ca a revenit. La fel pe Bobita, o retinusem de la inceput, a facut o pauza, a revenit si ea. La fel pe Clabur, sau acuma ma intreb ce or mai face MIKICRIS si fetele ei, Moni de la Oradea, si multe alte fete pe care le vedem mai rar... Si care, chiar daca au facut candva vreo pauza, au facut-o numai pentru ca erau ocupate si nicidecum pentru ca nu stiu cine a zis nu stiu ce despre nu stiu ce...
RUXA - te albastrisi ma??? Bine ca nu mai esti rosie
Da' neagra in ceru' gurii frateeee 
Gata, ma duc la treaba.... Vai de capul meu cata am!!! 
Si am uitat sa va spun ca aseara am vazut filmul ala cu Benjamin Button si am plans de mi-au sarit capacele! Super film da' plangi de mori! Da' l-as mai vedea o data....
oanasm spune:
struluuu in sfarsit...de cand tot te strig la apel
felicitari pt dintisor! noi n-am fost inca la bazin...cred ca o asam pe martie pana la urma...in hu am mai fost la controlu de 4 luni la erdesz...si mai merg lunila esze la un control
...apropo... non-stopu' ala din vama e mai ieftin sau nu decat un hipermarket? (ma intereseaza ceva alcool
) pupici 
oare graviduta noastra ce mai face!?
kla 
ariadnabr sanatate fetelor! hai ca poate scapati de "buba"![]()
Oana
de
Raul