Pepenasi de iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Ankalaura sa stii k citisem dar nu mai tineam minte decat lectia care ai tinuto despre spanac asa k mam dus sa caut "in arhiva"...sa stii k eu am inpresia cateodata k nu prea sunt bagata in seama tocmai pt k sunt cea mai mica de aici...

Nici eu nu o sa plec de aici pt k sunt convinsa ca o sa ne revenim...timpul trece si se uita...
Si cred k daca mas certa rau de tot cu cineva tot nu as pleca numai k so oftic

Pupix

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SERENITY ei nu se poate, se poate, dar e uart. asa ca...prefer cu vorba. (nu mai pot zice vorba "buna" ca de acu...m-am spurcat)

ANKOOOO pai albastra soro.na ca tot radea MADA de mine ca nu ma vad cu albastru ala sters. iaca acu' m-am vast.Secretul?? o durere subtila de stomac si un cupil care urla si cu care m-am jucat de-a aveonu' cu motor/ ia-ma si pe mine-n zbor, de a papat vreo 4 lingutite de cartof cu morcov.na.si iti vine dupa asta sa strangi de gat lumea.

na aici descarcarea

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Va rog se poate sa-mi dati si mie parola de la pepenasi? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna fetelor!

Ileanna intreba acu cateva zile din ce sa-i mai faca jucarii la Vladut.Eu i-am mai dat la Matei sticle de Nurofen sau Eurespal care sunt de plastic, sunt mai usor de manuit decat una de 0,5l si cum spunea cineva de otrava de sobolani, la astea nu cred sa fie cazul pentru ca sunt totusi medicamente si in plus sunt ambalate in cutii de carton.Am pus in ele orez si boabe de fasole pentru sunet.

Am sa va povestesc cum ma joc eu cu Matei ca tot intreba cineva zilele trecute si nu am apucat sa raspund.

El inca nu sta in fundulet deci inca ne jucam intinsi pe spate. Eu iau langa mine cosul cu jucarii si lui ii dau pe rand cate o jucarie. O studiaza, intoarce pe toate partile, o baga in gurita, o scutura. Avem diverse modele cu texturi diferite, culori, mai moi, mai tari, mai lucioase/mate, din material, cauciuc sau plastic. La Matei nu-i las decat o singura jucarie pentru ca daca i le las pe toate gramada langa el nu stie pe care sa puna mana si in final ajunge sa nu se mai joace cu nici una din ele. Cum lasa jucaria jos ii mai arat eu cate ceva care nu a vazut, de exemplu daca este o oglinda incerc sa-i arat imaginea lui, daca este ceva de scartzait ii arat cum suna, invart daca este ceva de invartit...etc dupa care o iau, o pun separat si ii dau alta. Este foarte important pentru mine ca in raza lui vizuala sa nu fie decat jucaria cu care se joaca. Eu asa procedez. Cei drept sunt momentele in care stam amandoi, deci nu sta singur. Dureaza aproximativ o ora chiar si o ora jumatate daca este bine dispus.Dupa care oboseste. Daca da semne de plictiseala sau oboseala renunt, adun jucariile si facem alceva, ne plimbam sau daca e sa manance sau sa doarma...executam.Am inceput treptat, cate 10-15 minute pana la o ora si chiar mai mult.

Eu nu ma maimutaresc pentru ca ...nu ma pricep insa am noroc ca Stefan se maimutareste si pentru mine.

Matei sta si singur in scaunul cu jucarii - intellitainer-ul, sau in carucior, noi nu avem leagan, in carucior ii dau de regula ambalajul de la biscuiti, sticla de nurofen goala, i-am mai dat o discheta dupa ce am luat partea aceea de plastic care se detaseaza. Am umplut cu orez o sosetuta care ia ramas mica, i-am cusut baza de sus si o mozoleste si pe aceasta ca pe un saculet, ii place, insa vreau sa o transform intr-o omidutza, adica mai multe bilute mai mici pline cu orez.

Toate aceste lucruri le-am aplicat si cu Stefan si au dat rezultate.Dupa ce mai creste adaptam jucariile varstei.

Am vazut chestia aia pentru hrana solida si mi-am adus aminte ca la Stefan ii puneam in tifon curat felii de portocala si el mozolea tifonul si storcea tot sucul din el.II placea la nebunie si am sa incerc in aceste zile si cu Matei,doar ca momentan nu am tifon.

Can ii dau sa manance nu povestesc cu el, totul se petrece in liniste, rapid, fara povesti si maimutareli.Fara zgomote si la foc automat. Daca ii place mananca, daca nu, scuipa si renunt. Nu am masurat niciodata mancarea, nici la Stefan, asa, ochiometric as putea sa zic ca mananca in jur de 200ml dar nu stiu daca sunt 160,180 sau 220 Ma refer la hrana solida pentru ca lapte...nici atat, dat fiind ca papa la san.

O dupamasa buna va doresc!si sa auzim de bine!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Mitzi imi pare rau ca nu te pot ajuta, eu am pus bifa pe "retine parola" ca nici eu nu o mai stiu, o am salvata in bara de sus. Pe mine sincer ma cam streseaza n'spe miile de parole. Eu am o parola unica la toate chestiile parolate ca nu tin minte treburi dastea.

Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ana ce faine idei de jucarii ai! o sa fac si io omida din soseta ....la faza cu parolele si io la fel..aceeasi parola peste tot
mitzi ai PM

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mitz - ai PM cu parola

Intrebare:
Cate zile tine febra din cauza de dinti?
Erika are de 48 de ore febra in continuu, scade numai la Panadol sau supo cu paracetamol. Nu are mult, 38-38.2, dar o simt fierbintica si moale si deja incep sa ma ingrijorez...
Primul dinte e bine merci, de altul nu m apot exprima, ca sa nu se simte... Dar ma gandeam ca o avea febra din cauza lui number twoo....

Azi a mancat niste smac din borcan combinat cu ardei kapia copt, din conge de la noi. Kapia majoritar, smacul ... doar vreo 2 lingurite mai umplute asa.... Si diluat cu apa, normal, ca sa fie un piure mai lung, cum prefera ea.
E prima combinatie la care a manancat fara sa rasfule 20 de lingurite.
Acum nu mai vrea, asa ca iau o pauza si poate ii dau peste 10 minute.

Eliza a inceput sa ii spuna ER Imi place

Intrebare pentru fetele din Bucuresti cu masini in leasing si loc de parcare la bloc:
Ati fost cumva la ADP sa platiti pe anul asta? E pe bune stirea aia de doi bani cum ca la masinile in leasing nu se mai aloca loc de parcare sau e vrajeala? Daca pierd locul de parcare, am pus-o

Sper sa fie vrajeala, altfel o sa mai pun pe "lista" un motiv pentru care vreau sa emigrez naibii o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare pepenime!
Fetelor, am si eu o maaare nelamurire, astazi am decis sa dau start la diversificare, si am inceput cu un esecdupa ce am studiat fel de fel de scheme am zis sa incep cu sucuri, si i-am dat suculet de morcov.Mare greseala, s-a strambat, dar a inghitit, iar cand a ajuns la a treia lingurita mi-a vomitat in jet tot lapticul care-l mancase la masa anterioara.Ce fac, ma opresc momentan, incerc maine cu altceva(mar eventual?), sa incerc piureurile?
O alta mare nelamurire :de cateva zile mananca mult mai des decat de obicei, daca altadata manca la 2-3 ore acum sta maxim o ora nemancata, fetele care sunteti, sau ati fost exclusiv pe tzitzi, v-ati confruntat cu asa ceva? Sa nu se mai sature oare cu lapticul meu?
s-a trezit mandra, hai ca intru mai pe seara cu completari

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

VIO, exact asa a facut si Erika la primele doua tentative cu suc de morcov. Am continuat cu piure de legume, adica am incercat sa continui, esec total. Am abordatapoi fructele, si dupa incercari repetate, pe astea le-a vrut. Dar NU le-a vomitat, numai se stramba si scotea afara cu limba, sau incuia buzele si nu mai aveam sanse neam.
In locul tau, as mai incerca si maine cu suc, o lingurita, doua. Cat timp trecuse de la masa anterioara?

Mergi la inceput

sunt cu matei in brate asa ca raspund scurt

anka, eu nu m-am confruntat cu febra de dinti.dupa mintea mea daca este insotita febra de maraieli si stari nervoase, da, poate fi de la dinti, daca nu, atunci posibil sa fie si alceva. Cam 3 zile zic eu ca poti tine sub control cu antitermice o febra de 38,2 insa nu mai mult, si daca creste mai bine consulta medicul.Sa va faceti bine!

violeta, imi pare rau de esecul cu sucul de morcovi!eu zic sa nu disperi, Stefan al meu a vomat la fel in jet la vremea respectiva tot cu suc de morcovi si nu i-am mai dat. Am continuat cu pireu de morcov fiert si la tolerat mult mia bine.Cat despre laptic...nu stiu ce sa zic, daca nu este o perioda trecatioare, asa am avut si eu de Craciun, Matei parca era agatat de sanii mei...a supt non stop, dupa care a revenit la programul sau normal de 3-4 ore.Succes cu diversificarea si cu rabdare gasiti impreuna meniul perfect!

Intre timp tati mi la luat pe Matei ca ma vazut cum ma chinui sa scriu cu el Nu stiu ce are ca "croncane" mereu ca un pui de cioara sau de corb cum zicea zilele trecute o mamica, pare ca mereu ii este foame sau somn...cine stie...o fi vreun puseu

o seara placuta!

Ne jucam

Mergi la inceput