Pepenasi de iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna seara...cu treaba.. gata
mai am si eu o intrebare ii dau lui Darius pireu de legume, dar vreau sa ii dau si carnita de pui.... intrebarea... pot sa fierb carnita separat???? ca legumele sunt fierte de azi dimineata

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Alina, nu vad de ce nu ... Dar se zice ca nu e indicat sa dai carne seara, ca dorm mai prost ..

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Multumesc mult pentru PM!
Anilansa, daca ii dai pentru prima oara e bine sa fierbi un timp carnea separat.
Anka, eu am masina in leasing, dar loc de parcare nu am luat, asa ca nu stiu sa-ti zic...
Eu sunt un pic depresata. Am si CM si copiii astia care mai de care mai ciufut, forumul hop hop sontacaie si asta din cand in cand...Am citit si eu ZZ de curiozitate. Ma suparasem de ce a zis Xena cu noi astea mai noi, da dupa aia mi-a trecut, ca am vazut ca ati sarit multe cu parola si inseamna ca sunt integrata bre. Am stat mult si m-am gandit, ma oare chiar asa sa fie, sa scriu ca bleaga si sa nu-mi dau seama ca de fapt nu sunt integrata? Dar stiti ce mi-am mai dat seama? Ca nici nu imi pasa daca sunt integrata sau nu. Eu sunt aici pentru ca este o evadare a mea din lumea piticilor. Nu am pe nimeni ajutor si nimeni nu ar sta cu trei plozi sa ma duc si eu macar la un shopping, asa ca asta e tot ce pot sa-mi ofer. Daca ma iau de citit beletristica raman frustrata ca nu pot sa citesc cat vreau fara sa fiu deranjata. Daca ma apuc de goblen, iarasi ma enervez. Asa ca bat netul asta si tropai pe el cat pot ca sa scap din casa. Asa ca oricat ati incerca sa ma dati afara pe usa, am sa intru pe geam. am sa scriu atunci cand pot si cum pot. Ma si gandeam, ce mai am eu de invatat despre copii fara sa fie nevoie sa intreb? Aproape nimic si totusi am intrebat, ca nu e rusinos. Cam asta ar fi starea mea de spirit. Va pupa mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Anka: si Ilinca a avut febra saptamana asta.
A debutat in noaptea de luni spre marti, cand i-am pus un supozitor cu paracetamol.
Marti tot febra, miercuri am fost la doctor. Cica avea rosu in gat si ne-a dat nurofen si antibiotic (Klacid), pentru orice eventualitate, daca se inrautateste situatia.
Joi a atins punctul culminant, cu febra si miorlaieli, dupa care, vineri, s-a observat o imbunatatire evidenta a situatiei. Am stat pregatiti cu antibioticul, dar nu i-am dat. Si bine am facut.

Ce am facut in zilele astea:
- nurofen din 8 in 8 ore, cate 2,5 ml;
- frectie cu apa si spirt;
- compresa pe cap;
- sosetute cu apa si spirt in picioare (o singura data, cand a fost punctul culminant).
- rabdare.

Eu stiu ca tu ai experienta, dar am scris cum am procedat, poate mai foloseste cuiva. Suntem bucurosi ca am rezistat si nu i-am dat antibiotic. Eu nu prea cred in febra de la dinti, in nervozitate si agitatie da, dar nu febra.

Numai bine tuturor!
Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna seara pepenime,

Va invit la o portie de lasagna proaspat scoasa din cuptor.Fac poze si v-arat mai incolo.Sper sa fie buna ca n-am mai facut pana acum.

Ana_a,faina chestia cu orezul in ciorapel.De jucat cam asa facem si noi cu jucariile din dotare.Eu ii mai dau cate o revista sa o fosneasca pana cand o baga in gurita,apoi i-o i-au si tot asa.

Vio,incearca cu altceva sau eventual mai vezi si maine insa n-o forta daca vezi ca-si face greata abandoneaza.Legat de lapte si noi am avut o perioada din asta.Atunci am crezut si eu ca nu-i ajunge dar a trecut. Da-i sa pape cand vrea ea si se regleaza singurica.

Serenity,nu vorbesti singura!

Dia,am auzit ca pana luni o sa avem tot vremea asta de cacao.Intram si noi in categoria "o scol pe mama noaptea din ora`n ora".Trece si asta.I-ai luat masa?

Nu stiu ce mai trebuia sa zic,cam atat,revin mai incolo poate.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

A! Sa nu uit, ma enervasem un pic si de mesajul lui Iriss cu diminutivele si alea, alea, dar mi-am dat seama ca asta e stilul ei, mai dur un pic si imperativ si iara nu m-a mai deranjat, eu oricum nu stau sa fiu atenta cum scriu, scriu cum simt la moment..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Mi-a placut mult asta:

"Am stat mult si m-am gandit, ma oare chiar asa sa fie, sa scriu ca bleaga si sa nu-mi dau seama ca de fapt nu sunt integrata? "

Mitzi76, esti tare simpatica!
Cu drag,
Ioana.

Mergi la inceput

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

IOANA - multam. Treaba asta cu experienta e doar o impresie... Nu mai tin minte mai nimic de cand era Eliza mica. De fapt, experienta asta de care se vorbeste este de fapt un fel de relaxare (ca sa nu zic indiferenta), sau poate o auto-consolare la modul.... mai frate, daca primul n-a patit nimic si eu n-aveam habar, de ce ar pati al doilea

MINA - ce paste ai luat pentru lasagna? Nici eu nu am facut pana acum, iar din ce am studiat, cica unele modele se oparesc in prealabil, altele se pun ca atare in tava. Si uite ca am luat Angnesi si nu scrie pe ele nici pe naiba! Ce fac frate cu ele?? Le bag la apa sau le coc asa?

ANILASA - eu fierb carnita separat, ca legume am pus de-alea smac de la borcanel pana acuma.

MITZ - sa iti zic si eu cum ma simt
Ma uit de sus la picioarele mele si ma minunez... Nene ce pedichiura de anu' trecut am. Bine, pana sa ajung la pedichiura, ma izbesc cu privirea de lipsa de epilare, ca sa nu ii zic altfel mai odios. Ma uit si la maini. Am niste unghii, da' nu manichiurate, ci netunse. Pe care le mai tai uneori cu cutitul cand gatesc. Dar le voi taia de tot, ca n-am timp sa le manevrez.
Ma mai uit si in oglinda. Sunt nepensata tot de anul trecut, iar claia de par din capul meu, tot asa, de anul trecut nearanjata.
Este un lux sa imi rapesc doua ore pentru a merge la salon. Uneori mai "ajustez" singura, acasa, fiecare din aspectele de mai sus.
Dar mai nou a ajuns un lux sa fac baie seara ca orice om. Nu am timp. Asa ca fac baie dimineata
Ma intreb... sau mai bine zis gandesc.... "bine ca n-am timp de toatea astea, dar de forum am timp"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Ladymina ba se pare ca vb cam singurica..ma cert cu mine pe aici...am cerut si eu parola de la pepenasi..si...ce crezi? nu am primit...macar daca se schimba parolele anuntati'ne si pe noi..

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput