Pepenasi de iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Anka, asta cam asa e. Stiu ca suna ciudat, dar sunt zile in care nu-mi permit sa ma duc dimineata la buda daca am nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Mitzi ms mult pentru parola

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Cu placere iubita, sa stii ca eu am citit ce ai scris in aproape toate postarile tale, dar nu am avut nimic de comentat. Asa ca sa stii ca nu esti singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Nu ma supar si nu fac caz din asta numai k avand in vedere ce sa intamplat pana acum...ar fii trebuit sa ne ajutam intre noi...fiecare vine cu o intrebare sau cu un sfat...in schimb aici nu se mai vedea rostul forumului..era un "loc de cearta"...nu critic pe nimeni si nici nu ma bag in certurile nimanui...eu ce am spus a fost doar un sfat..ca toate astea sa se termine...ca ma considera doar o pustoaica de 19 ani si nu sunt luata in seama asta e altceva...oricum..mersi ca ai citit

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

SALUT

Ankalaura - cica febra nu se face de la dintzuci, asta mi-a spus si mie o prietena rezidenta la stoma. Io nu cred, da asta mi-a spus. Pe de alta parte cind porcu a facut febra sapt trecuta (iar amu se vede un dinte), i-am dat legumele in biberon pentru hidratare.

despre lasagna, au foi misto in real, nu sunt din cele casante, uscate, sunt mai moi si se pot taia cu cutitul, un pic mai groase decit barilla si mai gustoase. Nu necesita fierbere.

mai cetesc si revin.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Denisa - eu cre' ca ai zis foarte bine ce ai zis
Ooka - multam, da' am luat deja pe astea Agnesi, iar Real n-am... Carrefour si Kaufland numa'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Mina da i-am luat, din ala din lemn, care se transforma mai tarziu in scaunel si masuta. E tare incantata, sta destul de mult in el si se joaca!

Azi toata ziua m-a durut capul, nu stiu de ce...Da' in seara asta iesim si noi in oras, finally!! Ca nu am mai fost undeva de nici nu mai stiu cand, parca is salbatica...

O seara placuta, si daca nu mai intru, va doresc o noapte buna si linistita!

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Denisa - eu cre' ca ai zis foarte bine ce ai zis
Ooka - multam, da' am luat deja pe astea Agnesi, iar Real n-am... Carrefour si Kaufland numa'

pai is bune si astea, care era intrebarea ta? ca io am facut doua lasagna sapt asta..poate te pot ajuta

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ooka - pai vreau sa stiu daca la pun ca atare in tava sau le oparesc inainte catetva minute

Mergi la inceput

Pai, daca le faci cu sos beshamel, nu le mai fierbe inainte ca mai mult te complici. Sfatul meu e sa pui pe fundul tavii doua straturi de placi, ca sa nu se dezintegreze. Adica, ungi tava cu unt, pui un strat de placi, pui sos beshamel, mai pui un strat de placi si dupa, cu ce umplutura vrei. Ca sa nu mai fierbi, e suficient un beshamel mai lichid, si destul de mult turnat pe foi. Chiar daca imediat ce scoti din cuptor, lasagna pare zemoasa(chestie care mie nu imi place) ea se incheaga pe masura ce se raceste. Pentru stratul de deasupra poti pune si suc de rosii din amestec. Eu am facut cu umplutura de shunca si ciuperci cu suc de rosii, ca mi se pare mai comestibila si rece, cu sos de carne tocata imi era teama sa nu fie gretzoasa. Pe de alta parte, mama in loc de beshamel pune lapte iar umplutura e de motarela sau de motzarela cu spanac. Tu cu ce faci?

mami de Sofi

Mergi la inceput