Pepenasi de iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
boticelina spune:
Anka, io pe alea ff uscate le pun in apa rece la inmuiat cam 15 minute inainte sa atac problema, cam cand te apuci de robotit bechamelu'
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ooka spune:
Din seria 'mancarea bio e viata mea'
, am cumparat azi din real, lapte bio si iaurt, intentionand ca peste noapte sa fac iaurt la porc. Tot din real, am luat scutece Babylove (30 ron - 42 de bucati) si huggies (66 ron - 72 buc). Facut proba la scutecele babylove, la cupil de 6700g, marimea 4 e foarte buna. Sunt moi, si mai lungi decit huggies, porcu in huggies e inchilotzat. Tot din magazinul (dm) de unde am luat scutece babylove, am luat si niste produse bio facute de alnatura, firma care face si haleala bio pt purcei, numa ca astia inca nu au adus. Eu am luat alnatura de pe babypoint.
Pe de alta parte, sucurile hipp desi sunt bio au zahar, voi le dati la cupii?
mami de Sofi
monalac spune:
mitzi,am simtit nevoia sa ti spun ca mi place cum gandesti.
si tu serenity,chiar daca esti mai mica,stii cum sa pui punctul pe i.
boticelina spune:
ca sa va binedispun, nu-l ratati pe Ozzy dormind, azi de dimineata ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
Serenity90 spune:
Pup la supi Mona nu esti legata de nimeni de aici cu nimc , asa ca nu mai lua in seama tot 
Ankalaura 
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
Serenity90 spune:
Boti ce bestiala e matzulica ta...eu nu am mai vazut-o, e criminala! Banuiesc dupa nume k e rocker? 
App ce stie sa faca "efectul glow"?
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
boticelina spune:
Denisa
asa s-a vrut, eu l-am adoptat cand era mai maricel, avea deja numele pus dar mi-a placut f mult si nu i l-am schimbat. El e mai blajin decat s-ar putea crede...
Monica si gargaritza
Nancy
ana_a spune:
boti mortal motanul!
va rog sa ma trimiteti la treabaaaa ca am multa si nasoala!!!
Pe matei l-am culcat insa Stefan inca mishuna pe aici cu ta'tsu.
mi-ati facut pofta cu lasagna!
mitzi, mi-a placut faza cu integrarea!exact asta am simtit si eu azi dimineatza, apoi am fugit de plozi sa fac un dush si mi-am revenit ![]()
eu sunt total deacord cu toate fetele pozitive de aici!si le dau un
virtual desi nu-mi sta in fire sa dau pupice.
Mona, ma bucur ca esti pe aici! Ce mai face Codrin?
diarux azi ti-am citit povestea nasterii! Esti bestiala! Mi-a placut!
Daca ma apuca ora 4 dimineatza voi mai avea inca 3 zile de pauza sa-mi incarc bateriile!
Asa, si am uitat sa va spun ca la capitolul "texturi" am pus intr-un balon faina alba si este tare interesanta senzatia
. Ofcourse, un balon desumflat si din cel care daca ar fi umflat ar fi unul mai mare si mai solid asa...
gata, fug la hartzoagele mele.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

boticelina spune:
Ana_a, chiar daca nu le ai tu cu pupicele, io tot te tzuc pt ideile minunate de jucarii. Am observat ca deja orice altceva e mai interesant decat caciula de jucarele pe care i le-am cumparat. Ma pun pe cusut sosete... 
Ooka, de cand ma tin sa te intreb, baga si tu brandu de lapte si iaurt bio, sau ce mai gasesti, sa ma orientez si io mai usor printre rafturi ca alaltaieri am stat 3 ore la cumparaturi pt 3 firfirici, da' erau pt garga si am lecturat jumatate din etichetele produselor din magazin ![]()
Monica si gargaritza
Nancy