Pepenasi de iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Salutare fetelor si pentru fiecare in parte si pentru bb-i!
Am facut o mica pauza de respiro zilele astea dar am revenit ; si nu am citit din urma
Asa, si vreau sa felicit toti pepenasii pentru progresele facute intre timp
Noi azi am incercat pentru prima data banana, nu a fost extraordinar de incantata de noutate, dar nici nu s-a impotrivit. Sa vedem cum va reactiona pana maine.

Boti, super Ozzy ala al tau, sunt geloasa ca eu nu am pisici!!! . Sa iti zic ce am visat zilele astea: ca erai iar ,

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Seara buna!

...bine ca e seara deja...sunt rupta, asta mik a luat deja somn asa instantaneu in timp ce se zbenguia in patul nostru...totusi sper sa se mai trezeasca, poate, poate mai mananca un pic de laptic, azi a mancat lapte doar de 2 ori cate 150 ml

Eu azi in loc sa pun mana pe carte, am facut curatenie, cand am terminat mi-au aterizat 2 ture de musafiri, pe rand bineinteles, iar cand au plecat am luat-o de la inceput cu stersul pe jos, spalat vasele, etc...iar la ora asta de-abia vad bine, ce sa mai invat

Flo1980:

Dia_filipas: ...of, marea mea durere -Ucraina- inca nu a inceput husbandu'...la inceput de febr merge, eu...as vrea niciodata... La noi va du-te-vino...3-4 zile acolo, dupa aia acasa... vom mai ramane si singurei cateodata(ne-am obisnuit deja) si tot asa
Sper sa trec de sesiunea asta si tre sa ma apuc de lucrarea de diploma

Oana: venim si noi din martie la piscina...sper sa mai slabesc ca i-o nu ma dezbrac pana nu fac iar c.. sexos Si poate cu ocazia asta invat si eu sa inot, ca mi-e frica de apa de mor
Cu magazinul, zici de cel din vama(intre cele doua puncte de trecere) -Travel shop sau cum s-o numi acum(fostul duty free shop) sau de non stopul de dupa granita hu???
La travel shop nu stiu de preturi la alcool, de obicei i-au doar cafea de acolo si nu am mai fost de un secol, dar zice sotul ca unele sunt putin mai ieftine ca la supermarket, iar dincolo, la non stop sunt aceleasi preturi.
Intri luni la o cafa la noi? Vii cu piticu?

Mitzi...simpatica mai poti fi!

Ana_a: mama ce idei super ...si binevenite, in conditiile in care se plictiseste atat de repede de toate zorzoanele ce le are

Serenity: esti o scumpa de fatuca si sunt sigura ca nu vb singura pe aici...dar mai uita omu' sa dea raspunsuri la toata lumea, la fel cu am uitat eu sa iti dau parola azi scuza-ma...
Si faza ca esti ce-a mai tanaruka de pe aici, nu se vede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna seara!

Eu azi am fost in Carrefour, m-am dus tintita sa i-au fructe la borcanel, pentru ca de vreo sapt. Fetita mea vomita in timp ce ii dau fructe, sau dupa si am zis sa incerc si varianta asta sa vedem.
Deci m-am dus dupa borcanele si m-am intors cu o groaza de hainute, pentru ca e reducere 50% la toate hainutele. Eu zic ca se merita. Desi am multe hainute, azi nu am putut sa ma abtin, eu care pana acum am cumparat doar niste body. De la 4 nasi de botez va da-ti seama cate s-au adunat... Oricum le-am luat mai maricele in pic.

De jucat noi ne jucam asa: Ne uitam imreuna intr-o carte cu animale domestice, eu ii dau cate o jucarie, o studiaza atent pana se plictiseste. Se joaca singura la ea in patut cu jucarii in jurul ei. Dar este foarte interesata de pungi, tastatura, aparat foto, telefoane, fermoare, sireturi. e foarte atenta la detalii si chestii marunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Boticelina, ete lactatele bio www.andechser-molkerei.de/bioprodukte/produktsortiment/milch/" target="_blank">aici. Eu am gasit in real si inca intr/un hipermarket, cora sau carfu, nu mai stiu. Din vastele si interesantele mele iesiri in oras, numai la hipermarket chiar nu imi mai amintesc

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Serenity imi place cum gandesti.
Anilansa eu fierb separat carnea de legume cand fac supa.
gallyb sa stapaneasca sanatoasa Xenia hainutele.Sa stii ca i-am luat si eu Ralucai cateva body-uri din Carrefour.
Boti super Ozzy.
Se pare ca pana nu avem vesti de la Turturica amanam intalnirea.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Boti, iarta/mi scurta memorie, ai dat iaurt la fata? de la cite luni? cu ce?

Tecky Turturica se desfashoara in botez la ora asta, nu a avut timp de cetit forumuri

mami de Sofi

Mergi la inceput

TECKY multumim si voua la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ooka ai dreptate,am uitat.Eu oricum pot veni oricand la intalnire.
Fetelor dupa 6 luni se pot da biscuitii cu gluten bebelusilor?I-a cumparat sotul Ralucai o punga de biscuiti pt bebelusi dar contin gluten si nu stiu daca sa-i dau sau nu?

Mergi la inceput

O intrebare la mamici de pepenasi care fac iaurtul in casa: cum il faceti? Eu pana acum nu i-am dat si deja ar fi cazul. Am pe cineva care o sa-mi aduca lapte de casa si vreau sa fac din acest lapte.
A.....si cand il dati? Il dati ca atare sau amestecat cu ceva?

Mergi la inceput

TECKY eu i-am luat Xeniei cereale de la Nestle de la 6 luni si am vazut ca au gluten. Eu i-am dat incepand de aseara. Biscuiti am papat de cei po****ri, dar cica aia nu contin gluten.

Mergi la inceput