Pepenasi de iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 17
ooka spune:
Iaurt - in lapte caldut pun o lingura doua de iaurt, astup recipientul si il las peste noapte la loc caldut.
Biscuitii po****ri au gluten ca au faina. Doar orezul, porumbul, tapioca sunt gluten free. Cerealele au.
Cica gluten nu se da pana mai tirziu din cauza unei potentiale alergii la gluten. Acu' fiecare cum considera.
Voiam sa va mai spun, ca am vazut in sensiblu biscuiti organici indulciti cu o zama de struguri dar care au nush ce agent de crestere. Cei mai mici sunt pentru 7 luni.
mami de Sofi
boticelina spune:
Ooka io i-am dat burcii iaurt de la 6 luni si o zi
. Olympus, putin de tot la inceput, un sfert de lingurita, apoi a doua zi, jumate,in a patra zi deja i-am facut un melanj cu cereale, fructe si iaurt, f bine primit...
Biscuitit cu gluten tot dupa 6 luni i-am dat, dar nici acum nu abuzez de ei ca avem si cereale... Ii pun in fructe dimineata daca-s prea apoase si se pupa cu ce-i in meniu (mere, piersici...)
Didi ce vis...
. De cand a zis Kla de bb2 ma tot gandesc la burtica, desi io nu cred ca mai pup vreuna in viata asta si si-acum sunt uimita ca am trecut asa de usor prin sarcina. Uitandu-ma in urma ma apuca o frica, mi se pare o perioada atat de plina de incertitudini, nu stiu cum i-am supravietuit
M-am ticnit
, nu ma bagati in seama. Ca sa nu mai zic ce m-am crizat cand am auzit de nebunul ala din Belgia care s-a dus si a impuscat 20 de bebelusi
Si maine as da peste el cu masina, ca din intamplare...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
michellab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui boticelina Ca sa nu mai zic ce m-am crizat cand am auzit de nebunul ala din Belgia care s-a dus si a impuscat 20 de bebelusi Si maine as da peste el cu masina, ca din intamplare...Monica si gargaritza Nancy "If you are unware of your choices, then you have none" |
Era un nebun care a scapat (nu se stie cum) dintr-un sanatoriu.A intrat in gradinita si a atacat cu un cutit.A omorat doi copii si un adult, si a ranit alte 18 persoane (nu mai retin cati copii si cati adulti) dintre care 10 copii au fost in stare grava, au fost operati si acum sunt in afara oricarui pericol.
Dupa atac a iesit foarte calm si a plecat pe o bicicleta.Asta a fost marturia unei persoane ce locuieste in vecinatatea gradinitei.Nu se stie ce l-a determinat sa faca asa ceva.E singurul caz de acest gen din isoria Belgiei.Ca si acel caz din Belgia cu acea femeie care si-a omorat toti cinci copii taind-ule gatul.Patru fete si un baiat cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani.Locuinta unde s-a intamplat este in apropierea casei mele si trec zilnic pe langa ea.Nu e zi ca cineva sa nu lase un buchet de flori in fata usei cu toate ca au trecut aproape 2 ani de atunci.
Cat despre cazul "gradinita", e incredibil ca s-a putut intampla asa ceva.Acum probabil ca se vor gandi cum sa asigure paza pt ca in prezent intra in gradinite cine vrea fie el parinte sau nu.Nu e nimeni sa te intrebe de sanatate.
all
Serenity90 spune:
Numai nebuni pe toate strazile...eu ias omora usor usor..in chinuri..ca sa vada cum s-au simtit copilasii aia si parinti lor!
Va doresc o noapte smechera
maine o sa intru pe seara ca ne ducem in provincie la nasii lu Dintisor..sper sa fiti cuminti pana vin da? K daca nu...la coltz cu voi..fac pe super nanny ![]()
![]()
Va pupicesc
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
boticelina spune:
Michella, daca-i sti ce frica imi era sa zic ceva de nebunu cu pricina, m-am gandit la tine si la Raisa, stiam ca e la cresa si am incercat sa-mi inchipui ce-o fi in sufletul tau
. Eram in drum spre casa cand am auzit la radio ce s-a intamplat, mai sa ma buseasca plansul, m-am gandit cu groaza ce as face daca cineva i-ar face asa ceva copilului meu si... m-am blocat, pt ca nu am mai putut gandi... 
PS: daca va intrebati ce draq caut pe aici la ora asta, aflati ca doar ce-am fost sunata de un domn beat care, evident, gresise numaru, si io era sa fac cu coma crezand ca cine stie ce s-a intamplat 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
michellab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui boticelina Michella, daca-i sti ce frica imi era sa zic ceva de nebunu cu pricina, m-am gandit la tine si la Raisa, stiam ca e la cresa si am incercat sa-mi inchipui ce-o fi in sufletul tau . Eram in drum spre casa cand am auzit la radio ce s-a intamplat, mai sa ma buseasca plansul, m-am gandit cu groaza ce as face daca cineva i-ar face asa ceva copilului meu si... m-am blocat, pt ca nu am mai putut gandi... ![]() PS: daca va intrebati ce draq caut pe aici la ora asta, aflati ca doar ce-am fost sunata de un domn beat care, evident, gresise numaru, si io era sa fac cu coma crezand ca cine stie ce s-a intamplat ![]() Monica si gargaritza Nancy "If you are unware of your choices, then you have none" |
boti
si merci de grija.Iti dai seama ca usor nu mi-a fost si imi pun mereu intrebarea daca s-ar fi intamplat la cresa unde e Raisa.Ma doare sufletul pt parintii acelor copii si ma rog pt sufletul lor nevinovat.Nu-mi pot explica cum a putut totusi scapa dintr-un sanatoriu.Daca este intr-adevar asa cum s-a anuntat.Vad acum un articol in Libertatea ca, cica ar fi avut o vesta antiglont si adresele altor trei crese.Daca a scapat din sanatoriu de unde mama lui avea acea vesta?Sper ca in urma acestui tragic eveniment se vor lua totusi masuri si vor impune niste masuri de siguranta.Naspa faza cu individul
de la telefon.Vise placute iti doresc
violeta29 spune:
Gata, in sfarsit am terminat si eu de invatat, maine am primul examen, sper sa fie ok.
CAPRIOARA,OANASM,KAMELYA,ARIADNA,FLO,ANKALAURA,
si inca un pupic mare pentru toata lumea mai vechi , mai noi, mai integrate sau mai neintegrate
ANKALAURA,m-am mai linistit dar ma speriasem rau ca pentru prima oara a vomat asa.De la masa anterioara trecusera aproape doua ore .Oricum in seara asta n-am mai avut rabdare si am incercat cu piure de mar, a lins 5 lingurite si ar mai fi vrut dar mi-a fost teama sa-i mai dau.
STRULUTA, bine ai revenit si felicitari pentru dintisori!Bafta la examene
SERENITY, iote un pupic mare de la mine ca sa nu fii suparata
,mie imi esti tare draga, tocmai fiindca esti cea mai mica si te invidiez ca esti o mamica tinerica,nu babornita ca mine![]()
VIOLETA, stai linistita ca si Alexandra a dormitcu mine in pat o perioada destul de lunga, iar acum doarme din nou in patutul ei, stii cum e "orice invat are si dezvat" Felicitari pentru sucesul cu diversificarea
ANA_A, bun pontul cu soseta cu orez, ca sa nu mai zic de la cu potocala invelita in tifon!Cum de nu mi-a trecut prin cap?Maine pun in aplicare.Cu lapticul mai astept, poate revenim la normal .
LADYMINA, , n-am mai insistat cand am vazut ca nu-i place, ba mai mult, mi-e si teama sa mai incerc sa-i dau
BOTICELINA, ma declar indragostita iremediabil de Ozzy
MITZI, hai ca ai fost haioasa rau la faza cu integrarea
IRISS, pe moment si eu m-am simtit putin lezata in amoru' propriu la faza cu diminutivele si pluralul, da mi-a trecut fiindca am realizat ca n-ai spus-o cu rautate ci doar ti-ai exprimat o parere.Am citit undeva, nu mai stiu unde, poate chiar aici pe DC, ca bebelusii percep mama ca pe o "extensie" a lor, nu ca o persoana separata, si se identifica cu ea pina pe la varsta de 1,5 -2 anisori.Eu una , mai ales ca inca alaptez , percep bebelusul ca fiind parte din mine, ca atare de aici mi se trage si pluralul
DIARUX, io zic ca daca nu scoti aratatorul nu faci nimic,poate ala o avea efect![]()
GALLYB sa poarte sanatoasa noile achizitii , pacat ca nu avem si noi carrefour
OOKA, ce marca sunt foile de lasagna pe care le iei din Real, ca m-au starnit si pe mine fetele astea
Gata, la culcare ca maine ma asteapta un examen
, o noapte linistita sa aveti
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ooka spune:
neata si o
sa va ia greatza, cui are![]()
Foile se numesc Giovani Rama si sunt tinute la un frigider pe langa fructe, nu la fainoase.
Azi, paine cu branza si verdeata si paine de shabat![]()
mami de Sofi
Tecky spune:
Salutare!
gallyb ms.
Boti nici mie nu-mi vine sa cred ca am fost gravida,cand aud tot felul de cazuri triste imi e frica sa mai raman din nou gravida dar probabil va venii si vremea aceea.
Violeta sa ai bafta la examen!
Fug sa dezbat cu sotul subiectul:Unde iesim azi?![]()
Va pup 
diarux spune:
TECKY, ANA_A
VIO fata, da io n-am aratator. ca n-am ce face cu el. ce sa arat???![]()
ma duc pana in real. revin
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story