Bobocei de septembrie-octombrie 2008(41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

nu era pentru mine, eu inca alaptez exclusiv. am o vecina care are un baietel de nici 3 luni si ii da lapte de vaca, ca nu-si permite sa cumpere praf. din cate stiu nu-l dilueaza cu nimic. pe mine maica-mea m-a alaptat pana la 3 luni jumate apoi a inceput sa-mi dea lapte de vaca diluat cu ceai. si ma intreb de ce am probleme cu stomacul...
sarumana pentru raspunsuri.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

asha stiu si eu, ca se da diluat cu ceai. masurile de dilutie sunt in cartea lui capraru (eu am varianta veche a cartii si sunt, incea noua nu stiu)

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Claudinna parca l-ai descris pe Andrei al meu cu intorsul pe burta ridicat fundul in sus si tarat ca rama nereusit prea bine, marait si apoi urlat de nervi!!!!
CD multa sanatate lui Mikul!!!
Am vazut ca vb de aparat de aerosoli cat costa si pe unde se gaseste!!!
Noi ieri i-am cumparat la Bobo scaun de masa Chicco Poly suntem tare incantati de el si noi si bebe!!!E super fain cam scumput dar merita.
Si tot de ieri am inceput faimoasa diversificare cu un piureut de legume (morcov, patrunjel, pastranac) am incercat cu lingurita dar ieac si-a facut o asemenea greata de la lingurita cum nu am mai vazut!!!Schimbat lingurita cu alta acelasi rezultat.Solutie de criza subtiat piureul plus in sticla si baut cu greu cu tetina de alimente groase 30 ml.Deci greu in prima zi....Vedem azi cand am adaugat in plus si cartof dulce ca am inteles ca e mai bun ca cel alb baloneaza.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

nu era pentru mine, eu inca alaptez exclusiv. am o vecina care are un baietel de nici 3 luni si ii da lapte de vaca, ca nu-si permite sa cumpere praf. din cate stiu nu-l dilueaza cu nimic. pe mine maica-mea m-a alaptat pana la 3 luni jumate apoi a inceput sa-mi dea lapte de vaca diluat cu ceai. si ma intreb de ce am probleme cu stomacul...

amalia mamii
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

mai, eu stiam ca se da gratis de la primarie un numar de cutii de lapte praf, pe reteta de la doctorul de familie. I-ar ajung cel putin jumatate de luna. Si ar mai putea lua altcineva care nu il foloseste, sa i-l dea... E cam periculos laptele de vaca la asa o varsta mica, mai ales nediluat. Face parte din metodele alea foarte vechi si inefective de inlocuirea laptelui de mama la care faceam mai demult aluzie.

edit: a propos de sot lipsind de-acasa, imi pare doar rau cu nu putemm sta impreuna, cu fata ma descurc... sper . E cam agitata, are ceva probleme digestive.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

amalia mamii
piticania creste
_

am vb cu mama si am intrebat-o. Ea ne-a dat de pe la 7-8 luni(mai putin mie, ca am supt pana la 1 an si 7 luni), dar diluat cu ceai si de-abia dupa 1 an am baut lapte de vaca integral.
Spune-i vecinei sa lase prostiile, 200 ron alocatia ajung sa-i cumpere 10 cutii de Nan pe luna si haplea al meu mananca 8-9. Mai degraba sa spele scutecele, sa nu cumpere pampers . Daca nu erau banii astia, mai intelegeam, dar asa?. Isi cumpara ea de mancare din banii copilului?Cum sa faci copii si sa nu-i hranesti cum trebuie?
m-am infuriat
uite:
Lapte praf gratuit
Se acord#259; gratuit lapte praf, formula pentru sugari, copiilor cu varste cuprinse intre 0-12 luni care nu beneficiaz#259; de lapte matern.

Distribuirea laptelui praf se realizeaz#259; prin consiliile locale ale municipiilor, ora#351;elor #351;i comunelor, respectiv consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucure#351;ti.

Stabilirea dreptului
Medicii de familie trimit direc#355;iilor jude#355;ene de s#259;n#259;tate public#259;, respectiv a municipiului Bucure#351;ti, lista cuprinzand copiii cu varste de pan#259; la 12 luni care nu beneficiaz#259; de lapte matern #351;i pe care ii au in eviden#355;#259;.

Eliberarea laptelui praf se face prin grija primarilor unit#259;#355;ilor administrativ-teritoriale in a c#259;ror raz#259; se afl#259; cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, care au in eviden#355;e copiii cu varste cuprinse intre 0-12 luni care nu beneficiaz#259; de lapte matern.

Persoanele autorizate de primar elibereaz#259; laptele praf pe baza re#355;etelor intocmite de medicul de familie #351;i centralizeaz#259; lunar re#355;etele de lapte praf.

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

iar sunt in "program", copiii dorm care pe unde apuca si eu de cap pe forum:)
CD, multa sanatate mikului! laura sa ne tii la curent cu starea lor
feli, sunteti o familie tare haioasa:))) asa zice si tati nostru, sa nu-l tin pe cipri dupa fusta mea, ca devine pampalau, dar are grija alexa sa-l educe
nikolici, tare si tati vostru!
sabinel, eu zic ca e muuuult prea devreme pt laptele de vaca. poate totusi gaseste o solutie vecina ta.
dya, multa bafta cu papica!
intre timp s-a trezit piciu', l-am mufat si scriu cu o mina:) alexa doarme, iar in cuptor se invirte un pui

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nebulizator, de exemplu de la OMRON, se gasesc in farmacii 3 modele (la Helpnet si Centrofarm) si cel mai ieftin e in jur de 300ron.
Cauta pe google si gasesti si descriere si parametri tehnici.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Am tot vrut sa scriu de cateva ore, dar Anda agitata ma joaca pe degete. CD e tot in spital, nu-i lasa deocamdata sa plece pt. ca Mikul are plamanii incarcati si tuseste. Spera insa ca maine sunt acasa.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ramo, multumim de vesti. daca mai vb cu roxana sa-i transmiteti multe ginduri bune de la noi.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumim, ramo!
sanatate multa pt mikul!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput