Bobocei de septembrie-octombrie 2008(41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Gaia.nevia Din pacate nu am vazut nici un bb in rucsac, chiar mi-ar fi atras atentia asa ceva...plus ca ma incanta sa vad tatici cu bebici in bratze sau carucior...Noi am luat-o pe un traseu mai bagat asa, am ocolit lacul spre Eroii Revolutiei, au urcat pe sus...a fost o placere.

Felicic Chestii de genul discutilor "dubioase" tata-fiu, sau in ceea ce ne priveste tata-fica ni se intampla destul de des.Cea mai des intalnita fraza la noi este...sugem la mami cat putem...si pe urma ii deschidem usha si ii dam papuci si ramanem numai noi doi, sau cand te enerveaza mami ii dai la ficat cu piciorusul sa o inmoi iar api un cap in gura si gata....treaba este rezolvata.Eu mor de ras cand il aud!

Mami de Karina iubita mult mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Feli, carrierul preferat (ca am mai multe) este de la Mothercare (chiar brandul mothercare). Se desface de tot si se incheie cu arici si cu catarama trident atat peste picioare cat si peste /sau sub maini in functie de inaltimea copilului.
As putea sa il pun si pe Teo acuma in el, doar ca nu mai pot sa-l car...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici
sau cand te enerveaza mami ii dai la ficat cu piciorusul sa o inmoi iar api un cap in gura si gata....treaba este rezolvata.Mami de Karina iubita mult mult de tot

Aoleo Nikolici, dar vrea s-o faca un fel de Nikita?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nikolici::::
simo:
gaia: pai cred ca te rupe de spate Radu, nu mai vb de Teo
alexa: are mama arteziana in casa, nu?
sabinelul:

si noi o sa iesim azi prin Tineretului, pe la Oraselul Copiilor, nu pot sa dau ora exacta ptr ca trebuie sa-l ducem pee Fox la spalat. Asa ca daca vedeti carucior bleu, mami, tati si un fox terrier sarmos tembel, noi suntem

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Feli, eu am un marsupiu de la Chicco care merge si la orizontala pana la 4 luni, ca aici. Merge si bebe in cosmonaut, e drept ca fata mea e mai mica, are cam 6 kg, insa ramane loc la picioare, eu strang chingile.

Merge bine si pe verticala, ne-am plimbat ieri asa, copilul nu ajunge pana la gatul meu si sta ca pe un plan inclinat. Anda chiar a dormit in pozitia aia.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Feli, eu am un marsupiu de la Chicco care merge si la orizontala pana la 4 luni, ca aici. Merge si bebe in cosmonaut, e drept ca fata mea e mai mica, are cam 6 kg, insa ramane loc la picioare, eu strang chingile.

Merge bine si pe verticala, ne-am plimbat ieri asa, copilul nu ajunge pana la gatul meu si sta ca pe un plan inclinat. Anda chiar a dormit in pozitia aia.

arata suuuuper! Acum o sa intreb si cat a costat, sa vad daca merita sa iau si eu unul avand in vedere ca o sa-l folosesc putin, seara, sa pot plimba nitel si catelul, nu doar la pipi si KK, si ca bebe va face 4 luni si vine si primavara, haine mai subtiri, si pot sa-l folosesc pe ala pe care il am

edit: Mafalda din mine s-a trezit vorbind, de unde naibii stiu io ca vine primavara? (aduk ea sigur vine, dar nu maine)

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

cat de indicat e sa dai unui bebe de nici 3 luni lapte de vaca?

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

amalia mamii
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

lapte de vaca nediuluat, DELOK!!!

si cel diluat...cu mare precautie!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

amalia mamii
piticania creste
_

Stiu ca laptele de vaca se da preferabil dupa un an. Te poti risca si pe la 8-9 luni. Cand eram copii se folosea ca substitut de lapte de mama....

Feli, am dat pe el 2 mil 400 de la happy baby, cand am scos-o pe andina din spital. Dar pe site la chicco l-am vazut la 199. Modelul eswte spft'n'dream, dar mai au un model asemanator. Eu zicca merita, e foarte solid si partea din spatele copilului sta tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

si mie imi place marsupiul ala

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput