Bobocei de septembrie-octombrie 2008(41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Salutare tuturor!...din nou pe baricade...

Din pacate raceala nu s-a dus la pascut pe alte plaiuri. De dimineata m-am trezit tusind si stranutand de s-a speriat cel mic de mine si a inceput sa planga - de-abia l-am potolit. Ma doare capul si imi curge nasul, asta cand nu e infundat...ce mai, super!

Bebe e tot in ape tulburi si cu toane proaste. In casa n-a vrut sa doarma decat 30 min., cu tzatza-n gura, asa ca l-am scos la plimbare pana m-a razbit foamea. Adormit 3 ore - 1 ora 1/2 afara si inca pe-atat in scara blocului, in timp ce restul familiei lua pranzul. Parinti denaturati! Acum sa joaca relativ multumit in patutul sau. I-am pus pe marginea patului, de jur imprejur, instalatia de brad cu beculete rosii si e ate incantat. Sunt curioasa cat l-o tine.

dya ma bucur ca ti-a mai revenit tonusul!

felicic mi-a "placut" faza cu genele debitata de tatic. Ce mult ne apreciaza ei pe noi, dragii!

sabinel sa stii ca are dreptate felicic cu laptele de vaca. Mai bine vecina ta ar face economie la altele nu pe spinarea bebelusului. CUM DOAMNE IARTA-MA SA-I DAI UNUI PUI DE 3 LUNI LAPTE DE VACA! Chiar si diluat tot nesanatos ( adica de-a dreptul nociv ) e ! Si eu am crescut cu lapte de bivolita de la 2 sapt. ( ca mama a trebuit sa se intoarca la scoala si bunica avea animalul in curte ), dar erau alte vremuri, nu inseamna ca asa e bine si in plus, eu sunt ferm convinsa ca astmul meu acolo-si are originea.

Mai trebuia sa raspund unor intrebari dar am uitat la care. Citesc si revin

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

MULTA SANATATE MIKU!

Ramo cate kilograme are Anda? Nu te rupe de spate marsupiul?

Felicic daca tot erai mafalda cand eram la burtici si prevedeai cand naste fiecare eu zic ca sa continui si sa prevezi si venirea primaverii.

Sabinel e periculos laptele de vaca. Se da lapte praf gratis si cred ca e si formula mai ieftina.

A propod de formula... Mai papa careva Humana sau noi suntem singurii? Ca pe mine ma cam usuca la buzunar, plus ca SL nu gasesc decat in farmacii si nu va zic la ce preturi...

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

fetelor, fata asta de care va zic n-are decat 18 ani, ea si sotul ei sunt intr-o situatie foarte ciudata, el abia a inceput sa lucreze, banii de la botez i-au dat pe altele (fratele meu le-a botezat baiatul), amandoi fumeaza de sting si niciodata n-au bani de nimic. nu-i judec, nici nu le voi spune cum sa-si creasca copilul, departe de mine gandul asta, insa copilul ala e chinuit rau si ma doare inima ca si cum ar fi a mea in situatia asta.
cateodata viata asta e tare nedreapta, unii se chinuie o viata sa faca un copil si cei care-l au isi bat joc...

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

cat e Humana si la ce cantitate e cutia?

noi bem Novalac 1, deocamdata, la 6 luni trecem la 2.
cutia de 400 g e intre 23-30 Ron
frecvent o luam la 23-24Ron

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Am uitat sa va zic ca ma dispera fica'mea. E ca bebele ala din reclama la finetti. Cum pap ia o figura din aia de zice "vleau si eu" Apoi trece la atac. Isi baga degetele in supa sau in laptele cu cereale, incerca sa imi insface sandwich-urile sau fructele.
Cand o sa incepem diversificarea nu stiu daca o sa mai fie asa de amatoare de mancare, dar acum e asa de complicat sa mananc si devine din ce in ce mai complicat.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andrei doarme asa putin ziua ...dar vad ca mai sunt si alti bebei macar nu e singur.Nasol e ca nu mai poate de obosit si nu vrea sa doarma si atunci il apuca plansetele
Oare de la ce are Mikul probleme cu pamanii???Saracutu
Sabinel eu nu inteleg de ce lapte de vaca???Ca daca stai sa socotesti costa tot atata.Numai daca au o sursa si il primesc gratis.Mai bine ar cere lapate praf gratuit de la medicul de familie, zic si eu...
Babymom
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

irina am vazut poza cu fetita ta la baie. ce broscuta dulce ai tu acolo
intr-o maniera mai vesela va anunt ca don`soara mea e toata ochi la trezire dimineata. o aud smucindu-se, tocaind la deget si cand ma incumet si eu s-o iau din patut, vad doi ochi mari foarte bucurosi sa ma vada si mai ales sa manance! e toata un zambet, nici nu-mi mai aduc aminte cum ii e glasciorul cand plange. eh, aflam marti la vaccin.

amalia mamii
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

diana, si tu si felicia aveti perfecta dreptate, dar nu-i intereseaza, iar ei ar avea dreptul pentru ca sunt caz social. copilul ala a avut 2 saptamani rana la fundulet, pentru ca ii spusese nu stiu care sa-l dea cu pudra, desi i-am explicat inainte sa nasca ca nu se da cu pudra. era sa-l intarce la 2 saptamani ca a crezut ca nu mai are lapte (i se reglase productia). ma intind ca un pres si ma enervez in acelasi timp, asa ca nu mai zic nimic.

amalia mamii
piticania creste
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Diana, CD tocmai imi scria ca a luat virus de la dr. cand a fost la vaccin :( ca erau multi copii bolnavi pe-acolo...

In alta ordine sunt purtatorul ei de pupici catre toate fetele.

Irina, Anda are in jur de 6 kg estimez eu, la 3 luni fara 1 sapt. avea 5100 si a trecut cam o luna. Inca mai pot, cu conditia sa merg incontinuu si sa nu treaca mai multde o ora si un sfert de tinut asa.

Sabinel, adica ii doare gura sa ceara lapte praf la doctor???? Fi-le-ar tigarile sa le fie!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna seara .

Noi am fost mai mult plecat azi..la teatru de papusi cu cel mare si la plimbari cu cea mica.

Am vb si cu CD,mi-a spus ca Robert e mai bine,tuseste insa si se pare ca a luat virusul de dr cand a fost la vaccin.

Ma pauc de citit

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput