Bobocei de septembrie-octombrie 2008(41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

feli cred ca va distrati de mine toti 3

dya ma bucur ca sunteti mai bine

babymom sper sa va reveniti cat de curand

sabinel e groaznic sa ai asa vecini,stiu ca am avut si eu parte de asa ceva..mi se rupea sufletul de mila copilului,pna la urma l-au si dat la casa copilului.

ramo acuma am vazut ca ai scris si tu de CD

irina cum te simti de la sedatif??MA bate si pe mine gandul sa iau

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Aassa! claudinna m-ai intrebat de fontanela, cum se masoara. Are forma de romb si se masoara cele doua diagonale antero-posterior si latero-lateral, punind varfurile degetelor in unghiurile rombului pt. fiecare din cele doua diagonale. Nu stiu daca ma-m facut inteleasa, e foarte simplu, dar ar trebui sa-ti arat ca de explicat e mai greu. Fontanela posterioara trebuie sa fie inchisa la nastere sau se inchide in primele zile, iar cea anterioara se inchide pana la 1 an 1/2. exista cazuri cand se inchide mai devreme, chiar la 3 luni, si atunci ar trebui redusa doz zilnica de vit. D la 1 pic.

Despre diversificare nu m-ai intrebat, dar sper sa nu te superi daca iti spun parerea mea. Trecand de la lapte la piureuri date asa simple e ca si cand ai pune sugarul la cura de slabire, de aceea n-a prea crescut copilasul tau. Si de aceea eu nu sunt adepta diversificarii precoce, laptele asiguradu-i copilului aproape toate principiili alimentare de care are nevoie. Cu restul alimentelor are timp sa se obisnuiasca apoi toata viata.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Aassa! claudinna m-ai intrebat de fontanela, cum se masoara. Are forma de romb si se masoara cele doua diagonale antero-posterior si latero-lateral, punind varfurile degetelor in unghiurile rombului pt. fiecare din cele doua diagonale. Nu stiu daca ma-m facut inteleasa, e foarte simplu, dar ar trebui sa-ti arat ca de explicat e mai greu. Fontanela posterioara trebuie sa fie inchisa la nastere sau se inchide in primele zile, iar cea anterioara se inchide pana la 1 an 1/2. exista cazuri cand se inchide mai devreme, chiar la 3 luni, si atunci ar trebui redusa doz zilnica de vit. D la 1 pic.

Despre diversificare nu m-ai intrebat, dar sper sa nu te superi daca iti spun parerea mea. Trecand de la lapte la piureuri date asa simple e ca si cand ai pune sugarul la cura de slabire, de aceea n-a prea crescut copilasul tau. Si de aceea eu nu sunt adepta diversificarii precoce, laptele asiguradu-i copilului aproape toate principiili alimentare de care are nevoie. Cu restul alimentelor are timp sa se obisnuiasca apoi toata viata.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

multumesc frumos!
nu ma supar! o parere avizata chiar ma intereseaza si ai dreptate, asta cred si eu ca e cauza!

am inteles cum e cu fontanela, ca eram in ceata rau:) nu pricepeam eu de ce sunt 2 dimensiuni, ca mie mi se parea ca e triungi:)

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput