LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Nicole, l-am revazut si eu pe Mihaita, iepurasul drag si l-am admirat! In poza asta este tare dulce..mor dupa el! http://good-times.webshots.com/photo/2801158230103262312GBckGz

Adrianka, stiam eu ca am uitat sa mai zic ceva..deci, l-am vazut pe frumosul Yannis care nu este frumos, este foarte frumos! Incredibil ce ochi minuanti are! Cred ca am mai spus noi pe aici ca seamana cu Patty cea frumoasa a irlandezei!.. cel putin la ochi...zici ca-s fratiori!

Chiar Mari, ce mai face Patty? merge, merge?

Raluca, am citit prin ce ati trecut si voi! Of, of...Macar astia aici..or fi ei cum or fi, profesional insa sunt amabili..nu se poarta cu tine ca si cu animalele! Sanatate multa Soniei!

Honey...bine ca v-a acoperit asigurarea si bine ca piticutul este mai bine! Seminte de fenicul am gasit la Whole foods..
Cum a fost la interviu?

Ana, bravo! Tinem pumnii sa iei 10 la toate examenele! Pupacim Davidutzul mic! Nu mai pui si tu poze recente? sa-l mai vedem pe pitic! m-am uitat ieri si, parca, ultimele erau de la mare..sau n-am vazut eu bine?

Elle! Cine? cine? mor de curiozitate!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Honey, vroiam sa te intreb si pe tine..mai vii in tara de Paste? Noi venim..99%

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Deci, m-am ambitionat si acum uploadez pozele...stay tuned!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cati, ce frumosi sunteti in zapada!!!

Elle, cine e viitoarea mamica?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

am uitat sa felicit un frumos de cati_mag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

mai avem o viitoare mamica printre noi .. sa va spuna ea, eu nu pot ..

FELICITARI! SA FITI SANATOSI, SARCINA USOARA SI LAPTIC MULT PENTRU BEBE!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

wow, se inmultesc ce frumos Elle, oare TU sa fii?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

ma duc sa culc pishcotu'. Da, la ora asta tarzie. V-am zis ca a dormit 4 ore la pranz? se resimte. pozele o sa le gasiti automat la semnatura mai incolo un pic.
Seara buna!

uf, si nu aflu cine e noua gravi...

Mergi la inceput

Asa Ana..asa te vrem! Stam tuned! Multumim mult pentru felicitari! Abia astept sa-l vad pe David!

Angi, ! Ce face Pupi? Cum mai este?
Am aruncat un ochi pe blog si l-am vazut in poze noi! Un frumos si-un strengar ce n-am vazut! Maaaaiiii ce face micul acolo cu Palyboy-ul? ai?
Am ras la faza cu ochelarii! Da dom'le, meriti ce-i mai bun!

SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Wow, ce veste mare!!!
Cine e???
Sarcina usoara dorim, si bebe sanatos!!!

Cati, nu din pacate, nu venim de Pasti.Am sperat ca se va putea, caci n-am mai fost in tara din 2007,de cand m-am vazut cu zuzicile.Mi-e dor de nu mai pot de toti si toate. Speram insa pentru..Craciun.
Asa, are si AJ sansa sa vada traditia romaneasca, luminitele, etc.

Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

da, mai Cati, dintre toate CD-urile de acolo taman pe ala cu Playboy l-a luat....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput