LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Elle, am vazut poze minunate cu Eva ce mi+au incantat privirile. am vazut o mamica superba, fericita, senina si frumoasa ca o zana din povestile pe care cu siguranta le va adora si Eva, am vazut o familie fericita, implinita si frumoasa. va doresc sa fiti asa mereu, sa va iubiti in continuare, sa aveti parte de sanatate, armonie si prietenie!
Eva este frumoasa foc si f expresiva. e o scumpa si asa va fi mereu, are cu cine sa semene sa+i dea Dumnezeu mult noroc si sanatate!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

da, mai Cati, dintre toate CD-urile de acolo taman pe ala cu Playboy l-a luat....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

He, heee..ce crezi mai mami...stie baiatul ce-i bun!
Citesc pe blog in acelasi timp si ma sparg de ras la faza cu dinozaurul! Ai un taleeent...mare!

Mmm..Honey..imi pare asa rau..Speram sa ne vedem si noi acolo...ca aici....nu cred sa fie veo sansa...Noi daca venim acum nu mai venim de Craciun..ca nu se mai poate...sunt trista!

Ana l-am vazut pe David..ce mare a crescut si frumos! A avut un tort foarte fain de ziua lui! Nu te puturosi si mai pune-ne din cand in cand poze cu piticutul, daaa? Hai, bafta la examene!

Mda...eu am ramas huhureza pe aici si tot nu cred ca am snase sa aflu cine este noua viitoare mamica? Oricum, sarcina usoara, la termen si bebe sanatos!

Gaby? tu sa fii?

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

hello!

Elleeee ptiu,ptiu,ptiu ce frumusica e Eva in pozute...si mamica ei fireste, sunteti o familie frumoasa!

Ginette -felicitari buburuzei scumpe!

Raluca - sanatate multa puiutei! Uff mult mai trageti si voi de boala asta...

Gabi - ma bucur sa aud ca Dariutza e mai bine, si noi suntem mult mai bine gratie violetului si unei creme preparate la farma din Petrini si balsam de Peru.

Cine e noua gravidutza????????????Sa vina sa ne spuna si noua!!!!

Anca - o fi alergie dupa vaccin...Ana mi-a facut dupa fiecare vaccin...si cum i-a dat 8 valente deodata...nici nu ma mir...fata racita si baiatul intepat.

Cati - ma bucur ca v-ati revenit! frumosul de el...Doamne ce imi plac fotografiile voastre!

Sa va povestesc o faza tare: azi merg eu cu mainile mele de o culoare violet pal, sa imi cumpar un rimel si un ruj dintr-un magazin mai fitzos, cu vanzatoare si mai fitzoase...stiti fireste cum sunt vanzatoarele din magazinele de cosmetice si parfumuri...cu nasul pe sus de parca ar fi cel putin creatoarele...ii cer unei donshoare sa imi arate niste produse, la care dansa vazandu-mi mainile ma intreaba: lucrati cumva cu indigo? la care eu ii raspund: lucrez uneori si ma si spal pe maini; insa acum am dat-o pe fi-mea cu violet de gentiana pe fund...facuse tanti niste ochi...imi venea sa mor de ras...da m-a si enervat...adica ce avea ea cu mainile mele violet??? nu ma enerveaza pe mine suficient ca-s violet, trebuia sa imi mai spuna si ea?...poate parea stupida povestirea mea dar mie mi s-a parut asa...de rasu''-plansu'

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Angi, acum am vazut si filmuletele (s-au incarcat un pic mai greu)..m-au luat emotiile..Imi venea mie sa plang, dar tie! Doamne, pupa-l mama pe el de istet! Ce dragalas poate sa fie! Cum a bagat el la capusor acolo, cum faci tu si a facut si el dupa aia...Bravo Pupicelu!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

hello!

Cati - ma bucur ca v-ati revenit! frumosul de el...Doamne ce imi plac fotografiile voastre!

Sa va povestesc o faza tare: azi merg eu cu mainile mele de o culoare violet pal, sa imi cumpar un rimel si un ruj dintr-un magazin mai fitzos, cu vanzatoare si mai fitzoase...stiti fireste cum sunt vanzatoarele din magazinele de cosmetice si parfumuri...cu nasul pe sus de parca ar fi cel putin creatoarele...ii cer unei donshoare sa imi arate niste produse, la care dansa vazandu-mi mainile ma intreaba: lucrati cumva cu indigo? la care eu ii raspund: lucrez uneori si ma si spal pe maini; insa acum am dat-o pe fi-mea cu violet de gentiana pe fund...facuse tanti niste ochi...imi venea sa mor de ras...da m-a si enervat...adica ce avea ea cu mainile mele violet??? nu ma enerveaza pe mine suficient ca-s violet, trebuia sa imi mai spuna si ea?...poate parea stupida povestirea mea dar mie mi s-a parut asa...de rasu''-plansu'

Scuze Nati, dar numai am incercat sa-mi imaginez dialogul si moaca "donshoarei" la vederea mainilor violete si m-a pufnit rasul! Chiar asa..care era, draga, problema ei?! SI, lasand la o parte gluma, mi se pare chiar aiurea sa pui intrebari din astea clientului? Ce tembela!
Multumim frumos ca ne-ai vizionat si apreciat pozele!
Cum se mai prezinta funduletul violet?

SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Angi, acum am vazut si filmuletele (s-au incarcat un pic mai greu)..m-au luat emotiile..Imi venea mie sa plang, dar tie! Doamne, pupa-l mama pe el de istet! Ce dragalas poate sa fie! Cum a bagat el la capusor acolo, cum faci tu si a facut si el dupa aia...Bravo Pupicelu!

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Cati, exact sa plang imi venea si mie cand l+am vazut, eram aproape isterica, de altfel se si cunoaste dpa vocea pe care o am in al doilea filmulet, zici ca-s o gaina stransa de gat. iti dai seama ca l-am sunat pe tati sa ii spun si noroc ca el mi-a spus sa il filmez ca altfel eu de surescitata ce eram nu m-as fi gandit...

Nati, si pana la urma ti-a vandut produsele, sau a spus ca astia cu mainile violet n-au voie? Si pe mine ma enerveaya de mor vanzatoarele astea mai ales cele de la Ina Center, alea sunt cele mai enervante si fitoase, parerea mea.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Angi - super faine filmuletele...deh ce entuziasm ai la primul copil sa filmezi tot tot...la al doilea te bucuri nespus, dar mai uiti sa filmezi...ma si mustra constiinta uneori; azi am filmat si eu fata cum se ruja de zor...pe limba

Am cumparat produsele, ca deh, chiar daca tai chitante imi pot permite sa cumpar cu mainile mele violet si cosmetice de calitate

Cati - funduletul violet e mai bine...azi am cumparat scutece Huggies sa schimb si marca de scutece, sa mai eliminam o cauza...si culmea in supermarket am mai intalnit 2 familii care cumparau scutece si i-am auzit vorbin ca s-au iritat copiii de la Pampers...o fi o pura coincidenta, dar mai bine eliminam si cauza asta.

Mergi la inceput

Da, da Angi...se simtea vocea gatuita de emotie si fericire!

Chiar Nati, cum a ramas cu produsele? Suntem curioase...

SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

mah ...merg la ca de nu...la cat ma trezeste Stef...maine n-am numai mainile, ci si ochii violet

Noapte buna!

Mergi la inceput

Aha..am aflat! Data viitoare du-te cu mainile verzi...sa-i specifici ca lucrezi numai cu dolari!
Ma bucur ca Stefiuta este mai bine...Speram sa-i fi dat de cap problemei si asta sa fie cauza...S-ar putea sa fie si de la scutece! Am mai auzit cazuri de iritatii urate de la Pampers-ul comercializat in Romania...Noi aici folosim numai Pampers si nu ne-a dezamagit!

SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput