LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)
Raspunsuri - Pagina 16
cati_magureanu spune:
Noapte buna, fara vise ..violet! hi, hi!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
Laura Ioana spune:
La multi ani, clopoteilor care implinesc azi primul anisor din viata lor, viata ce le-o doresc frumoasa si plina de impliniri!
Ilona
si Beatrice
sa cresteti mari, dragelor
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
Eliza spune:
Camelia ma bucur ca ai aflat ce are Laura si ca nu a mai fost nevoie de antibiotic. Sa stii ca nu uit ca ai promis poze cu ea cand se face bine
Honey sa dea Domnul sa fie bine AJ si sa nu ajungeti la tubulete in urechiuse.
Elena foarte reusite pozele, o familie fericita si implinita(desi eu tot vad loc pentru cel putin inca un bebe).
Mai sunt si alti clopotei bolnaviori, ne rugam sa le fie bine.
La multi ani Creatza mica si vesela, sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumos alaturi de parintii tai iubiti.
La multi ani! si pentru celelalte doua printese sarbatorite azi Beatrice si Stefana si pentru cei doi printisori Rares si Alexandru. Sa cresteti mari si sanatosi.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
Eliza spune:
Angi am vazut si eu filmuletele si pozele. Tare frumoasa legatura care se simte intre voi
Natalia de rasu plansul intamplarea ta. Ce sa faci, unii asa sunt ei mai "curiosi" din fire.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
gabrittza spune:
neata!cine doreste,cine pofteste o
buna,fierbinte?
in primul rand 
MARIUCA,BEATRICE,STEFANA 

RARES SI ALEXANDRU 

sa fiti sanatoasi,sa aveti noroc in viata si sa va bucurati parintii!
cati nu sunt eu graviduta
cel putin nu inca
prestez in continuare
nati sora mea cu degete mov m-ai amuzat teribil dar eu ieri a trebuit sa fac injectii la 3 vecini si cum intram pe usa le spuneam de ce sunt mov dar tot faceau o fata![]()
acu am intepat vecina si bantui prin casa ca maraie Daria.
uitam ce era ffff important!elle am vazut pozele cu eva de 2 ori!atat de mult mi-au placut!sunteti o familie foarte frumoasa iar eva este absolut cuceritoare!
revin ca ma duc pana la don'soara mov!![]()
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
gabrittza spune:
ca tot suntem la capitolul mov....cum scapam de funduletul mov acum?
de pa maini se ia cu spirt(cred) dar de pe funduletul lor?
si nati sa sti ca si pe mine ma bate gandul sa schimb pampers cu alta marca.cel putin parca de cand am gasit mai mult din aceeia cu elastic sa zic ca e cam tot iritata?!
azi pt sotul meu e ultima zi la actualul loc de munca.de luni incepe in alta parte pe un salariu mai mare
dar si un program mai lung
sper sa fie bine
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze
gabrittza spune:
si pt ca la ora asta voi dormiti eu monopolizez pagina.
ana am vazut pozele si vreau sa te intreb daca mustarul ala e cu hrean sau dulce ca vad ca baiatului ii place![]()
si ce tort frumoooos!
la noi nasa vrea sa faca tortul deci nu stiu cum va fi
jar mananca daca nu imi place

bine ca e sormea si pot sa ii zic!oricum hainutele sunt superbe!le-am vazut ieri.acu vrea nasu sa ii ia tricicleta ![]()
voi ati luat cadou nasilor la turta?
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze
gabrittza spune:
sa ma opreasca cineva din scris!!!!!!!!!!!!
abia acu a tacut daria!am schimbat-o ca facuse un pic de kk taricel,deci zic ca scapam azi maine de problema.ramane sa scapam definitiv si de iritatie si apoi ne apucam de pregatiri de turta!mai avem putin![]()
eu sunt deprimata si nu cred ca ma mai vedeti in poze deloc!poate doar capul![]()
m-am ingrasat enorm
am mai multe kg decat in ziua in care am nascut!adica am 98
nu mai ies din casa decat intr-un sac si cu o punga pe cap!asa o sa vin si la petrecere
va las sa dormiti si eu ma duc sa spal vasele desi nu am nici un chef la ora asta
revin(sunt ca raia azi
)
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze
gabrittza spune:
in sfarsit poate reusesc sa termin de pus pozele de la craciun si revelion pana nu vine si Pastele!
data trecuta cand am incercat sa pun pozele imi pica netu si abia am reusit sa pun cateva poze.
v-am zis ca sunt ca raia azi?ma tin de cuvant![]()
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze
gabrittza spune:
asaaaaaa
albumul primul craciun in 3 e gata.e la semnatura.pt cine a mai vazut pozele cele incarcate acum incep la pagina 3.
acu va pun ultimele poze cu Daria si 2 filmulete![]()
fetelor veniti la
?nu de alta da sa nu se raceasca cumva!
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze