LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)
Raspunsuri - Pagina 13
Anandrei spune:
buna seara dragele mele. mama ce tastarnita aveti! nu poate omu' sa tina pasul cu voi!
a dormit Davidul meu la pranz 4 ore, nu mi-a venit sa cred!!! Azi am avut un examen la master la care cred ca iau 10, nu-mi mai incap in piele de mandra ce sunt, m-as pupa! Sa trecem peste acest egocentrism exacerbat al meu. Citesc ce-ati mai facut si revin. Mare puuuuuuup!!!!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Ellenuta spune:
ramo, lala, adriana, camelia, cati, dany cate un mare
si cate o
!! sunteti tare tare dragute, pe bune.
ramo, lala .. aia e si poza mea preferata .. o sa aleg cateva sa la pun in rama ..
adriana asa e, romanii fac copii frumosi! bine, normal ca nici eu nu regret nimic .. Doamne fereste .. dar asa imi doresc si un baietel numai ca mi-e frica sa incerc ..
cati ma bucur ca a acceptat mateias laptele integral. a plans la vaccin?
frumosul mic
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
ma duc la
ma doare burtic .. cred ca ma pocnesc "rushii" ..
noapte buna si somn linistit!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
honey79 spune:
Pup fetele.
Acum am revenit si eu de la interviu.
Tati a fost de dimineata cu AJ la medicul lui, pt follow-up (i-a zis ca ce facem, facem bine, caci AJ arata ok).
Am vazut pozici de Evita superba.Doamne cat de dulce e!. Iar tu mami, esti o frumoasa.Una din poze insa, m-a impresionat extraordinar. Se citeste pe fata ta o bunatate, intelepciune si caldura,extraordinare.
Miri, spor la munca. Si pup puiutii dulci,sa se faca bine repede.
Rlc sper ca dupa tratament sa va simtiti mai bine si sa nu mai aveti parte de spitale.
Angi, Ven, ma bucur c-ati revenit.
Cati, ma bucur din suflet ca piticul mic si frumos se simte mai bine. Ai gasit aici ceai de fenicul? Eu m-am tot uitat dupa sunatoare,insa n-am gasit.Doar niste... capsule,gen vitamine.
Si, fiindca m-ati intrebat ce pastila i-au dat in spital si apoi prescrisa anti-vomitat... va raspund: se cheama "ZOFRAN".
Si, cum.. citind, am avut impresia ca.. Ven nu m-ar crede in privinta pretului... am cautat pe net si..am gasit..asta:
http://pediatrics.about.com/od/weeklyquestion/a/06_zofran.htm
Sotul mi-a spus azi ca...cei 500$ de fapt e pt pastile sa dureze 3 luni.Totusi, pe linkul de mai sus, spun ca o singura pastila costa ceva mai mult de 20$.
Noi avem formula lichida de la farmacie. La spital i-au dat o jumatate de pastiluta (care i s-a dizolvat imediat in gurita).
In alta ordine de idei....
Am citit tot, tot. Si aveam cate un raspuns pentru fiecare..insa uite-acum, neuronul imi joaca feste.
Doresc din suflet, tuturor clopotzeilor bolnaviori sa se insanatoseasca.
Si, vreau sa zic ca.. desi.. nu "mai" scriu asa des, incerc macar sa va citesc, sa fiu la zi.La fel si cu pozicile.
Sunt dati, cand, vreau sa scriu, sa raspund la anume chestii, insa ori n-am timp, ori AJ sau sotul ma solicita si, daca raspund doar unei persoane, mi-e sa nu se supere celelalte fete,cum ca nu le-as baga in seama.
Iubesc sa va citesc,sa aflu ce mai fac puiutii nostri, ce si cum mai sunt zuzicile, sa invat/aflu chestii noi.
Va pup dulce dulce.
Fug acums a ma bag si eu in patut, cat doarme AJ.
Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
AngeliquedeS spune:
Silvia, especially for you de la mot: http://zicolorata.blogspot.com/2008/12/moat-si-demoat-28122008.html
Adrianka, ai dreptate, nu esti deloc dusa. Si mor dupa genele swi ochii puiului tau
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Anandrei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Salutare! M-am intors de la scoala...inainte sa ma apuc de citit, va scriu un pic de noi, in caz ca v-a fost dor... azi am fost la vaccin cu stefan. a facut pentaximul (la care a urlat ca din gura de sarpe ) si ROR-ul la care n-a zis nimic, doar s-a uitat curios la brat si la ac...![]() Bilantul la un an: 80 cm si 12,1 kg...bine de tot, exact pe curba lui de crestere. ![]() Avem si niste pete de piele, dr zice ca ar putea fi varicela. le-a vazut si tati dimineata cind s-a trezit piciu'. la ora 10 eu n-am vazut nimic, la cabinet era plin (ora 14)...acum l-am verificat si iar nimic...deci, eu nu mai inteleg nimic...ar putea fi, totusi, numai o reactie alergica...dar la ce anume???? ma rog, raminem sub observatie si nu iesim afara citeva zile (miine voiam sa-l duc la locul de joaca![]() )in alta oridine de idei, eu sint surda de tot de o ureche si cu cealalta abia aud ![]() ...urmarile racelii de saptamina asta...prin urmare am venit de la dr cu tratament cu antibiotioce...so, numa' o veselie pe capu' meu.va pup pe toate, sa nu va suparati ca nu va raspund la intrebari, nu apuc sa citesc tot, nici sa vad pozele, dar promit ca voi recupera dupa ce termin cu examenele. ![]() ![]() ![]() ![]() Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Anca
copii nostri zici ca sunt la fel, si noi la vaccin tot 80 de cm (80.5 de fapt************************************************************************
Ana-Maria
Anandrei spune:
| citat din mesajul lui rlc_sandor Buna...azi ne-am invoit din spital am ramas joia trecuta internate,avem tratament pana luni,suntem dezgustati de sistemul asta de sanatate i-as impusca pe toti de la portar la ministru,iar pe doctorii care si-au luat diploma pe ochi frumosi i-as chinui mai rau ca pe vremea inchizitiei. Sonia si-a serbat 11 lunite in spital ,speram sa fie prima si ultima data,multumim celor ce si-au adus aminte de noi Voi recupera zilele urmatoare cele 5 capitole restante si mai vb atunci ![]() ![]() http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd |
trimit un pup si pt fata si pt bebe scump, poate va mai inveselesc!
Ana-Maria
Ellenuta spune:

mai avem o viitoare mamica
printre noi .. sa va spuna ea, eu nu pot ..
FELICITARI! SA FITI SANATOSI, SARCINA USOARA SI LAPTIC MULT PENTRU BEBE!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Anandrei spune:
am vizionat poze:
angelique, superb pupiku' seamana cu mami!
ellenutza, ai fost superba la turta, ai aratat nota 20! de Eva nu mai zic nimic, ce as putea sa mai zic! Pup fetele frumoase!
o sa pun si eu poze de la mot...o data si-o data...problema e ca de obicei le descarcam pe laptop si tre sa le descarc, sa le iau pe stick, sa le uploadez...munca multa...
Hai sa va mai zic ce-a facut Davidul meu mai devreme. SI-a luat pantalonii cu care iese afara si geaca si i le-a dat maica-mii si apoi lui taica-miu (care il scoate des afara) ca vrea sa iasa!!! E fenomenal! Nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut!!! Stie tot ce vrea, nu zice decat mama dar atata imi arata cu degetul si "imh, imh" ca ma face sa inteleg tot ce vrea! manca-l-ar mama pe el!
Ca vorbeati de bebici...oare sunt nebuna daca mi-as dori tot un baiat? (elle, sa nu ma bati!) mie imi plac baietii si ma vad mama de baieti. Bine ca si daca as avea fata n-ar fi nimic rau, dar parca tot un baiat vreau...peste 3-4 ani! Chiar, peste cat timp l-ati programat pe bb2?(daca si unde e cazul, ca pe mamicile care au 2 copii deja, nu le-ntreb de bb3 ca imi iau papuci
)
Ana-Maria
Anandrei spune:
citat din mesajul lui Ellenuta![]() mai avem o viitoare mamica printre noi .. sa va spuna ea, eu nu pot .. FELICITARI! SA FITI SANATOSI, SARCINA USOARA SI LAPTIC MULT PENTRU BEBE! Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Nu ma tine pe foc!!! Adu "inculpata" sa marturiseasca!!! Offf, eu sunt curioasa curioaselor!!!
Ana-Maria

) si ROR-ul la care n-a zis nimic, doar s-a uitat curios la brat si la ac...

le-a vazut si tati dimineata cind s-a trezit piciu'. la ora 10 eu n-am vazut nimic, la cabinet era plin (ora 14)...acum l-am verificat si iar nimic...deci, eu nu mai inteleg nimic...ar putea fi, totusi, numai o reactie alergica...dar la ce anume???? ma rog, raminem sub observatie si nu iesim afara citeva zile 
Stefan (13.01.2008)