LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor vizitati topicul cu petrecerea, se cam schimba datele problemei.
Va spun si aici cam despre ce e vorba.
Locurile de joaca unde am scris mi-au raspuns ca nu prea avem sanse sa ne primeasca nici un loc de joaca pt. nu se preteaza la copii de 1 an pt. toti au jucarii mari, tobogane, chestii gonflabile, in general e periculos pt. copii asa mici si mi-au recomandat sa apelam la gradinite care organizeaza petreceri.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

zuzici ..

am incarcat pozutele pe care le-am luat azi .. daca aveti timp si placere ..

eva

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Zuper poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2481704050102349464iIZXId.Sunt o gramada de ipostaze foarte faine. Nu le pot insira pe toate.Da mi-au placut mult mutritele Evei si pozele de grup.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Am vazut toate pozele Evitei... e absolut SUPERBA. Fara cuvinte! Sunteti o familie frumoasa foc! Iar mutritele Evei sunt delicioase. Un mare pentru doua fete frumoase!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Hello, hello!

Am ajuns acasa de vreo juma' de ora, cam asa... Am plecat pe la 1 si ceva, am avut de rezolvat diverse lucruri si apoi in Carrefour cu a mea mama. Si am stat cam 4 ore (!!).

Concluzia lui Dani, care a fost baby-sitter: "bine ca ai venit, sa fumez si eu o tigara!"

Mariuca nu a mai facut kk deloc de cand am plecat, supa cu orez si morcov - mai subtire, banana - doar jumate', ceai de menta cu elektrolit - maxim 5 ml si aia bagati pe gat.

Cati, am vazut ca ziceai ca la voi s-a reglat cu ceai de fenicul si cu regim... ma bucur enorm! Mariuca seamana cu mine, m-a disperat! Daca nu ii place ceva, poti sa te pui in cap si tot nu mananca!

Elena, revin sa ma uit la poze dupa ce o culc pe Mariuca.

Andrienka, am apucat sa vad pozele cu micutul Yannis, este foarte frumos!! Iar tortul a fost foarte haios!!

Asa... speaking of party! Am luat baloane, artificii, bannere si de ziua ei i-am cumparat un mini-pian. M-am indurat la inca o jucarie cantatoare, dar pe gen de pian nu avea nimic. Se pare ca e interesata, dar sa vedem maine.

Grati, ai o super copila, incearca sa fii mai relaxata!

Roli, revin si la subiectul cu party-ul, dupa ce o adorm.

Ramona, n-are legatura cu service-ul. Surubelnita si pixul inseamna ca va fi inginer, iar cheile de la masina, ca va fi un inginer prosper, ca-si va permite o masina.

Asa... eu sper ca am tinut minte tot.

Kristina, de mot n-ai zis nimic pe blog! Dar Pupicu' este un frumos in continuare, asta am vazut din poze.

Lala, "La Multi Ani!" sotului tau!
PS: o cutie goala... acolo e dragostea ta!

Am citit rapid tot si acum incerc sa imi aduc aminte ce mai e...

Voi reveni!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

zuzici ..

eva

Eva creste mare
Eva

papa bun

Asta-i de facut poster

http://good-times.webshots.com/photo/2481704050102349464iIZXId

Superbe
Pup blondina mea favorita

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Vad ca si Ramo a ales fix aceiasi poza a blondinelor noastre
Gand la gand cu bucurie

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Acum am vazut ca Sonia e inca bolnavioara. Off, groaznic e pe la dr. si inca noi n-am avut asa mari probleme.Nicole, promit ca pun poze dupa ce ii trec bubele. :)Am vazut si poze cu Eva, de fapt si Laura a vazut ca e moarta dupa poze cu bebei, inclusiv ea. Se vede din poze ca e o nazdravana si jumatate.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Lala D vreau sa urez si eu La multi ani sotului tau , sa-i daruiasca Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de familie si copii

Ellenuta foarte frumoase pozele de la turta , sa fiti sanatosi si sa va bucurati de mica voastra comoara Eva

Sanatate multa tuturor clopoteilor bolnaviori

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

zuzici ..

eva

Eva creste mare
Eva

papa bun

Asta-i de facut poster

http://good-times.webshots.com/photo/2481704050102349464iIZXId

Superbe
Pup blondina mea favorita

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Yes, yes!!! Si eu tot pe asta o votez pt. poster! Si mai sunt cateva...
Minunate pozele, Elle! Am admirat-o pe Eva in fiecare ipostaza! Si pe voi, ca familie! Sunteti tare frumosi! Si nasica cu familia...

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Seara buna, fetelor!In primul rand fi-miu vrea sa va multumeasca pentru laude...si in legatura cu ofertele pentru logodna (Beatricea Beinazutzei si Ana aAlinei zice ca el e deschis la tratative....care da mai mult, auzi la el...

Ellenuta, sa stii ca eu am fost pe invers, imi doream fetita pana sa aflu ce e si, la fel, am ramas dezamagita ca de fapt fetita mea era cu putza, dar acum nu regret nimic...Iar Eva e minunata...Am admirat-o mai demult ca gospodina, am admirat-o si ca fetita eleganta si finutza la ziua ei...Sa va traiasca!

Si am admirat pozele tuturor, fara exceptie, copii mai frumosi eu n-am vazut, fiecare are ceva special de-ti vine sa le papi guritza. Chiar si al meu sot a zis la fel

Fetelor, eu fara modestie imi dau seama, uitandu-ma si la pozele voastre, ca romanii fac copii tare frumosi si destepti (chiar si atunci cand numai unul din parinti e roman...Voi ati observat, sau sunt eu dusa?

Oricum, noi va pupam pe toate...As avea multe de zis, stiti ca eu va "cunosc" pe fiecare, dar rar am elan sa scriu cate ceva...

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput