LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

angi da, iti iau, sa-mi dai pe pm adresa.

mai .. ce sfaturi ca io le caut de 15' si tot nu le vaz ..

grati uff .. si dudu cu muci, tare rau e .. sanatate multa. in ceea ce o priveste pe ozi .. nu-s buna la sfaturi .. recunosc ca eu am fost o mareee putoare la mate .. total pe langa ..

hai ca m-am tembelizat .. citesc aiurea .. cand se afiseaza rezultatele? tinem pumnii!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
M-am intors de la scoala...inainte sa ma apuc de citit, va scriu un pic de noi, in caz ca v-a fost dor...

azi am fost la vaccin cu stefan. a facut pentaximul (la care a urlat ca din gura de sarpe) si ROR-ul la care n-a zis nimic, doar s-a uitat curios la brat si la ac...

Bilantul la un an: 80 cm si 12,1 kg...bine de tot, exact pe curba lui de crestere.

Avem si niste pete de piele, dr zice ca ar putea fi varicela. le-a vazut si tati dimineata cind s-a trezit piciu'. la ora 10 eu n-am vazut nimic, la cabinet era plin (ora 14)...acum l-am verificat si iar nimic...deci, eu nu mai inteleg nimic...ar putea fi, totusi, numai o reactie alergica...dar la ce anume???? ma rog, raminem sub observatie si nu iesim afara citeva zile (miine voiam sa-l duc la locul de joaca)

in alta oridine de idei, eu sint surda de tot de o ureche si cu cealalta abia aud...urmarile racelii de saptamina asta...prin urmare am venit de la dr cu tratament cu antibiotioce...so, numa' o veselie pe capu' meu.

va pup pe toate, sa nu va suparati ca nu va raspund la intrebari, nu apuc sa citesc tot, nici sa vad pozele, dar promit ca voi recupera dupa ce termin cu examenele.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna...azi ne-am invoit din spital am ramas joia trecuta internate,avem tratament pana luni,suntem dezgustati de sistemul asta de sanatate i-as impusca pe toti de la portar la ministru,iar pe doctorii care si-au luat diploma pe ochi frumosi i-as chinui mai rau ca pe vremea inchizitiei.

Sonia si-a serbat 11 lunite in spital ,speram sa fie prima si ultima data,multumim celor ce si-au adus aminte de noi

Voi recupera zilele urmatoare cele 5 capitole restante si mai vb atunci

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

mada ghetutele sunt de la zara .. ca si toata costumatia, de altfel. le-am luat din baneasa shopping city, dar mai e zara si in plaza mall.

anca super bine e stefanutz, de ce faci .. dar nu inteleg de ce i-a facut ambele vaccinuri odata .. e cam mult, parerea mea! imi pare rau ptr raceala ta, insanatosire grabnica!!

raluca uff .. tot n-ati scapat de spital .. cum mai e soniuca? pupici si sanatate multa!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Elle merci cand am fost acum o sapt la zara nu prea am vazut de incaltat nimic frumos pt bibiloi ,poate mai mergem in week asta ca tare as manaca noodles de la chinezesc si in orasul asta nu avem asa ceva.Pana in rev i-am luat finutei mele niste cizmulite zara super din piele si la super pret 45lei,de la miniprix dar avea de la 24 in sus.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

fetelor

va multumesc din suflet pentru sfaturi!
Daria deja a facut primul kk normal si multumita albastrului de metil(LalaD) pana mi-a adus sotu violet de gentiana nu mai e chiar asa rau la fundulet/pasa!!!doar ca e mov[:)))]

nu am cuvinte sa va multumesc!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

anca, stefan a avut recent febra? Fetita mea a facut cateva zile febra si dupa asta i-au aparut niste pete roz ca o iritatie si are diagnostic de roseola.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elle, mercic, sper sa treaca repede raceala.
legat de vaccinuri, dr a decis asa, sa le faca amindoua deodata...ma rog...am mers pe mina ei...

Camelia, n-a facut febra deloc (si chiar l-am verificat, pt ca ii ies niste dinti si nu voiam sa am surprize)...si acum l-am verificat iar si nici urma de pete (erau iesite in relief, cite trei-patru intr-un loc...). habar-n-am ce sa cred...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

zuzici ..

am incarcat pozutele pe care le-am luat azi .. daca aveti timp si placere ..

eva

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Salutare, salutare!
Ma chinui de 2 zile sa scriu un mesaj dar miorlaitul de fii-miu nu ma lasa!
Am fost la doctor acum 2 zile, am facut vaccinurile, toate bune si frumoase..Lui Matei i s-a reglat stomacelul (cred si eu, dupa ce l-am bombardat cu apa de orez, ceai de menta si ceai din seminte de fenicul), a inceput a manance si el mai bine si..VICTORIE: l-am trecut, alaltaieri (la sfatul dr.), brusc pe lapte integral! I-a placut la nebunie (cred si eu, fata de porcaria de forumla)! Ma bucur ca tranzitia s-a facut repede si fara "dureri"!

Laurici_D draga...asa noraaaa...mai zic si eu: si frumoasa si gospodina! M-au amuzat tare mult ipostazele in care ai surprins-o! Ce ziceai, ce ziceai? de Eleni si Conrad? ai? Daca se naste "fo" pasiune intre ei acolo si noi ramanem pe dinafara?
Uite, Matei ii trimite un brat de Elenitei sa nu-l uite cand o da cu ochii de frumosul Conrad!

Elle, maaa..sarcauta Evita cu febra asta! Si eu imi dau cu parerea ca tot de pe la dintisori poate fi! Sa-i treaca repede !

Gaby, of, mai..saraca Daria. Te inteleg si o inteleg bine..Cand a avut Matei diaree, saptamana trecuta, facuse si el o frumusete de iritatie si urla de mama focului la orice atingere..mi se rupea sufletul de el (mai ales ca il spalam de vreo 10 ori pe zi, si noi, si deja cred ca ne ura cand vedea cada si dusul)! La noi a functionat Desitin-ul. Sper sa ne dai vesti mai bune in curand!

Ema, eu nu stiu ce sa-ti zic de IR-uri... Vreau sa te felicit, insa, pt. baietelul din burtica! Sa fie sanatos si sa se nasca fix la 40 saptamani! Ca o paranteza, mie nu mi-a facut nimeni IR-urile..Daca le ziceam la astia de asa ceva cred ca ziceau ca-s nebuna..Si-asa se uita urat la mine si pediatrul lui Matei ca vin cu tot felul de intrebari! Acum 2 zile se uita ciudat la mine cand l-am intrebat de probiotics (daca sa-i dau lui Matei in urma diareei) iar cand l-am mai intrebat daca este necesar sa-i dau ceva vitamine, sa se mai puna pe picioare, caci a slabit, s-a blocat! M-am si certat cu husband-ul, dupa, ca cica ce tot vin cu intrebari din astea, ca sunt penibila, ca daca omul a zis ca Matei este ok ce tot ii dau eu cu din astea...Am niste nervi pe el...

Angi, bine ai revenit! ma bucur ca s-a rezolvat cu net-ul si ca, de acum, ne vei vizita mai des! Imi pare rau sa citesc de Pupik ca are problemute! Sper sa ne dai vesti bune in curand!

Alinush, ce m-a amuzat Luca cu "mama focului"! Sunt niste scumpi..ce frumoasa este copilaria asta!

Danutza, zic si eu ca fetele..unde este, maica, grasimea aceea? Deci, arati de nota 20! Esti o gravi superba! fara laude false..chiar arati super!

Roxi, URA si BRAVO pt. Adele coccinelle! Astept cu nerabdare postul tau, in care o sa ne povestesti cum te alearga Adelina prin casa!

Cretzule, sorry pt. Mariuca! Stim cum este! Pentru fetele ai caror bebelusi au diaree puteti sa mai incercati ceaiul din seminte de fenicul! Acum, la noi cred ca asta a dat rezultate..caci, cum ar veni, ieri a avut 8 scaune lichide, diareice, i-am dat ceaiul si azi, aproape ca s-a constipat...adica i se legase bine de tot scaunul...Asa ca, eu tind sa credd ca de la acel ceai a fost!

Grati, pupam noi nasucul curgator al Dudului mic si frumos! Nu ne-ai zis daca ii place masuta (sau ai zis si am pierdut eu postul?)...Cu Ozi, please, incearca sa fii un pic mai moale...Iti povestesc din experienta mea: tatal meu (inginer-fizician, cercetator, beton la matematica si fizica) s-a ocupat de pregatirea mea la aproximativ toate materiile, cu accent mare, insa, pe mate si fizica, evident...Avea cerinte asa de mari de la mine, incat nu faceam, efectiv fata...permanent ma compara cu copiii colegilor lui care ajungeau la faze nationale si internationale pe la olimpiade si eu nu..decat la faze mai mici...Eu eram un copil normal..n-as putea zice ca straluceam dar nici invers...Ma punea sa lucrez de-mi sareau capacele si, si acum tin minte, daca ma apuca somnul si cascam si eu in timp ce faceam probleme, ma plesnea...Din cauza asteptarilor asa mari ale tatalui meu, mi se intampla des sa ma blochez..pur si simplu...Nici acum nu pot sa uit (si ma bantuie de atunci cosmarul asta care se repeta, ca ma blochez si nu mai pot scrie nimic..brrr..e groaznic) la una din tezele la mate, in liceu, stiu ca tebuia sa calculez un determinant..simplu..ii visam...crede-ma ca m-am blocat si nu am mai reusit sa scriu nimic..am inceput sa tremur, sa plang...mi se parea ca, dintr-o data, nu mai inteleg nimic, am iesit afara...si, evident, am luat 2! Este drept ca am avut un dirig care ne dadea la teze numai subiecte de olimpiada dar blocaj ca ala nu mi s-a mai intamplat...Am mai avut si altele dar, de bine de rau, am reusit sa ma adun si sa ma concentrez...la Bac si la facultate am luat note mari..insa atunci..mi s-a intamplat pur si simplu, inexplicabil...Asa ca...intelege-o pe Ozi, care chiar este un copil deosebit!

La multi ani si din partea noastra clopoteilor care au implinit un anisor zilele acestea:
Alexandru
Calin Alexandru
Sofia Elena scumpa mica
Vanessa Maria

Si lui AJ-utul mic! O ultima luna de bebeluseala placuta! Sanatate multa, caci am citit ca ai fost cu el, Vali, la urgenta! Chiar, ce pastila ti-a dat? Noua nu ne-a dat nimic de voma...ca a zis ca trece de la sine in 2 zile..si cam asa a fost...dar ce ne-am chinuit in zilele alea...

Monicule, mai ai nitel si o sarbatoresti pe Clarita! He, he..sper sa ajunga cu bine turta! Spor la shoppingareala cu sorela!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput