LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)
Raspunsuri - Pagina 10
grati.ela spune:
LalaD 

pt sfaturile legate de Ozi.
Mary...am scris si eu la petrecere...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Shose spune:
Vazut pozici de Eleni minunata, cum face ea ordine prin lucrurile lui mami. N`ar putea sa si invete si surioara de la Craiova sa faca si ea la fel?
Mada sa fie surioare atunci pt bblusele noastre! 
Monica
abia astept sa mai intru pe blog sa mai vad ce ati mai scris, ca asa am inteles.
Noi suntem mai bine acum, desi ne omoara cei doi dintisori care sunt pe drum.
Am vazut o gravidutza frumoasa cu o burtica rotunjoara si frumoasa foc.
Danonique!
Ginette iubita noastra, felicitari Adelutzei. Io nu m`am prins de ce tre` sa mearga buburuza si esti ingrijorata ca nu a facut`o? Pipe merge numai de manutza si busilea. Si de cand am fost cu ea la doc ortoped si a zis ca bb merge intre 12 si 15 luni nici nu ma mai stresez. Nici nu sta singura in picioruse, fara sa se tzina de ceva. Nu e precoce cu mersul, dar jur ca nu ma deranjaza.
Cred ca mersul e f f aproape la voi!
Gratzi
lui Dudu pt dintzisor nou, iar lui Ozi poate`i place literatura...desi sunt convinsa ca nici la mate nu sta rau.
mamicii drastice si sa stii ca si eu eram emotiva. Ultima data m`am emotionat la un exam de mate la facultate. Mi`au dat lacrimile si cel mai tare ma durea ca o sa o dezamagesc pe profa care ma si primise cateva ore la pregatire la scoala.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Ginette iubita noastra, felicitari Adelutzei. Io nu m`am prins de ce tre` sa mearga buburuza si esti ingrijorata ca nu a facut`o? Pipe merge numai de manutza si busilea. Si de cand am fost cu ea la doc ortoped si a zis ca bb merge intre 12 si 15 luni nici nu ma mai stresez. Nici nu sta singura in picioruse, fara sa se tzina de ceva. Nu e precoce cu mersul, dar jur ca nu ma deranjaza. Cred ca mersul e f f aproape la voi!![]() Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
inapoi la Pipetzica si o
pt sustinere!Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
alina023 spune:
Iar am absentat azi desi ma laudam altceva zilele trecute. 
Dar am apucat sa vad ca Angi a revenit. Iupiiiii!! Bine ai revenit si pupici multi Pupilicului mumos! 
Am vazut-o pe Eleni harnicuta.
Dulce dulce dulce!!! Laurici, duminica nu va faceti program ca iesim in Moghioros in gashca mare. ![]()
Emma
baietel!!! Bravo mami!!! Sarcina cat mai usoara in continuare!
Multumesc mult fetelor care au citit perlutele.
Ma bucur ca v-au placut!
Am vazut ca Mirikul nostru drag a inceput serviciul!
Dar baietii ii vrem sanatosi, sa stii!
Falculets si Carlionts!
Ginette, ti-a zis-o Lala!
Nu te mai lega de Adeluta ca uite ce te-asteapta pe-aici.
Pupam fetita si felicitari pentru reusita!
Grati, ai niste copii exceptionali! Un picut daca reusesti sa fii mai indulgenta, cred ca ar ajuta-o mai mult pe Ozi.
mamica! Si mi-e dor de voi!
Danutza 
Si am vazut niste ochisori....

Este superb Yannis! Dar am vazut ca mi-a luat-o alta zuza inainte cu petitul (nu mai stiu care din voi...dar ma prind eu si vede ea!
)
Cretulin, cum mai e Mariuca? Sau ai scris si am citit iar din doi in doi? Sper sa fiti bine.
LalaD sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti pana hahaaaaaat, la adanci batraneti!
Elle ce-au mami fetitele? Eu sunt absolut sigura ca ai fi la fel de fericita si cu doua fetite si cu o fetita si un baietel.
Va pupacesc apasat
si plec spre gradi sa-l iau pe nazdravan. Aseara mi-a facut nervii prastie!! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
ginnette spune:
AlLina023, 
Gata, am plecat acasa!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
aweya spune:
Cris multumim! Si daca va place de noi...
... atunci poate ne inscriem si noi pe lista de pretendenti a Biancai, cu toate ca nu indraznim ca e prea frumoasa. Si sigur o face mama fotomodel ca prea stie sa pozeze, e dulcica foc si frumoasa fara pereche.
Shose uite un
pentru Pipe si speram sa ajunga cat mai repede dintisorii aceea.
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
alina023 spune:
Dar nu plec inainte de a repeta o intrebare:
LalaD mami, esti sigura ca nu vrei sa infiezi o don'shoara de treij' de ani?
(am citit raspunsul dat la subiectul lui Grati...
)
Gataaaa...pup si fug ca iar ma bombane Luca ...maaaaamaaaa, mereu intarzii!!! ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui grati.ela LalaD ![]() ![]() pt sfaturile legate de Ozi. Mary...am scris si eu la petrecere...mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Cu placere

Eu o admir mult pe fiica ta si chiar consider ca e un copil super.
Iti inteleg insa si exigenta ca nici eu nu-s chiar departe
Si eu am multe pretentii de la cel mare .

Dar participarea la olimpiada eu o consider de elita si acolo apreciez efortul .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui alina023 Dar nu plec inainte de a repeta o intrebare: LalaD mami, esti sigura ca nu vrei sa infiezi o don'shoara de treij' de ani? )Gataaaa...pup si fug ca iar ma bombane Luca ...maaaaamaaaa, mereu intarzii!!! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |

ok .Sper doar sa nu vrea fi-miu cel mare sa se "desfieze" peste cativa ani de mine.
Ca sunt destul de scorpie
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
Multumesc la toate pentru felicitari 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze