Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Cred ca Mihnea a citit forumul ieri si a vazut ca-l critic din pricina nemancarii de carne si-a vrut el sa-mi dea o lectie,drept pentru care aseara a mancat o pulpa superioara dezosata plus 2 linguroaie mari(scuzati pleonasmul,dar tineam mortis a se intelege cantitatea imensa papata de el) de piure!
Si totul mestecat de el!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Referitor la mancare si apetit, chiar aseara am citit un articol pe tema asta. Puii nostri incep sa fie constienti ca detin oarece cotrol si sa il foloseasca. Astfel, mancare pe care au mancat-o cu placere ieri, o refuza azi. Sau azi mananca doar cat sa nu faca greva foamei, iar maine halesc mai mult decat noi! Si tot asa. E NORMAL pe varsta asta. Nu numai ca isi schimba preferintele pt texturi si gusturi de la o zi la alta, dar apetitul lor se modifica zilnic. Sfatul expertilor era sa ii lasam sa detina ei controlul si sa ne conformam poftelor lor, fara LUPTA (ca o pierdem si toti au de pierdut!). Ideea era sa le oferim mancare nutritiva si de calitate si sa ii lasam sa aleaga ce mananca. NU e o optiune sa aleaga intre salata de orez, de ex, si biscuiti cu cacao!

Stiu ca e mai simplu de zis decat de facut si eu sunt prima vinovata ca imi fac griji referitor la mancatul lui Lisa, care in unele zile e inexistent. Si dupa cum stiti, nu bea lapte de nici un fel si, mai nou, a renuntat si la branza si lactate .

Revin ca s-a enervat :P

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Annisia,oooo,36!F tare esti!Am inteles cu Cindy,dar banuiesc ca si regim ai tinut,nu?

Da, al ei se numeste regimul Tom Degetel! Depinde pe al tau cum il cheama.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
In rest, are grija mama mea sa le cumpere de la un chiosc din Ploiesti ( si acolo se dau "pe ochi frumosi" ).

Deci de acolo isi mosteneste Gene-Lungi mandretile de organe vizuale!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! teo multumim pentru cafea!

bravo Mihnutu, ai papat super bine!!!

Gabitz am uitat sa scriu ca am vazut-o si eu pe Eliza in carut si scaunelul de masa. E o frumoasa!!!

Emma, ti-am raspuns pe messenger. Pupici si bafta multa!!!

Adimercedes, Lisa e fantastica, face si intelege atit de multe!!!
Multumim pentru info-ul despre apetit.

Andries bine ai revenit! Mi-a placut mult postarea de la generale.

Annisia si eu tot pe doctorul Stan l-as fi recomandat. Daca esti hotatita primul pas e sa mergi la o consultatie. Din cite am vazut eu pe cele canale de tv operatia de eliminare a excesului de piele e uneri mai grea decit cea de implant deci trebuie sa te astepti la un pret asemanator.
http://www.cms.ro/drstan.php
Eu zic ca Andries sa astepti. Sunt sigura ca arati foarte bine si nu cred ca o anestezie generala, durerea de dupa si cicatricile sunt asa atractive.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Yaia, felicitari pt artizanate. Tare frumoase. Daca la soricel m-am inmuiat, la inimioara m-am topit toata si efectiv mi-au dat lacrimile.

Sa fiti sanatosi!!!

Multumim mult!
Nici nu-ti spun ce am patit eu cand am gasit inimioara intr-o dimineata la vestiarul lui! Era cadou de la gradinita pt. pomul nostru de craciun. Norocul meu ca era singura in holul gradinitei, ca altfel ma faceam de ras pe acolo.

Sanatate multa si voua, sa ne tii la curent cu evolutia soldului...ma gandesc acum ca poate o fi fost o durere cauza de crestere...imi amintesc povesti horror de-ale sotului de cum il dureau pe el oasele si muschii cand a crescut cam 10 cm intr-o luna. E drept ca era la pubertate, dar si piticii cresc destul de mult acum, 30 cm intr-un an!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries
cel mai tare estetician de tzatze de la noi e unul din Bacau, daca vrei, ma interesez.

Poti, te rog?
E de la mine in teritoriu si dupa vreo 2 ani dupa bebe2, cel mai probabil ca o sa am nevoie ca niste piele sa se faca 'pierduta'. Am promis sotului ca nu-mi las tzatzele sa devina fulare.

Edit: Vad ca fetele au pus deja link, mersi tuturor...am salvat pagina, desi sper sa-i fentez pe toti si sa scap fara....nu-mi place ideea de anestezie, durere dupa...cah!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza si de la noi.
multumim de aprecieri la adresa odraslei.dar sa stiti ca nu seamana deloc cu mine!norocul ei....
sabina - pai d-asta ai migrene, de la tensiunea mica.baga si matale un vin rosu...face bine si la buna dispozitie!
eu de slabit ce sa mai zic????cand am citit de 36!m-au apucat depresiiile.mai adaugati 10 si ajungeti la masura mea!!!!
eu de o saptamana ma lupt cu o durere de masele...dar abia miercuri am programare la dentist...asa ca pana atunci rontai la aulin intr-o veselie.
in rest, n-am noutati...
va pup dulce.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata dragele mele,va multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune ,sa stiti ca nu de putine ori am vrut sa intru sa va impartasesc durerea mea chiar atunci cand am aflat ,dar era pe la jumatatea lui decembrie cand toata lumea se gandea la vacanta ,sarbatori ,braduti,cadouri...si m-am gandit ce rost are sa stric eu totul cu problemele mele .Toate au trecut,eram hotarata sa va povestesc ,dar nu stiam cand .Ieri dimineata cand am deschis sa vad ce mai faceti si am vazut ce problemee "grave" va macina pe voi nu am putut sa nu va impartasesc experienta mea.Asa ca nu va mai stresati pentru toate lucrurile marunte,bucurati-va de ce aveti ,bucurati-va de familia voastra fericita ,bucurati-va ca sunteti iubite ,ca nu sunteti mintite,alintati-va sotii,respectatii pt ceea ce sunt si ganditi-va ca sunteti cele mai norocoase mamici si sotii,aveti copii sanatosi si barbati care va iubesc si va respecta ,ce mai conteaza ca aveti 3-5kg in plus,ca copilul nu face kaka la olita,nu spune decat 3 cuvinte si nu are decat 6 dintisori?Astea trec,copilului ii cresc si dintii,v-a vorbi si alte limbi nu doar romana ...asa ca analizati-va prioritatile ,bucurati-va de ce aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Yaia,frumos soricelul cu bits of paper. Am remarcat ca al lui Tudor era pus in stinga sus. E preferatul educatorelor.
Despre inimioara nu mai spun!!! Pup inca o data cumintelul!

Cred ca vrut sa scrii 30 mm pe an. De fapt la virsta asta cresc 5-7 cm pe an

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput