Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )
Raspunsuri - Pagina 10
adimercedes spune:
Sabineasco, bataita pt alint, dupa cum spunse si Yaia, si FELICITARI pt examen!!!!
Am ratat sa iti zic ca am vazut pe Gh in pozele alea cu aspiratorul si e MORTAL!!!!
Iar daca si tu esti grasa.... 

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Maria, imi pare rau sa aud ca ati avut probleme, dar felicitari ca ati reusit sa le rezolvati. Si felicitari pt niste copii asa frumosi.
Te asteptam cu poezioare, glume si susanale...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
Gabi, vazut pozele cu Eliza, tare dulce si zambareata e ea. E o dulceata si a crescuuuut!!!!
Lisa
adimercedes spune:
Papanasho, eu iti ramasesem tie datoare cu un raspuns. Daaa, intr-adevar, Lisa a crescut parca peste noapte. Nu mai e bebe deja, e o fetita in toata regula. Cand plecam de acasa nu trece de portita fara geanta ei in care e musai suzeta si ochelarii ei de soare si bratara. Apoi in masina si le aranjeaza ea: bratara pe mana, ochelarii de soare pe cap, cu lentilele la spate si banderola in fata (asa e trandy). Stie fff bine cum se foloseste rujul (deh, balsamul de buze Libelo, in a carui cutie e f putin si doar isi pune buzele la capac) si e mortala cum iti plescaie ea buzele ca sa il intinda, cica! Apoi fondul de ten musai trebuie deschis la baza si scos buretelul (nou, ca eu am altul la care ea nu are acces) si intins pe fata!!! Apoi isi ea din mers hainele si stie ca trebuie si sandale pe care incearca sa si le puna (cam greu, ca si pt mine e cam dificil) si palarie!
A gasit prin noptiera mea o camera foto si o pune in fata ochilor sa faca poze, apoi si- atarna de gat. Ieri i-am cumparat un carucior de papusi, ca ii luase unul si soacra cand am fost in RO, dar nu l-am putut aduce, desi ea a fost ff incantata. Isi agata geanta de unul din manere si il impinge prin casa. Papusa nu are voie sa stea inauntru, o arunca cu bolta, dar hippo e binevenit. Si Ea, Lisa, se pune in carut si se intoarce sa se impinga de maner...
Azi am lasat-o la TV la PlaySchool si a fost atenta la ce faceau iei acolo, cum cantau, dansau si se jucau. Poate ca o data pe sapt am sa o las sa vada emisiunea asta, mai ales ca recunoaste cantece si incearca sa raspunda la intrebarile prezentatorilor :P
Ieri s-a catarat (cu ajutorul meu) pe plasa in parc - e o structura de cabluri impletite, la un unghi de vreo 45*, si inalta cam de aprox 1m, pe care picii se pot catara sa ajunga la tobogan (daca nu vor sa mai foloseasca scarile, de care Lisa are momente cand s-a plictisit). A repetat operatiunea de 3 ori, pt practica. Apoi sta cuminte si isi asteapta randul la leagan, de unde intinde picioarele sa imi loveasca mainile cu talpile pt viteza mai mare (si asa si invata cum sa dea din picioare ca sa isi ia viteza singura).
In parc se urca si se coboara pe tobogan, vrea musai sa urce in picioare si eu trebuie sa o tin de mana sa o ajut. E mortala, ca am invatat-o sa se puna pe burta, cu picioarele inainte (am vazut la alti copii cateva cazaturi urate ca s-au impiedicat in calcaiele papucilor) si e haioasa cum se pune ea in maini si isi tinteste picioarele pe tobogan si apoi isi da drumul si se impinge cu mainile, pt o viteza mai mare.
Stie ca in parc mergem cu mingea (ball) si tricicleta (e una fara pedale) si zice "yea" daca vreun copil cere voie sa le foloseasca. A inceput sa discearna si sa zica pe "yeah" si da din cap a "nu" sau zice "yeah" la intrebarile mele, in fucntie de ce isi doreste. Exemplu: "do you want blueberries / vrei afine?" - "yeah"; "do you want to go to sleep / vrei sa te culci?" - liniste, dar da din cap ca "nu". Cand e pe cale sa faca ceva ce stie ca nu are voie, zice "no-no-no-no", uneori da si din degetul aratator, dar tot face!!!!
Sunt mortali la varsta asta si e uimitor sa vezi cat de repede prind si se dezvolta.
Ma bucur enorm ca Ghighi se simte mai bine si ca isi revine. Asta e cel mai important acum.
Va pup si aveti grija de voi 
Lisa
adimercedes spune:
Crishtina, vazut poza cu Robert!!! Tare dulce si a crescut mult de la ultima poza pe care am vazut-o eu.
Lisa
Andries spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Fetelor, puteti sa-mi recomandati si mie un doctor care sa ma opereze la sani? Nu am nevoie de silicoane, pentru ca masa musculara este. Vreau doar sa-mi elimin pielea in exces. Urgent!!!! Cam cat m-ar costa distractiunea asta? Stiti pe cineva care a apelat la genul asta de operatiune? Hai, bagati detalii! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic |
stai calma ca sanii au nevoie de 2 ani ca sa-si revina la forma initiala (inclusiv pielea), baga matale niste creme mai bune si ai rabdare
si daca mai faci un bb...iar se va intinde pielea, plus ca iti spun de la chirurg citire; calitatea operatiei estetice depinde 100% de cat de bine cicatrizeaza pielea ta in mod normal, daca de exemplu la o julitura/taietura obisnuita nu ramane nici o urma atunci ai sanse sa obtii ceea ce vrei de la o operatie estetica. cel mai tare estetician de tzatze de la noi e unul din Bacau, daca vrei, ma interesez.
Andries
adimercedes spune:
Felicitari celor care fac la olita!!! WOW!!!
Lisa nu e interesata deloc de asemenea activitati
. Nu are rabdare. Am incercat sa ii explic ce e aia, ce se face acolo etc si am pus-o, dar in secunda 2 a fost in picioare si a zbughit-o pe usa, ca doar ea avea alte idei...
Azi dimineata am scos olita pe care a primit-o de la nasi. E cica din aia roiala, cu muzica pt produs, cu capac, poate fi folosita si pe post de step ca sa ajunga la chiuveta, se transfera si pe WC-ul normal etc. A fost mult mai interesata decat de billy-ul normal :P A desfacut-o bucati, sa vada ea ce si cum. Apoi i-am aratat ca se poate urca pe ea. Atat mi-a fost. De unde inainte nu avea voie in baie, acum e cocotata pe olita si se joaca in chiuveta, mai periaza un dinte, mai uda un tricou etc. Dar macar am si eu liniste sa lucrez cate ceva
. Si premiera, tocmai a vrut sa stea si pe olita. S-a asezat singura, apoi s-a ridicat si a inceput sa traga de scutec, stia ea ca se sta fara
. A stat vreo 20' si a fost sus, a pus capacul si s-a cocotat iar la apa. Dar macar pe asta a vrut sa stea. Nu ma grabesc cu facutul la oala, cand o fi ea gata. Pe la vreo 3 ani incep sa ma impacientez ;)
Intre timp, am inceput s ama uit de gradinita, undeva aproape de casa. Am gasit cateva care imi plac, toate sunt in aceeasi zona, dar e cam de mers de la noi, cel putin 30' pe jos, cu transportul in zona e dificil, cu masina nu stiu cum va fi, daca sotul va avea nevoie de ea... Inca trebuie sa ma gandesc. Vreau sa vad daca e pozibil mai aproape de casa. As vrea sa inceapa cand va face 2 ani, dupa ce trece iarna noastra, in octombrie-noiembrie, doar 1-2 zile/saptamana si, eventual, doar jumatate de zi daca e posibil... O sa vad cum si ce va fi, mai ales ca unele gradinite s-au inchis din cauza crizei, ca au dat faliment din cauza ca au avut investitii pe care le-au pierdut cand a cazut bursa etc.
Va tin la curent.
Fug sa vad pe unde bantui epe sus...
Lisa
Andries spune:
Am citit 2 capitole, dar nu ma puneti la extemporal ca am mintea scurta de data asta!!
De s-ar termina mai repede sezonul de viroze ca nici eu nu mai am nici un chef de copii bolnavi, acum...cu ei am scapat, mai am pe mine sa ma tratez ![]()
Dar cu depresiile ce v-a venit fraticule? Mai Annisia te stiam fata serioasa, ce-i cu tine? Sunt atat de multe lucruri pe care le poti schimba astfel incat sa-ti fie mai bine si sa te si relaxezi un pic...mi-e greu sa cred ca a venit depresia de primavara atat de repede
sus moralul si hai sa bagam o intalneala ca tot e criza ![]()
Maria 

Reteta mea anti-depresie se numeste forumul. Pe bune, cand simt ca ma apuca...citesc juma de ora la 'umanitare' si-mi trece instant, pai n-o fi totul roz la mine, dar macar bate intr-acolo si daca pana si Becali se plange ca-i falit
inseamna ca asta-i trendu' ...ca sa fiu sincera ma depresez cand vad cursul BNR
Hai ca s-a trezit balaurel si misuna pe aici, ma duc sa ii fac eterna haleala de mar cu branza de vaci si biscuiti sau poate un sandvis??
mai intru de la birou... sa va mai spun despre criza...plus alte balarii.
Andries
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andries
stai calma ca sanii au nevoie de 2 ani ca sa-si revina la forma initiala (inclusiv pielea), baga matale niste creme mai bune si ai rabdare si daca mai faci un bb...iar se va intinde pielea, plus ca iti spun de la chirurg citire; calitatea operatiei estetice depinde 100% de cat de bine cicatrizeaza pielea ta in mod normal, daca de exemplu la o julitura/taietura obisnuita nu ramane nici o urma atunci ai sanse sa obtii ceea ce vrei de la o operatie estetica. cel mai tare estetician de tzatze de la noi e unul din Bacau, daca vrei, ma interesez. Andries |
Dr.Constantin Stan,sotul nutritionistei Mihaela Bilic!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Si,'neatzaaaaaa!![]()
De data asta sunt eu datoare cu
,ceai si alte licori care sa va faca placere disdemorning!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii