Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )
Raspunsuri - Pagina 9
claudia1178 spune:
Posted - 21/01/2009 : 20:52:00
--------------------------------------------------------------------------------
Teo, Anisia, sa purtati sanatoase noile achizitii. Eu nu am avut timp sa ajung la soping pt mine, in schimb i-am tot luat lui Cristi de primavara, ca vb voastra reduceri.Eu nu ma omor cu hainele pt mine, sper sa slabesc, inca nu am facut nimic pt asta.
Si eu la fel am cumparat hane de primavara doar pentru Teo, eu poate i mai slabi....sper...
Roxana_G spune:
Gagici, sa purtati sanatoase achizitiile! Am zis eu murind de ciuda...la preturile minunate gasite de Teo si la marimea 36 a Annisiei. ![]()
Claudia, ne bucuram ca mai dati vesti despre voi.
In rest va pupacesc pe toate, e cazul sa imi culc copiii, poate merg si eu la somn mai devreme. Azi ma simt mai bine, dar zau daca as slabi niste kilograme acolo ar fi si mai bine. Oricum moralul e in crescendo si nu pricep de ce, dar ma bucur.
Noapte buna si linistita tuturor, sa visati frumos despre slabiri si achizitii!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Vad ca ati plecat toate la nani, asa ca ma retrag si eu in vastele dormioare
.....noapte buna
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
valentina_22 spune:
Intru si eu repejor, la timp sa va urez noapte buna si somn linistit!
Am culcat copii, dar vad ca se mai foiesc in pat, acus a venit si sotul de la munci, i-am pus masa si abia astept sa ma bag la somnic.
toate fetele cucuiete!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008
Annisia spune:
Eee ce regim nenica? Niciun regim... Am tinut dat de nutritionist si ma ingrasasem inca doua kile, pentru ca ma obligau sa halesc mult mai mult decat pap eu normal. Apoi mi-am comandat pastile si am stagnat toata cura; le-am returnat. Doar dragul DVD si iubirea de tata m-au scos la liman.
Acum sunt indragostita si banuiesc ca asta ma tine in forma maxima...
Aaaa si banuiesc ca tutunul e si el direct raspunzator. Bag ca o locomotiva. Dar daca ma scade sub 60, pai nici nu mai conteaza. Macar mor sexy, nu asa orisicum...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Fetelor, puteti sa-mi recomandati si mie un doctor care sa ma opereze la sani? Nu am nevoie de silicoane, pentru ca masa musculara este. Vreau doar sa-mi elimin pielea in exces. Urgent!!!! Cam cat m-ar costa distractiunea asta? Stiti pe cineva care a apelat la genul asta de operatiune? Hai, bagati detalii!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Sabina spune:
Annisia, bisturiu in zona cu pricina dupa ce termini cu bebeii :)
Andreea...nu'sh ce sa zic...urmareste-l, daca dr nu ti-au zis nimica inseamna ca e ok.
fetele, multumiri inca odata pt pumnii stransi, am migrena de migrena si tensiune 8 cu 4...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
adimercedes spune:
Yaia, felicitari pt artizanate. Tare frumoase. Daca la soricel m-am inmuiat, la inimioara m-am topit toata si efectiv mi-au dat lacrimile.
Sa fiti sanatosi!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii