Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
Buna Emma. Pupici lui Andrei!!!
ati iesit astazi/ noi am cam inghetat in parc, mai bine a fost la locul de joaca.
Ma uitam mai devreme cu Daria la 5 Numbers Nursery. La fiecare numar arata: one cup (o cana), two cups etc. Daria ducea mina la cap de fiecare data. Asa am patit si cind se juca cu un nasture de la camasa mea. Eu zic: nasture, Daria. Si ea duce imediat mina la nas
.
A inceput astazi sa zica te-n la tren si incearca sa numere si ea in engleza. bineinteles ca zice alte nebunii.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
claudia1178 spune:
Buna seara,
Un an nou plin de sanatatea si bucurii si de la noi, chiar daca cu intariere, v-am citit, am vazut ca sunt papansi bolnaviori dar sper ca se vor insanatosi in curand...
Va rog ceva................maine merg sa depun si eu dosarul pentru recalculare dar nu stiu ce ar trebui sa scriu in cerere.........va ro sa ma ajutati...........
Multumesc!
aeperju spune:
Da, da am iesit. A fost binisor. Am iesit si cu tati dupa-amiaza dar tot asa in jurul blocului putintel.
Astazi am iesit noi doi, per pedes, am inconjurat blocul dar a durat o ora ca eu merge intr-o parte el in cealalta si trebuie sa ma inarmez cu multa rabdare pana sa ajungem la destinatie. S-a si murdarit de noroi bine de tot. Dar mi-a dormit f bine la pranz ca a obosit afara.
Imi pare rau ca n-am iesit cu voi. Oricum Andrei pe la ora 1 deja facea nani.
Acum cautam "pile" pentru inscrierea la cresa ca am vazut ca n-avem sase nicaieri asa e de aglomerat si plin de "pile". NU cred ca avem sanse sa gasim vreo "pila" ca nu prea cunoastem pe nimeni atat de important, dar vom vedea. Noi ne straduim.
NUmai bine tuturor!
emma
valentina_22 spune:
Annisia, Teodora, sa stapaniti sanatoase noile achizitii si sa le purtati cu placere.
Sabina, felicitari fara numar pentru reusita la examen!
Erina
si multumim. Si sora mea are tot ochii verzi, amandoua o mostenim pe mama. Daca nu ne-ai stii, nu ai spune ca suntem surori. Eu sunt alba ca branza,cu parul lins, iar ea....o frumoasa de pici. Mult mai inata decat mine(eu am 170 cm), creola, are ochii de un verde marin, iar parul ondulat din nastere este de un saten inchis.
sensibilului ingeras de Daria. Cate cunostiinte are! Abia astept si eu sa-si de-a drumul la gurita al meu! Acum ne imita in tot ce facem, seara la culcare o vede pe Alex cand isi spune rugaciunea si vine la mine si isi duce manuta la frunte si burtica sa i-o spun si lui. Ma mai aude pe mine cand fac exercitiile cu Alexandra pentru logoped(il mai avem pe r de dovedit) si se stramba caraghios incercand sa imite sunetele.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008
claudia1178 spune:
Despre noi,
Sarbatorile le-am facut acasa, tatia fost foarte bolnav...acum e putin mai bine..Teo are 81 cm si doar 8,5kg, asta e! Bine ca e sanatoasa iar eu ma bucur si sunt mandra de evolutia ei, face si intelege multe lucruri, ma surprinde pe zi ce trece dar cel mai mult ma bucur ca se cere la olita pentru kk...
Alinus, felicitari pentru bb2, admir pe toate mamicile cu doi sa mai multi copii....Felicit cu aceasta ocazie pe toate proaspetele gravidute...
Betty, sper ca Mario e mai bine...
claudia1178 spune:
Despre kilograme, vreau si eu sa dau vreo 5, dar nu stiu cum, am si bicicleta magnetica dar cred ca nu mai am energia necesar sa dau la pedale....
Dupa ce Teo a mea a racit stand in casa acum o luna jumate,am scos-o aproape zilnic afara chiar daca era ger si vad ca nu mi-a mai racit...Sper ca sa v-a fi si in continuare, fara raceli si febre.......
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash intrebare: de unde iau husa de schimb pt. scaunul de masa, e din musama si s-a rupt cam tare ( ghici cine a rupt-o, tragand de ea) . |
La cate incercari avem voie?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Teo, Anisia, sa purtati sanatoase noile achizitii. Eu nu am avut timp sa ajung la soping pt mine, in schimb i-am tot luat lui Cristi de primavara, ca vb voastra reduceri.Eu nu ma omor cu hainele pt mine, sper sa slabesc
, inca nu am facut nimic pt asta.
Papanas unde ar putea fi ascunsa cana de apa a lui Cristi?????
, o cautam de vreo ora si nimic, mai avem una la fel, dar portocalie, e cahhhhhhh....sa vedeti cum bea cu paharul apa, se uda tot si el si pe jos, nu vrea sa-i dam noi
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Teo doar 3 lei si 4,5 lei trenchurile?????????? andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Da,da!Ai citit bine!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii