Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )
Raspunsuri - Pagina 7
mihailescu teodora spune:
A dat shoppingul si-n mine.
Nu ma pot duce in nicio zi direct acasa
.Am traseul prestabilit,am batut toate mall-urile,ca,vorba Annisiei,doar nu lasam de izbeliste reducerile.
Ieri si azi am decavat Miniprix-ul din Otopeni.Fetelor,incredibil ce preturi sunt!
Mi-am luat un supertrench gri,cu doar 3 lei
,geaca cu 9 lei,2 perechi de cizme din piele extraordinar de faine cu 19 lei perechea,hanorace,bluzite,rochite cu preturi intre 9-18 lei,fust de blug cu 18 lei,pantaloni reiat 3/4 bej si caramiziu cu 10 lei-toate produsele sunt din branduri precum:Stradivarius,Bershka,C&A,H&M,Mango,Zara,pijamale Esprit cu 12 lei ,cotton 100%.
I-am luat sotului meu 4 perechi de blugi cu 21 lei bucata.
Mi-am mai luat un trench mai scurtutz,mov pruna cu 4.5 lei-Kiabi.
Am platit vreo 330 lei pt un portbagaj de tzoale!!!!
Imi vine sa ma duc zilnic acolo!
dupa cumparaturi.dar astept sa mai schimbe marfa si sapt viitoare mai fac un drum.E la 5' de serviciul meu!
Azi le-am luat si colegelor mele diverse!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Sabina,sa curga beutura,deci!!!!!

Bravo mami!!!!!!Asa te vreau!!!Cat despre slabit,si eu mai pusesem ceva depozite dupa sarbatori,dar de luni m-am reapucat de dieta South Beach un pic adaptata,de fapt e dieta data de endocrinoloaga la care am fost.
Sunt in a 3-a zi si deja am -2 kg!
Nu consum deloc carbohidrati,decat fibre,proteine si f putine lipide,5 mese/zi,
...stiti voi regulile.Beau cca 3 litri apa+ceai verde cu rosmarin/zi!
Annisia,oooo,36!F tare esti!Am inteles cu Cindy,dar banuiesc ca si regim ai tinut,nu?Nu cred ca obtii doar din sport asa rezultate misto!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
luy spune:
\
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Greyeras, cum mai stai cu celebra colectie de la Adevarul? Esti la zi? Eu mai ajung prin zona lor, daca vrei sa-ti iau ceva anume, da de stire la moa. E valabil si pentru celelalte fete. Chiar, cand bagam o intalneala bre? O cafeluta, o pitzoasa, un papanash, o maslina ceva?????? |
Eu tocmai m-am intors de la posta, de unde am ridicat coletul cu primele 3 volume, erau singurele care-mi lipseau din colectie. Le-am comandat direct de la ei de pe site, au costat 38.5 lei cu tot cu transport. In rest, are grija mama mea sa le cumpere de la un chiosc din Ploiesti ( si acolo se dau "pe ochi frumosi" ).
Mai rau e ca nu prea mai reusesc sa citesc, pana acum nu am reusit sa termin decat "Cartile junglei". Am inceput si "Ultimul mohican", dar abia am trecut de jumatate, nu pot citi decat seara, inainte de culcare, iar in ultimele seri ( nopti ) nu am mai putut pt ca domnisoara nu a mai vrut sa se culce decat dupa miezul noptii, cu mine in pat.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Sabina, felicitari ! Esti super-tare !
Nu te mai subestima tot timpul ! Bucura-te de fiecare succes, ai de ce !
Noi ne mandrim cu tine, mandreste-te si tu ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
papanash spune:
Sabina, multumesc, o sa-i trimit ce mai am, astea rupestre si cateva coli.daca aveam un aparat foto mai bun, ieseau si alea facute pe mobila neagra.
Ce se mai aude prin Paris, Alina, n-ai mai dat de mult pe la noi, sunteti bine ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
valentina_22 spune:
greyeras, eu mi-am luat mobila de la un centru de pe sos Mihai Bravu, se numeste Miraj. Este la intersectia sos. M. Bravu cu Calea Vitan. Au mobila pentru toate gusturile si la preturi acceptabile.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008
aeperju spune:
La noi nu se gasesc neam cartile de la Adevarul. Tre sa stau sa le comand mereu de la ei. Si vin tare greu... E bine ca voi le gasiti. De fapt stiam ca in orasele mari sunt mai multe ca la noi... e jale.
emma
Erina spune:
Teo esti foarte tare!
2 kg in 3 zile nu e rau deloc. Ai facut si sport?
Eu nu ma pot disciplina deloc tot mai maninc carbs. Nu beau nici apa cita ar trebui!
Super cumparaturile! Sa le poti sanatoasa!
Luy, Greyerash ce fain ca faceti colectia! Imi plac cartile legate la fel.
Sabina felicitari pentru examen! Hai cu, compusul!!!
Annisia distactie maxima la munte!!! Bine ca te-ai relaxat cu gindurile.
Valentina ai ochi foarte frumosi! Si eu ii am verzi dar e alt fel de verde. Roxana deasemeni are ochii verzi dar tot asa alt fel de verde. Cred ca mai sunt mamici cu ochii verzi.
Inainte de ase naste Daria mie nu imi placeau in mod deosebit ochii albastri. Acum ii ador.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
valentina_22 spune:
Crishtina, am vazut si eu pozicile cu feciorasul tau, Robert. Este un copil tare frumusel, imi plac la nebunie ochisorii lui. Eu sunt topita dupa ochii albastrii sau verzi si mi-as fi dorit ca macar unul dintre ai mei sa ma mosteneasca, dar n-a fost sa fie. Daca este ceva ce nu as schimba niciodata la mine sunt ochii.
Si nu am dreptate? ![]()
Am vazut si minunatiile care ti-au iesit din mana, ai talent. Iti doresc din toata inima sa impletesti cat mai repede lucrusoare de culoare roz, sau chiar albastra, numai sa ai de lucru!
papanash, si mie imi plac spaghetele gatite in orice mod, Alexandra le papa cu placere, dar deocamdata Andrei nu se omoara dupa ele. Gusta putin , se stramba si pleaca! Cred ca purcelusul era adorabil!
greyeras, multam pentru pontul cu puzzle. Il pun pe al meu la treaba ca ma intereseaza. I-ar fi bun si Alexandrei, care le-a prins gustul, mai nou.Pana acum m-am ferit sa-i iau ca tot ce gaseam aveau piese mici si imi era teama sa nu le inghita Andrei.
Ma bucur ca Adelinei i-a revenit apetitul. Pofta mare in continuare!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008